[]

Lenovo

Iyi bir laptop markası mı?

Ofiste HP kullanıyorum o yüzden HP almıycam. Eski ofisimde Thinkpad kullanıyordum o da Lenovo idi galiba. Basic bir şeydi. Şu an kişisel bir laptop almak istiyorum kendime iş dışında. Öneri sunar mısınız?


 
Bence Dell.


  • diffarentiationation  (22.10.19 20:19:02) 
abi laptop dedin mi 4 marka var sırayla veriyorum.

1- asus
2- lenovo
3- hp
4- dell

bunlar dışında bir şey alma ve ikinci el alacaksan hangi marka olursa olsun aldığın laptobun yeni model olmasına dikkat et. bu kadar.
  • tabii lan manyak mısın  (22.10.19 20:32:19) 
Ben thinkpad i çok beğendim. Bir sonraki bilgisayarım olacak muhtemelen.


  • mekaniker  (22.10.19 20:36:27) 
biraz şansınıza bağlı.

eşime lenovo ideapad y410p almıştık. yıllardır gayet söverek kullanıyoruz. evet, söverek. sıkıntıları var. kronik wireless problemi, düşük kasa kalitesi vs. gibi.

eskiden laptopların şahı vaio idi. taş gibi olurdu makineleri. sony üretmiyor yıllardır.

thinkpadleri görece daha kaliteli yapıyorlar ama arkadaşımın iki thinkpad deneyiminden biri iyi, biri kötü noktalandı.

iki tane yeğenimin asus deneyimi oldu. ikisi de kısa vadede memnun oldular ama donanım arızaları oldu. tamir etmek zorunda kaldım. asus tavsiye edebilirim ama sorun çıkmayacağını garanti edemem.

siz "hp almıycam" yazmışsınız ama hp tavsiye ederim ben. totalde fiyatını saymazsak istikrarlıdır hp'nin donanım uyumlulukları vs.

ben dell'den çok memnunum. precision m4800 kullanıyorum dört yıldır. donanımlı ve canavar bir mobile workstation idi. halen de öyle. çok şükür hiçbir arıza, problem vs. vermedi bugüne değin. kasasını dahi açmadım (benim için 4 sene kasa açmamak çok ekstrem bir durum. 2003'ten beri düzenli laptop kullanıyorum. hepsini defalarca tamir etmek zorunda kaldım)

ben dell diyorum.
  • dilemma of subscribtionability  (22.10.19 21:09:07) 
Bu biraz bilgisayardan beklentinize bagli. Komplike bi kullanim olmayacaksa thinkpad bayadir goturuyor beni. Hic sorun cikarmiyor. Ben sadece film izliyorum. Sunum hazirliyorum. Internette de sadece sunum icin dolasiyorum. Bence beni ideapad bile idare ederdi mesela.
Yogun kullanimim olsa (bazen dusunuyorum her seyimi icinde tutacagim bi bilgisayarim olsa diyorum) apple alirdim

  • Flipsflops  (22.10.19 23:36:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.