[]

spora başlasam mı

hafif göbek var, eritemiyorum yahu en fazla büyümesini engelleyebiliyorum

spora başlasam mı? biraz da fit olayım diyorum.

ne yapacağım orada? bana nasıl program verecekler?

 
Başla tabii. İşin büyük kısmı mutfakta bitiyor ama, bununla ilgili bilgi edin.


  • veritaslibertas  (02.08.19 14:58:01) 
Başlama bence boşver.


  • diffarentiationation  (02.08.19 14:58:11) 
Yanlış anlama da bunu soruyorsan yapacağın spor büyük ihtimalle uzun soluklu olmaz, kendimden biliyorum. O yüzden boşver göbekli de iyisin.


  • Abdurrahman  (02.08.19 15:01:21) 
Spor yapmanın göbeğe çok bir etkisi yok, göbek bozuk beslenmeyle alakalı bir sorun, beslenmeni düzeltirsen spor yapmadan da göbeğini eritebilirsin; beslenmeni düzeltmezsen salona gitsen de bir kazancın olmaz. Bununla birlikte "fit olmak" dediğin şey biraz kas kütlesi kazanmayla alakalı bir durum, bunun için sana başlangıç seviyesinde program verirler ama tabii kas kütlesi kazanma da yine beslenme rutinine bağlı, yeterli kalorileri doğru kaynaktandoğru miktarda alırsan bi kazanç sağlarsın ama salonda antrenman yapıp beslenmeni bilinçli bir düzeyde rutin haline getiremezsen kazançtan çok zararın olur. Tamamdır hallederim dersen başla; bu ne olm uğraşamam bunlarla dersen hiç girme bu işe.


  • angelus  (02.08.19 15:07:10) 
başlama. spor vücudu yoruyor aklında olsun, haber vereyim.


  • Jesus Christ  (02.08.19 15:13:33) 
Önce evde Leslie ile yürüyüş yapmaya başla, ardından beslenmeni düzelt ve salona yazıl.


  • derleme  (02.08.19 17:36:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.