[]

khk ile atılmış birinden ev almak

merhaba askeriyeden khk ile atılmış birinden ev alma durumum var.
sıkıntı yaşar mıyım sizce ?
adam hapiste değil. sadece meslekten ihraç edilmiş


 
evet senide atarlar, abi niye sıkıntı yaşayasınki


  • docrivers  (01.08.19 20:06:36) 
Belli olmaz Türkiye'de işler en iyisi uzak durmak


  • tabasco  (01.08.19 20:08:32) 
evinde tadilat yaptırdığı usta fetöcülerin lokantada yemek yemiş diye atılan akademisyen vardı. atacakları varsa ellerine malzeme verirsin.


  • denek hayatım  (01.08.19 20:13:31) 
Saçmalamayın ya böyle bir zihniyet mi olur sen ne sıkıntısı yaşayacaksın. Ne hale getirdiler insanları.
Yakında selam verdim, bakkal işletiyormuş ekmek aldım diye balkonda polis bekleyelim bizi de alsınlar diye.

  • IcedFlames  (01.08.19 20:13:50) 
@iced Türkiye'de zihniyet bu ya sev ya terk et kusura bakmican


  • tabasco  (01.08.19 20:16:16) 
Yaşamazsın. Hakiki fetöcülerin mallarına mahkemeler tebbir koyuyor, el koyuyor vs., khk ile atılmış olması mallarının tasarrufunun elinden alındığını göstermez. Ha zaten fetö ile ilgili bi sıkıntı varsa satışa ilişkin taşınmazın üzerinde tapuda belli olur.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (01.08.19 20:17:53) 
@tabasco öyle bir zihniyet yok insanlar kendi götlerinden korkar oldu. Haksızlarmı değiller ama bu onların istediği zihniyet sizde kapılıp gidiyorsunuz. Kimse kimden mal aldığını kime mal sattığını bilemez. Gbt sistemi yok kimsenin elinde nereden bilebilir, bilmediği birşeyden nasıl yargılanabilir


  • IcedFlames  (01.08.19 20:23:25) 
@IcedFlames bu ülkede yaşamıyor.

sakın alma. bir gün sivil polis eşliğinde adliyeye gelip fetö soruşturmasından ifade verebilirsin. işte bu adamın hesabına şu kadar para yatırmışsın ne ayak diye. fetö soruşturmasına adın girerse içişleri pasaportunu otomatik iptal ediyor, polnet4 gbt'te fetö şüphelisi gözüküyorsun falan. ülke bu, ona göre.
  • slhmlr  (01.08.19 20:26:07) 
Abi tabii ki gbt yapamazsın her aldığın mal için ama seninle uğraşmak isteyen biri fetoculerle iş yapıyor para alışverişleri var diye söylenti çıkarıp bu alışverişi de dayanak olarak kullanıp başını derde sokar. Yoksa sen hala bir hukuk ülkesinde yaşadığını mı sanıyorsun ?


  • tabasco  (01.08.19 20:28:12) 
@slh ağzına sağlık kocum ülkenin özetini vermişsin


  • tabasco  (01.08.19 20:29:04) 
Fazla şüphecisiniz.
www.tkgm.gov.tr
Kimden mal aldığınızı siz bilemezsiniz belki ama tapu müdürlükleri bilir, attığım slaytta kabaca anlatılmış.
  • birfincankahvedahaisteyenadam  (01.08.19 20:34:28) 
Ne tesadüf ben de arkadaşım için sordum benzer soruyu. Ama o satıcı taraf. Sabıkası olan birisi talip olmuş, arkadaşım satmaya çekiniyor. Almak sanki @slh nin dediği gibi daha sıkıntı gibi. Adamın hesabına para yolluyorsun neticede.


  • mekaniker  (01.08.19 20:40:31) 
Ben olsam almam, riske girmeye değmez başka ev mi yok


  • cudananin laneti  (02.08.19 15:23:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.