[]

Balayı oteli tavsiyeniz var mıdır?

Merhaba,

Lokasyon olarak Kıbrıs,Bodrum veya Fethiye düşünüyoruz. Temiz, kendi sahili olan,her şey dahil bir otel bakıyoruz. Ekim ayının ilk haftası için uygun olabileceğini düşündüğünüz tavsiyelerinizi iletirseniz sevinirim.


 
fethiyede o resimlerdeki meşhur koy'da aklınıza yatan bir yer bulabilirseniz gidin. dışında çok önermem.

kıbrıs'ta da eğlenebilmeniz adına ada olduğu için çok elverişli değil bence.

en iyisi bodrum diyebilirim. bodrum'da 4-5 yıldızlı otellerden biri size o huzuru sağlar. titanik gibi bir otel vardı bayağı iyiydi önerebilirim.

fethiye'de de köklü bir otelde kaldım ama otel yada çalışanlar iyi olsa bile çevre çok önemli. tavsiyem bodrum'a gidin.

edit: allah mutlu mesut etsin.
  • baldan kaymak  (29.04.19 15:47:55 ~ 15:48:17) 
Bodrum - forever club


  • kablelvuku  (29.04.19 15:48:28) 
biz kıbrıs'ta merit park otele gitmiştik, diğer herşey dahil ytam pansiyov 5 yıldız ıvır zıvır otellere kıyasya kıbrıs'ı tercih etme nedenimiz kumar da olmasıydı. bu otelin sahil şeridi yok ama iskelesi vardı ve bence çok şahaneydi, su epey temizdi ya da bize öyle denk geldi. denizi derin olduğu için pek çocuklu ailelere müsait değil, bu yüzden de çok az çocuk vardı, olanlar da 2 yaş altı bebeklerdi. gayet huzurluydu bu sebeple de. yeme içme alkol vs her yerde sınırsızdı. bazı otellerde bilmemne barı ücretli oluyor fln, bunda öyle bir derdimiz olmadı.


  • taurina  (29.04.19 16:00:13) 
Primadonna Patara

bir de Nautical Patara

ikisi de çok güzel
  • suicides underground  (29.04.19 16:10:46) 
bodrum thor otel. adult olduğu için çocuk zıbırtısı falan yok. mis gibi dinlenir işinize bakarsınız.


  • esmer  (29.04.19 16:32:09) 
Cratos
Her şeyiyle memnun kalırsınız.

  • veritaslibertas  (29.04.19 16:47:44) 
eğer kapadokya gezisi düşünürseniz

www.hikmetshouse.com
  • baknedicem  (29.04.19 16:53:49 ~ 16:54:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.