[]

Öpüşmek neden bu kadar zor

Mesela samimiyetin olmadığı birine yemeğe çıkalım diyebilirsin rahatça fakat aylardır muhabbetin olduğu bir kıza opuselim diyemiyorsun. Cildiracagim bu zevkli eylemi yapmak neden bu kadar zor?




 
Öpüşelim demekle mi oluyor o işler?


  • ismira007  (25.07.18 05:40:06) 
Sesli guldum. Opusmenin fonksiyonu ve degeri kizlarda sendekiyle ayni degil de ondan ;)


  • twelfth  (25.07.18 07:11:56) 
“Gereksiz prosedürler dostum! Önce güzel sözler söylemen, hatta yemek yemen, romantik bir ortam yaratman gerekiyor maalesef. Halbuki bunlar hep amaca giden yoldaki engeller. Ah... Minik dostum... Her şey seks için. Herkes biliyor bunu ama yine de prosedürler...”


  • lamira  (25.07.18 09:16:56) 
hocam bazı tensel temaslar lazım öncelikle, dokunduğunda irkilmediği bi sınır olur ordan sonrası bayır aşşağı gidiyor, öpüşme kısmı da iyi bir göz teması sonrası spontane geliyor zaten, sorma olayı yok, sorunca hakkı sevişelim mi gibi bişi oluyor.


  • firemanjonny  (25.07.18 09:34:26) 
öpüşelim mi demezsin, direkt öpersin.


  • nickini degistiren yazar  (25.07.18 10:21:00) 
Ben anlamadım. Sevgiliyde niye birkaç ayda öpüşülmüyor, muhabettinin olduğu rasgele bir kızsa neden öpüşülüyor. Aradaki ilişki nedir?

Kız arkadaş, flört falan olduğunda zaten sormuyorsun; o an öyle gelişiyor. Arkadaşlıktan fazla bir durum varsa ztaen kız sen öpesin diye bekliyordur.

Sadece muhabbetinin olduğu bir kızsa zaten ya hoşuna gider ya tokat atar ve sapık diye bağırır. Yemeğe çıkmak o kadar da özel bir eylem değil.
  • aychovsky  (25.07.18 10:34:01) 
  • kuul  (25.07.18 10:57:06) 
spontane gelişen bir olay bu. hele ki bir kızla henüz yeni tanıştıysan. cevaplarda verilmiş, güzel sözler, şahane bir akşam yemeği yada sahilde otururken sakin ve romantik bir ortam lazım. bunun dışında arabanla eve bırakıp son bir öpücük de olur. genelde bu olay kadının isteğiyle oluyor. genelde diyorum bak altını çizerim. erkeğe kalırsa bu olay onun biraz dominantlığına ve karizmasına kalıyor :p


  • false pretension  (25.07.18 13:43:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.