[]

uçak biletinde tek isim - özellikle pegasusta

hiç sorun yaşayan oldu mu?

x ilk isim
y ikinci isim
z soyad

bilet y z şeklinde kesilmiş
pasaport x y z tabi

 
X z olarak kestirdim hiçbir şey olmadı.


  • archery  (19.07.18 11:04:03) 
1 kere x z olarak kesilmişti, sorun olmadı.


  • anily  (19.07.18 11:18:55) 
y.içi mi y.dışı mı?


  • hosein  (19.07.18 13:22:10) 
Sıkıntı olmaz.


  • ihanet kac kisilik  (19.07.18 13:23:55) 
@hosein yurtdısı


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (19.07.18 13:26:14) 
net sıkıntı olur. ben kız arkadaşıma bilet alırken isminin son üç harfini -iye kısmını yazmayı unuttum diye yeniden bilet aldık. türk hava yollarına sorduğumda 3 harfe kadar sıkıntı yaratmayacak, anlam değişimi yaratmayacak kadar olanlarda sorun olmuyor ama 3 harf ve sonrasında kati suretle alınmıyor dediler. 2 yıl önceydi bu tabi. şuan ne durumda bilmiyorum. ilgili havayolunu arayıp sorabilirsin.


  • canercuxy  (19.07.18 15:06:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.