[]

bursa şehir içi ulaşım bilgisi?

selam dostlar.

bursa otagardan yeşil camiye toplu taşımayla gidiş bilgisine, yeşil cami civarında iskender yenecek mekan önerisine ve oradan mudanya ido iskelesine toplu taşımayla nasıl gidileceği bilgisine ihtiyacımız var.

yaklaşık ulaşım süreleri ve ulaşımda ödeme işlemleri hakkında da bilgi verirseniz seviniriz.

teşekkürler.

 
merhaba,

bukart alıyorsunuz terminalden ve 20 tl gibi bi meblağ yükletin ilk etapta. fiyatları tam bilmiyorum ama yeterli olur. 38 nolu hatta binerek heykele gitmenizi tavsiye ederim.(30 dk) Heykel merkezdir, Yeşil'e yakın noktaya giden otobüs olabilir ama seyrek ve çok dolaştırma ihtimali yüksek olur. Heykel'de indikten sonra setbaşı dolmuş duraklarını sorun, kabaca atatürk heykelinin arka tarafında kalmakta ama girişi çıkışı biraz zor bulabilirsiniz o yüzden sorun muhakkak gösterirler. Oradaki hatlardan bir tanesi Yeşil tarafına gidiyordu zaten 4 hat var.(15 dk) Şöförlere sorunca yardımcı olacaklardır.

Yeşil camiinin yan tarafında Hünkar adında bir restoran var, bence Bursa'nın en iyi iskenderini yapıyorlar. İskender'i gömdükten sonra dönüş için önerim en yakın metro istasyonuna ulaşmanız. Restoranda yönlendirirler en kısa ne ile gideceğinizi. (çok emin olmamakla beraber 30 dk) Metroya attıktan sonra kendinizi Emek istikametinde gidiyorsunuz.(30 dk) Organize sanayi durağında inince gidiş istikametinde sağ tarafa çıktığınızda güzelyalı minibüsleri olacak. Onlar direkt sizi İdo iskelesine götürür. yine de bi yarım saat alır.

Uzun zamandır Bursa'da toplu taşıma kullanmıyorum ama kabaca bu şekilde olabilir. Burulaş internet sitesi ve navigasyon kullanmanız işi kolaylaştırır.
  • avakado soslu portakalli pekin ordegi  (02.07.18 00:51:46) 
99 numaralı otobüs yeşil'den geçiyor ortalama 1 saat sürer. ordan heykel'e geçip Tayyare Kültür Merkezi'nin yan sokağından aşağı indiğinizde Kebapçı Hüseyin var orda iskender yemenizi tavsiye ederim. daha sonra yürüyerek Şehreküstü'ne inin ordan metroyla Emek'e gidin. Emek'teki metro çıkışında 1-GY numaralı otobüs İdo Güzelyalı İskelesi'ne gider.


  • dedim ben sana  (02.07.18 10:04:33) 
telefonuna trafi uygulamasını kurabilirsin. bursa'da da çalışıyor o ama ne kadar doğru söyledikleri emin değilim


  • washe  (02.07.18 10:19:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.