[]

Televizyon tavsiyesi

Aradigim özellikler 4k 50 inch olması. Butce de max 3100 diyelim.
Bu philips carpti gozume.

www.hepsiburada.com

Bir de bu ses sistemi nasildir?

www.hepsiburada.com

 
TV için LG, Samsung, Sony düşün derim. Philips tv üretmiyordu (üretecek haberleri vardı ama güncelliğini bilmiyorum)

Ses sisteminin aynısı bende var. Kampanyaya girdiğinde almıştım 2 yıl kadar önce, Tv, Sinema keyfi için işini görür. Ancak müzikte kalite arayan bir tipsen bu tip ürünleri boşver derim.
  • sbryldrm  (27.06.18 13:14:04) 
philips'in marka hakları tp vision diye bi çin firmasına geçti. ben ambilight ve dahili alıcılı bi model almıştım, memnunum şu ana kadar. yine sinema sistemi de philips.

yalnız ses sistemi ile kullanacaksan hdmi arc girişi olması lazım.
  • cemiyetin ünlü siması  (27.06.18 13:24:49) 
Bu ses sistemi hdmi arc girisine sahipmis.

Varsa baska onerileri de degerlendiririm.
  • stereoseyfi  (27.06.18 15:02:28) 
bu 5.1'lerin kabloları sonra çok dert oluyor, soundbar da düşünebilirsin.


  • passion rules the game  (27.06.18 15:09:12) 
philipsi mediamarkt ta inceledim icime sinmedi. ben bimden aldi 50inc 4k jvc cok memnunum. eger stoklarda varsa siz de alabilirsiniz tavsiye ederim 2000 tl


  • eipcack  (27.06.18 15:13:51) 
bende philips 43" var, akıllı değil, 4k hiç değil ama yetiyor bana. rahat oluyor.
şöyle bişey var, 4k dediğimiz yayın çok çok az, dizi vs. az. şimdi almak pek mantıklı değil ama siz bilirsiniz.

  • hosein  (27.06.18 17:25:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.