[]

Kokan arkadaş sorunu

Çalıştığım yerde bir arkadaş var.
Evli, genç bir adam.

Abi adam kokuyor ya. Bak 30 saniye önce yanıma geldi gitti böyle ağır bir koku olamaz, içerisi kokuyla doldu. Bildiğin 1 ay yıkanmamış insan kokusu.

Sorum şu:
Bu tip insanlar gerçekten hiç banyo yapmıyorlar mı yoksa bir hastalık falan mı bu? Bir de karısı falan demiyor mu sen kokuyorsun diye? Bu adamla bir de aynı yatağa giriyorsun düşünsene. Allah sabır versin.

 
adamda var mıdır bilemiyorum ama terleyince bayat balık gibi kokma hastalığı diye bir şey var :(


  • evde liyakat kalmamis  (15.01.18 14:13:54) 
evet var böyle insanlar. banyo fobisi olan var. temizliğin gereksiz olduğunu düşünen var. kadınlar kulubunde denk geldim bende. iğrenç yahu.


  • elorelia  (15.01.18 14:15:57) 
hastalık boyutunda koku yayan insanlar var. o da onlardan olabilir.


  • hosein  (15.01.18 14:19:09) 
Onun yaninda sanki baska insanlardan bahsediyormus gibi konusun.

"Ya banyo yapmayan insanlar var, inanabiliyor musun!" gibi.
  • chitosan  (15.01.18 14:30:01) 
var. is gereği Hintlilerle çok muhattap olmam gerekiyor. Böyle bi koku yok. 2 tip var. 1’i dini sebeplerden dolayı sık banyo yapmayan, diğeri ise sırf kori kokan Hintliler. bi kez kalbim sıkıştı kokudan.


  • allanpoe  (15.01.18 14:50:45) 
Çare; (git: )kokuyorsun.com


  • old possum  (15.01.18 14:56:44) 
ben de iiş yerinde benzer birisiyle karşılaştım bir dönem aynı odada oturmak zorunda kalmıştım kokuya dayanamadığım için sürekli camı açıyordum adam da kızıyordu içeride klima çalışıyor diye. neyse ki başka odaya geçtim arada benim odama gelince de aşırı fena oluyorum ama bu sefer direk kusma moduna geçiyorum elimde olmadan. onunla aynı odada oturmak zorunda kalsam ne yapardım nasıl bir bahane ile orada oturmak istemediğimi söylerdim bilmiyorum. dışarıdan bakınca üstü başı temiz gözüküyor halbuki.


  • iwillsee  (15.01.18 16:08:15) 
bence yıkanmıyorlar. yıkan diye evine gönderdiğim lise stajyeri çocuk oldu; 2 tane de stajyer kız oldu ki, kimse kırılmasınlar diye bir şey söyleyemedi ama öldük bittik. Bahsettiğim gençler ülkenin en iyi üniversitelerinde okuyorlar. hormonları çalışıyor anlıyorum ama yıkanan bir insanın böyle kokması söz konusu olamaz.


  • tiny penny  (15.01.18 16:08:18) 
bence uyarin, yani bir ihtimal bilmiyor olabilir, csit cesit insan var, en basitinden su faturasindan girip ne kadar su kullandigina, hangi sampuanin en iyisi olduguna dair sorular, her gun dus almanin faydalari, topluma sorumluluklarimiz vs vs gibi bir sekilde karsi tarafin anlayacagi hale getirebilirsiniz.


  • mavicorap  (15.01.18 17:51:40) 
10 kg tuz al adamı yatır başka türlü geçmez. bazı insanların ağır kokuları var.


  • mikahakkinen  (15.01.18 17:55:56) 
bazı insanların kendilerine has cilt kokusu olabiliyor ama dikkat edip her gün duş alsalar, temiz giyinseler koku falan kalmaz. dikkat etmediklerinden, kötü kokmayı ve pis olmayı umursamadıklarından kokuyorlar.


  • pinkpeony  (15.01.18 18:05:32) 
Kadınlar kulübünde bir başlık vardi, kadim kocasının yikanmamasindan, pis olmasindan şikayetçiydi. Adama duşa zorlayinca adam ağlıyormuş vs. Aklıma bu geldi, bunun gibi bir şey de olabilir.


  • cabiday  (15.01.18 21:30:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.