[]

Kedim için ne yapmalıyım?

Erkek bir kedim var. Evimiz bahçeli olduğu için gündüz bahçeye bırakıyorum akşam eve alıyorum. Kedim bana masaj yapıyor. İnternetten bakmıştım daha önce. Kediler sevdikleri kişilere masaj yaparlarmış. Bebekken annelerinden süt içerken bu hareketi yaptıkları için böyle bir içgüdüyle masaj yapıyorlarmış. Bende beni annesi gibi görüyor ne güzel diye düşünüyordum fakat dün farkettim kedim masaj yaptıktan sonra cinsel organı dışarı çıktı ve onu yalıyor. İğrendim. Onu bahçeye bıraktım. Bütün gece ağladı dışarıda. Sonuçta o da bir canlı ve çiftleşmek onunda hakkı. İnternetten baktım kısırlaştırmayı tavsiye etmişler ama bunu yapmak istemiyorum. Bu davranışlarından da rahatsız oluyorum. Ne yapmalıyım sizce bir çözüm önerisi olan var mı




 
Hayvan rahata gelince temizlenmeye başlaşmış, size karşı cinsel eğilimi yok.


  • huleyn  (12.01.18 12:40:15 ~ 12:40:42) 
bu gayet normal bişey bizim oğlanda da oluyo arada. tiksinmeni gerektirecek bişey yok ama çok rahatsız oluyosan ensesinden tut başka yere götür dikkatini falan dağıt, kendine gelir o arada. dışarı atmak biraz ekstrem olmuş.


  • theseachange  (12.01.18 12:45:03) 
Aslında bahçede başka kediler var benim kedi geçenlerde bir tanesini gözüne kestirdi ama kız kedi istemediği için benimkine çırlıyor. Benim kedi korkuyor sanırım. Keşke kendine bir sevgili bulsa


  • rapisa  (12.01.18 12:45:33) 
Dışarı derken evin bahçesine bıraktım. Zaten normalde de gündüz orada duruyor. Önce odadan dışarı çıkardım. Kapımda ağladı. Odama alınca da böyle yaptı. Bende ne yapacağımı şaşırdım.


  • rapisa  (12.01.18 12:47:24) 
Kısırlaştırmayı düşünmüyorum.


  • rapisa  (12.01.18 13:15:14) 
hayvan temizlenmiş işte neyinden iğreniyorsunuz ki?


  • hosein  (12.01.18 13:19:36) 
O zaman dişi kedi bul da seks yapsın.

Çok şaşkınım su an. Sanki komşunun oğlu sana bakarak mastürbasyon yapmış gibi davranıyorsun.
  • elorelia  (12.01.18 13:20:53) 
kısırlaştırmak işe yaramaz bu arada çünkü o içgüdü kısır olsa bile gitmiyor. bizim kedi kısır ama yine de kalkıyo çükü peluş battaniye falan görünce.


  • theseachange  (12.01.18 13:46:05) 
Kedinin pipisini yalamasından rahatsız olmak enteresanmış gerçekten, kısırlaştırmaya da karşısın ne öneri bekliyorsun ki?


  • hipopotamus  (12.01.18 14:29:56) 
elinden çıkar, en azından kedi kurtulsun.


  • japon askeri  (12.01.18 14:33:51) 
Hayvan olağan bir şekilde takılırken biri geliyor, "olağan" bir durumdan rahatsız oluyor, kapı dışarı ediyor. Olaya bak. Oturup anlatacaksınız o zaman kediye. Böyle olmaz, bu evin kuralları var, bu ne biçim bir tavır diyeceksiniz.

Sahiplendirin +1
  • windowsguvenlikduvari  (12.01.18 14:37:46) 
Ne kadar çok bilgisiz ama akıl vermeyi seven varmış ya. 1. Kedimin cinsel organı normalde içinde ereksiton olunca dışarı çıkıyor. 2. Kendi bana masaj yaptıktan sonra değil kendi halinde otiynarken bunu yapsa iğrenmem tabiki. 3. Kedim zaten normalde gündüz bahçede duruyor onu bahçryebırakmakla ona eziyet etmiş olmuyorum. 4. Yardımcı olmayacak aptal fikirlere açık değilim. 5. Kedi neyden kurtuluyor? Yediği önünde yemediği arkasında. Hayvan doğal ortamdan da uzak kalmıyor. İstese dışarıdaki kedilerle çiftlrşme imkanı da var. Ben hayvan çiftleşmek istiyor onu bundan mahrum etmeyi doğru bulmuyorum diye hayvana eziyet etmiş mi oluyorum. Komiksiniz


  • rapisa  (12.01.18 16:20:34) 
Haklısınız bu açıdan bakınca Müslüman olarak bizler de seks sonrası gusül abdesti alıyoruz. Neden rahatsız oldumki bende


  • rapisa  (12.01.18 16:23:13) 
hayvan doğurup durmasın ya da siz "ayyy mahrum kalmasın yha" diye düşündüğünüzden, yılda bin tane yavrunun doğmasına sebep olmaması adına kısırlaştırın diyorlar zaten. burada bir bilgisiz varsa o da yorum yapanlar değil.


  • nice tnetennba  (12.01.18 17:02:21 ~ 17:02:54) 
@rapisa eğer kedin çiftleşirse ve bütün yavrularına bakmazsan veya sahiplendirmezsen kedinin yavrularına eziyet etmiş oluyorsun. yani evet.


  • Goldstein  (12.01.18 17:18:28 ~ 20:35:16) 
Benim önerim de kısırlaştırmanız çünkü bahçeye salıyormuşsunuz etraftaki diğer kedileri hamile bıraksa o hamile kedi ve bebekleri sokakta napıcak? Sokakta eziyet çeken yeterince hayvan var sayılarını bu şekilde artırmak vicdansızlık gibi geliyor bana.


  • legolasin son oku  (12.01.18 18:05:09) 
bilgisiz olan sensin. kedi o. hayvan. içgüdüleriyle hareket eder. kısırlaştır kısırlaştırma, ortamını yakaladığında kerkinir. ben erkeğim, kedim de öyle. ama farketmiyor. fırsatını bulduğunda kerkinir. hayvan sahiplenmeyi ne zannediyorsunuz ki siz? bir de hayvanı bütün gece ağlatmışsın. kedi doğal ortamında değil. şu şartlar altında çiftleşip ürerse yavruların çoğu ölecek. annelikle birlikte evlat acısını da tattıracaksın yani. kediyi bilinçli birilerinin sahiplenmesi kedi adına faydalı olur.


  • format c  (12.01.18 18:13:28) 
ayrıca kısırlaştırmak çoğalmasını engeller, cinsel arzusunu sınırlamaz. cinsel istek böbrek üstü bezlerinden (östrojen) salgılanır.


  • format c  (12.01.18 18:18:50) 
Kısırlaştırın. Bunca bilgili insan bunu diyorsak bi bildiğimiz var herhalde.


  • mutlusismankedi2015  (12.01.18 20:32:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.