[]

DVDScr izliyor musunuz?

Malum Oscar dönemi yaklaşıyor, şöyle bi torrente baktım da hemen her adayın Dvdscr olarak filmi bulunuyor. Normalde filmleri sinemada izlemeyi tercih ederim, evde de brrip hd filmleri izliyorum. Oscar altın küre filmlerinin çoğu (bir kısmı en azından) çok geç vizyona girecek. Çok uzattım, siz bu şekilde indirip izler misiniz, sabaha mı bırakırsınız? (vizyona girince mi yani)




 
normalde izlemezdim ama three billboard golden globe alınca dayanamadım indirdim. izlicem
birazdan.

  • yeteramadenedimherseyi  (08.01.18 19:55:11) 
DVDScr'sine göre değişir. Örnek screenshot'lara bakarım, güzelse -ki çoğu sefer güzel oluyor düzgün yapılmış DVDScr'ler- izlerim. Çok izlemişliğim var.


  • gonion  (08.01.18 19:55:31) 
Ben de geçen three billboard'u indirip izledim, gayet yeterli seviyedeydi. Sonra da The Disaster Artist'i indirdim, o da güzel. İzliyorum yani. Her filmin bu versiyonu düşmüyor zaten o yüzden fırsat olmuyor genelde.


  • i was made for you  (08.01.18 20:27:14) 
Ben de sizin gibi ödül sezonunda tercih ediyorum bu formatı. Eskiden eleştirmen kopyası olduğuna dair yazı filan geçerdi şimdi o da yok. Kalitesi normal dvdden düşük ama izlenebilir sürümler oluyor.


  • Ufuk  (08.01.18 21:07:04) 
nope. standartlarım var. en az 720p ve 6 kanallı ses olması lazım. tabii başka şansım yoksa düşürebiliyorum ama geç izler kaliteli izlerim.


  • washe  (08.01.18 22:23:10) 
her sene bu zamanlar screener versiyonu düşen favori filmleri izlerim. çünkü oscar ve ödül sezonu muhabbetlerini okumayı, takip etmeyi çok seviyorum. zaten toplamda max 10 filmi böyle izlemiş oluyorum. en beğendiklerimi de hd düştüğü an veya vizyona girdiği zaman tekrardan izliyorum.
bunlar dışında sadece animasyon kategorisindeki filmlerin hd düşmesini bekliyorum. zaten genellikle tören öncesi 5'te 4'ü düşmüş oluyor.

  • steve rogers  (09.01.18 05:36:28) 
izlemem, 720p web-dl versiyonunu beklerim en azından. özellikle bazı filmlerde görsellik çok önemli oluyor, ordan alıcağın keyif ciddi oranda düşücekse 2 ay daha bekler düzgününü izlerim. oscar'dan önce hepsi düşüyor zaten


  • semaforo de medianoche  (09.01.18 15:49:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.