[]

Kedim Kız Arkadaşımın Üzerine İşedi

Sevgili hayvan dostları, yaklaşık 3-4 aylıkken sokaktan arkadaşımın kurtardığı ama kendisinin bakması mümkün olmadığı için 8 aylıkken sahiplendiğim bir adet kedim var. Kedi şimdi 14 aylık falan ancak son 2 aydır sağa sola işemek gibi bir huy edindi. Tuvaleti temiz dahi olsa banyodaki paspasların ya da kirli çamaşırların ortada durduğunu görürse oraya çişi ni yapıyor. İşin ilginç tarafı evin diğer paspaslarına vs ilgisi yok. Ha bir de battaniye türevi şeylere. Normalde kendi odanın ve banyonun kapısını kapalı tutuyorum ama geceleri ben uyurken açıyorum. Dün gece kız arkadaşımın çığlıkları ile uyandım, kedi üzerinden fırlayıp kaçtı zaten. Baya üzerine oturup oraya tuvaletini yapmış dolayısıyla kızın üstü başı, çarşaf, pike ne varsa berbat halde. Ne yapmak lazım?




 
Oops eklemeyi unutmuşum kısır zaten


  • 3 atli 7 katli  (29.09.17 12:59:34) 
birkaç gece kendi yerinde kapalı tut.

bu arada tuvaletini yaptığı her yeri çamaşır suyu vs ile temizle ki koku kalmasın.

koku olan yere gidip tekrar yapıyorlar çünkü.

orayı unutması ve orada tuvalet yaptığını anlamaması lazım.

kızı da yıka :)
  • eeb  (29.09.17 13:07:23) 
Eeb onu denedim, bir şey değişmedi işte 1 haftadır uzak tutuyordum yataktaki her şeyi değiştirdim, hani koku alabileceği bir şey yok zaten kendi tuvaletini de istedikçe kullanıyor ama yine de çözüm olmadı.


  • 3 atli 7 katli  (29.09.17 13:14:47) 
Kedin sana mesaj veriyor, kızdan ayrıl diyor.


  • MaNOfTheYear  (29.09.17 13:15:38) 
Vicks kokusu kedileri uzak tutarmış. En azından paspas çamaşırlık gibi yerlere sürmeyi deneyebilirsiniz.


  • dahinnotha  (29.09.17 13:26:48) 
arşi, isteyerek mi yapıyor, yoksa kaçırıyor mu? yani belki tutamama gibi bir problemi vardır? yani belki sadece kız arkadaşının kucağına yatmıştı ama o sırada tutamadı çişini yaptı. yavru köpekler heyecanlanınca işer ya, onun gibi bir şey.


  • 111111  (29.09.17 14:04:56) 
son 2 aydir evde degisen sey ne?


  • jimicik  (29.09.17 14:13:23) 
yüksek ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu. umarım çok ilerlememiştir ama hemen bir veterinere götürmek lazım. idrar yolu enfeksiyonu çıkmazsa uv light alın, evdeki sizin göremediğiniz kedi çişi izlerini vs. gösterir. üstünde iz olan her şeyi atın. biz kokusunu alamasak veya göremesek de kedi bir kere çişini yaptığı yere geri gitmeye meyillidir.


  • lucy in the sky  (29.09.17 14:39:33) 
kenks isteyerek yapıyor gibi ya benim odamı ve banyoyu açmayınca böyle bir sıkıntı yok gibi çünkü (mutfakta ve oturma odasında takılıyor mesela dert yok)

Lucy Veterinere gittik 2 hafta önce Sistit olabilir dedi baktı etti bir şey bulamadı.
  • 3 atli 7 katli  (29.09.17 15:47:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.