[]

Bu laptop alınır mı ?

Merhabalar,

Laptop almayı düşünüyorum. Çok fazla araştırmadım ancak bu bilgisayarı beğendim. Ancak yorumlarınızı merak etmekteyim. Fiyatı gece 22:00'dan sonra 4300 liraya düşürüyor Vatan.

www.vatanbilgisayar.com

Bu olmaz derseniz önerilerinizi de yazarsanız çok sevinirim.

 
Asus alma :( bazılarında internetten düşme sıkıntısı var hiç riske değmez bak


  • helena  (23.08.17 14:08:01) 
güzel ama fiyatı yüksek biraz. bir de sitedeki yorumlarda ssd hızı düşük demişler ona dikkat et istersen.


  • yeteramadenedimherseyi  (23.08.17 14:31:05) 
ben asus x550v kullanıyorum. bundan farkı ram 8gb ve ssd yok, ben 2800 tl'ye almıştım. ekran kartı da hemen hemen aynı (950m). ama ben freedos alarak windows için bir 600 lira bayılmaktan kurtulmuştum onu da söyleyeyim; linux kullandığım için (mint) ve windows'a sadece oyun ve arada sırada ms office için uğradığım için windows ve office'i korsan yükledim, ama aylardır giriş bile yapmamışımdır windows'a. link de bu: www.hepsiburada.com

bence fiyatı hafif yüksek, bir 200-300 lira daha az olabilirdi. ama çok para sıkıntın yoksa alabilirsin.
  • dhadkan  (23.08.17 15:39:09) 
@dhadkan, aslında freedos almak mantıklıymış, ama bunun freedosunu göremedim. buna eşdeğer bilgisayarlara bakabilirim.

fiyat bencede max. 4000 lira civarında olmalı. Fazlasını vermeyi düşünmüyorum, indirim vs. olana kadar beklerim. acelem yok.
  • tss  (23.08.17 15:44:00) 
Bu fiyata çok daha iyi ürünler alınabilir.


  • justafkindream  (27.08.17 20:05:40) 
asus alma mı? 10'dan fazla asus ürünü kullandım. hiçbirisi beni yarı yolda bırakmadı.

bu ürün biraz eski ama hala iş görür.justafakindream'in dediği gibi bu fiyata daha iyi ve yeni modeller alınabilir.

www.sanalmarketim.com

misal bu 8 gb ram ama performans olarak kafa kafaya olurlar ve 1000 lira daha ucuz
  • washe  (27.08.17 20:23:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.