[]

duvarinizda turkiye haritasi var mi?

Evinizde/odanizda türkiye haritasi asili mi?
Dedemin salonunda Var ve gözüm ister istemez hep o tarafa kayyor, insanin baktikca bakasi geliyor.

Bir de eskiden duvarlarda renkli türkiye haritasi olurdu, sadece bizim ilçeye mi mahsustu yoksa siz de gordunuz mu cocukken?

 
hayır değil, ancak dedemin evinde hem dünya hem türkiye haritası vardı yıllarca. sanırım hala bir odasında duruyor salonda olmasa bile. bu haritaların dışında bir de çeşitli atatürk fotoğrafları mevcuttur.


  • 111111  (10.07.17 16:25:49) 
Her iki dedemin evinde vardı :)
Bir de her yerde Kıbrıs haritalı tepsiler vardı eskiden.

  • razvan rat  (10.07.17 16:26:02) 
Yok, hiç olmadı, hiç misafirlikte falan da görmedim.
Atlas dergisinin verdiği güzel ve değişik bir dünya haritası bir hocamın odasındaydı. Sarı nokta şeklindeki çıkartmalarla gezdiği yerleri işaretliyordu. O dünya haritasını ben de asmak isterim.

  • aychovsky  (10.07.17 16:31:28) 
Babaannemin evinde var, daha KKTC kurulmamış haritada :)


  • devilred  (10.07.17 16:36:44) 
Gurbetçilerin evinde olur o. Anavatanında yaşayan kimse sürekli duvarda haritayla yaşamaz. Hatta son bir kaç yılda gelişen tuhaflık dışında bayrak da öyledir.
bazı ülkelerde bahçedeki direğe, evdeyim evde değilim sinyalı olarak çekilir veya indirilir bayrak. onun dışında sürekli öyle, yaşadığın yerin yerküredeki konumuna ve renksel sembolüne bakıp bakıp içlenme sıradan bir durum olamaz.

  • olivia  (10.07.17 16:52:31) 
soft +1;

bizim ev daha sayko, dünya haritası var, türkiye haritası var, iki de il haritası var. yani manyağız biz evet :)
  • hosein  (10.07.17 17:18:05) 
Benim masaüstü arkaplanda var avrupa ve türkiye birlikte.


  • [GODDARD]  (10.07.17 19:10:41) 
hayır yok ama su an almaya karar verdim


  • yuvarlanantencereninkapagi  (10.07.17 20:34:11) 
Haritalara bayıldığım için türkiye, dünya ve samanyolu haritası asılıydı. Yeni eve taşınınca annem istemedi asamadım bir daha.


  • jazzabel  (10.07.17 22:03:36) 
Var. Akdeniz'in tarihi (mö 800 -ms 1500), arkasında Akdeniz'in coğrafi durumu haritası var. Çift taraflı camla çerçeveletmiştim bi o yanı bi bu yanı kullanıyoruz. Ama çok ağır temizlemesi dert oluyor.
Şu harita:
www.natgeomaps.com
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (10.07.17 22:13:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.