[]

garanti miles and smiles kredi karti aidati

ekstreme 119 tl aidat yansitmislar. aradim klasik tehdit ettim iptal edin diye ama hic yemediler direk isleme aliyoruz iptlai dediler. kesinlikle iptali soz konusu degil diyorlar.

eskiden iptal ediliyordu, gercekten artik edilmiyor mu ?


 
Baya bi oldu bir yasa çıkmıştı. Artık bankalar en az bir tane aidatsız kredi kartı çıkartmak zorundalar. Bunun dışındaki kartlardan aidat alabiliyorlar. Yasal yani artık.


  • himmet dayi  (04.07.17 16:22:16) 
Miles and smiles için yemeye bilir


  • gozu acik sevisen yahudi  (04.07.17 16:22:20) 
her bankanın aidatsız da kredi kartı var. ödemek istemiyorsan ona geç diyorlar artık. üstelik miles&smiles özellikli bir kredi kartı bildiğim kadarıyla. belki aylık belirli minimum bir harcama tutarı sözü vererek falan aidat ödemekten kurtulabilirsin. onun dışında bir şansın olduğunu sanmıyorum.


  • nrmnm  (04.07.17 16:27:12) 
Çok bastırınca, tutarını mil olarak iade ediyorlar, bir sene iptal etmemek koşuluyla..Ben de takvime işaretledim, bir sene dolunca kartı iptal edeyim diye ve mil şeklinde iadeyi kabul ettim.


  • cedilla  (04.07.17 16:27:41) 
zamanında bonus kart için ben de aradığımda buyrun iptal edin demişlerdi. ben de büyük bir zevkle iptal etmiştim.


  • teritori  (04.07.17 16:30:37) 
Donanımhaber forumda arat, orada daha işinize yarayacak cevaplar bulabilirsiniz. Ben birkaç sene önce iptal edeceğim dedim tehdit ettim ama geri iade etmediler. Aidatsız kredi kartına geçtim, her sene sinir harbine girmediğim için mutluyum.


  • Tutkun  (04.07.17 16:52:49) 
Miles&smiles için geri adım atmıyorlar da benden 150 alıyo oçlar 119 muymuş :O


  • ekaterina  (04.07.17 17:00:21) 
mayış hesabın varsa (bkz: ben) almıyorlar hiçbir aidat vs.


  • hosein  (04.07.17 17:20:29) 
@ ekaterina evet 119 bende.


  • oscar  (04.07.17 21:18:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.