[]

kiraci hk.

3.5 ay önce bı ev aldık. Evde oturan biri var ama kiracı degil, bize evi satandan başka yerde daire almış o ev bitince geçecez dediler.
Bizde güvendik tamam dedik 3 ayın iki ayı kira verdi son ay kira vermedi ayın 15 i çin. Ve çıkmıyor, evleri tamammis ama oturma grubu gelmemiş diye ayın 10 diyor bize evi satan. Bir hafta önce de ayın 3 u demislerdi.
Kaç kere kavga ettim, şimdi de evde oturanlar ile konuşmaya gidiyorum benle dalga mı geciyorsunz diye.
Kavga edersek nasıl bir hakkım var, evimde gaspçı durumda şu an. Yani iyi niyetle bekledik iyice b*knu çıkardılar.
İşin kavga kısmı olmasın istiyorum, bi sekilde çıksınlar ama evimden. Yani dava ise dava ama Tekin adamlar değil uğraşmak istemiyorum işin bu boyutuyla. Neyse durum bu, ne yapayım kısaca?

 
yanında polisle git.
ben olsam öyle yapardım.
kavga edersen bu sefer haklıyken haksız duruma düşme olasılığı var, iş büyürse falan. eski ev sahibini de ara o da gelsin veya haberi olsun gelmese bile. aranızda yaptığınız sözleşme falan varsa oku bir daha.
  • attirmayin makedonun kafasini  (01.06.17 18:22:56) 
sözleşme yok bir şey yok anlattığınıza göre.
polisle gidin+1 direkt çıkartmaları gerekir.
edit: tekin adamlar değillerse gitmeyin. kavga etmeyin. telefonla konuşun.
  • veritaslibertas  (01.06.17 18:26:01 ~ 18:35:49) 
ama tabi tekin değillerse nasıl tekinsizliktir? çok mu tekinsiz?


  • attirmayin makedonun kafasini  (01.06.17 18:26:45) 
Sözleşme falan hiç birşey yok, gidip konuscam işi yokuşa sürelerse evimi gasp ediyorsunuz kira sozlesmemiz yok polise gidecegimi soyluyceem artik.


  • therevo  (01.06.17 18:27:01) 
avukatınız vs. var ise, daha korkutucu olacağı için, onunla gidin. yoksa da telefon edin, 3 gün içinde çıkmazsanız polisle geliyorum siz bilirsiniz diyin. polis gelir tüm evi boşalttırır sıkıntı yok. çilingirle de açarlar kapıyı ayrıca.


  • hosein  (01.06.17 18:28:34) 
Mafya işleri işte elinde silahla gezen tipler mutahit olanı, is o boyuta gelsin istemiyorum.


  • therevo  (01.06.17 18:28:50) 
yalnız ayarsız tekinsiz tiplerse, böyle üstelersen bu sefer sana sıkıntı olabilir. yani sen onları evden çıkartırsın ama...
bi de böyle düşünmek lazım. malesef oluyor böyle şeyler ve engellenemiyor.

  • attirmayin makedonun kafasini  (01.06.17 18:36:16) 
Bugün araciya söyledim polise gidecegimi , evdeki oturanın tavrına göre artık hareket ederim.


  • therevo  (01.06.17 18:36:45) 
hiç bişi olmaz, mahkemeye vermen lazım, o sonuçlanıncaya kadar adam çıkar zaten


  • purple rain  (01.06.17 18:59:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.