[]

boya sonrasi sac diplerinde kabuklanma hk.

selam. erkegim ve dun ilk defa sacimin rengini actirip sonrasinda griye boyattim kadin kuaforunde. cok begendim ama surec cok sanciliydi. rengi actirirken cok yandi ve gri boya uygulanirken yanma olayi fena bir hale geldi. bagirip ortaligi birbirine katacaktim. kadinlara saygi duyuyorum.

simdi sac diplerime dokununca kimi yerlerde kabuklanmalar hissediyorum. kasinti ya da aci yok ama bu kabuklanma olayiyla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum. tarasam falan cok aci cekerim eminim. surulecek bir krem gibi bir sey var midir?


 
Geçmiş olsun. Benim de olmuştu bir keresinde. Yaklaşık 1 ay kabuklanma sürdü kaşınma ile beraber. Şimdi yeni olduğu için kaşınmıyordur ama birkaç gün sonra orangutan gibi kaşınmaya başlayabilirsiniz. Bu yüzden bir daha saçıma boya sürdürmüyorum. Kaldı ki benimkinde açma işlemi yoktu. Ben 1 ay eziyet çektikten sonra ketoral şampuan kullanmayı denedim ve yavaş yavaş düzeldi.


  • curukturpkokusu  (07.05.17 14:04:21) 
Nasıl bi kadın kuaförüydü ya :/ ben sürekli açtırıyorum hafif yanar ama bağıracak kadar asla olmadı. Kabuklanma da hiç olmadı. Kalitesiz malzeme mi acaba


  • ekaterina  (07.05.17 14:09:27) 
@curukturpkokusu oha korkuttun ya. umarim oyle olmaz.

@ekaterina aslinda oldukca bilinen ve iyi bir yerdi. herkes isini biliyor gibiydi. kalitesiz malzeme kullandiklarini dusunemiyorum cunku muhabbet esnasinda taraklarinin, makaslarinin falan ust sinif ve pahali aletler olduklarindan falan bahsettiler.
  • hopeless  (07.05.17 14:15:11) 
Kuaförün kalitesiyle ilgili olmayabilir. Benim bünyem her zaman kullandığım şeylere aniden alerjik reaksiyon verebiliyor. Her zaman temiz saçımı boyatırken o sefer alerji olmuştu. Saçı yeni yıkayıp gittiysen saç derisi hassaslaşmış da olabilir.


  • curukturpkokusu  (07.05.17 14:20:00) 
alerjiniz de olabilir bu kadar abartılı olduysa. alerjisi olduğu için saç boyatamayan insanlar var.


  • veritaslibertas  (07.05.17 17:05:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.