[]

osmangazi köprüsünden geçiş (anneye anlatır gibi)

yaklaşık bir senedir ogs kullanıyorum fakat şimdiye kadar içindeki bakiyeden fazla kullanma durumum olmadı. (sadece çamlıça gişeler - kurtköy arası gidip geldim.) ogs kredi kartına bağlı.

daha önce otobüsle geçtim köprüden, otobüs gişede durdu nakit ödeme yaptı. gişede durunca ben de ogs ile ödeme yapmak istiyorum mu diyeceğim? ogsnin içinde geçiş için yeterli bakiye yoksa, geçişe izin verip anında ogsye yükleme mi yapılacak?

bu köprüden geçiş işleri nasıl oluyor, anneye anlatır gibi bir anlatır mısınız?

 
Bankaya borçlanırsın diye biliyorum.


  • bigbadabum  (28.04.17 11:48:52) 
2 alternatif var.

Bazen bariyeri açmayıp nakit ya da kredi kartıyla ödetiyor. Bazen de bariyer açılıyor banka (bende limit 20₺) çat çat çat gerektiği kadar kere 20₺ yüklüyor.
  • shenergy  (28.04.17 11:51:02) 
o zaman geçmeden önce kendim yükleme yapsam sorunsuz geçerim değil mi?


  • inheritance  (28.04.17 11:59:07) 
ogs ve hgsyi özel otobanlarda kullanmak için izin vermeniz gerekiyor yoksa tahsilat yapamıyorlar sanırım. bana zamanında sms gelmişti onaylamıştım.


  • argent dawn  (28.04.17 12:35:30) 
iş bankasından gelen mesajlara baktım, sorularımın cevabını aldım:

Izmit Osmangazi Koprusu gecisinizi Is Bankasi OGS cihazinizla yapabilirsiniz. Bakiyenizin yeterli olmamasi halinde, cihazin bagli oldugu kredi karti limiti/hesap bakiyesi musaitse gecis ucreti OGS cihaziniza anlik olarak yuklenerek tahsil edilecektir.

26.08.2016 tarihinde acilan Yavuz Sultan Selim Koprusu ve bagli ucretli yollardan Bankamiz HGS ve OGS cihazlarinizla herhangi bir basvuru yapmaksizin gecis yapabilirsiniz.
  • inheritance  (28.04.17 13:09:47) 
Benimki de kredi kartına bağlı onay falan vermedim, geçen geçtik ogs ekstresi geldi 65 tl geçiş ücreti yazıyor baya 20-20 falan yüklememiş. Geçersin hiçbir şey yapmadan.


  • ekaterina  (28.04.17 13:11:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.