[]

kedinin yemeyeceği iç mekan bitkileri

Kedim çiçeklerimi yedi hep şimdiye kadar. Bazı sulu yapraklı olanları daha çok seviyor sanırım. Kedi çimine hiç pas verdiği yok, hep çiçek peşinde. Bazı bitkilerin kediler için zehirli olduğunu biliyorum. İkinci bir araştırmayı onun için de yapacağım. Ancak kedinizin yemediği, sevmediği bitkiler varsa tavsiye ederseniz sevinirim. Büyük bitkiler tercihimdir. Ya da küçük bitkileri bu kedinin ulaşamayacağı, deviremeyeceği şekilde nasıl yerleştirebilirim? Çok teşekkürler.




 
kaktüs


  • hosein  (28.03.17 13:17:28) 
page can not be found.

belki cengel askili saksilarla tavana asabilirsin.
  • jimicik  (28.03.17 13:26:13) 
sakın kaktüs alma sürekli oynamaya başlıyorlar ağızlarını yanaştırıyorlar sonra dikeni batıyor şişiriyorlar oralarını buralarını


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (28.03.17 13:42:55) 
valla benimde çeşit çeşit vardı kavga ede ede bir yere varamadım en sonunda çiçekler gitti evden. tadını beğenmese bile sıkılınca toprağını eşeliyor bizimki. onun için bile önlem aldım üstüne özel kapak yaptırdım delikli. en sonunda saksıyı devirdi.


  • yue  (28.03.17 13:51:04) 
Çeşit çeşit kedi baktım. Kaktüs dışında el etmediği hiçbir bitki yok. 2 metrelik bizim iki kişi zor kaldırdığımız çamı devirdiler. Artık ötesini tanımam. Kaktüs de böyle kocaman sert dikenli olacak. Kendisi ufak olursa kaktüsün saksıyi deviriyorlar. Kaktüs kocaman ve dikenleri Dr kocaman olursa en ruh hastası kedimiz bile yanaşmıyor


  • kedili madam  (28.03.17 14:05:42) 
Kediye bağlı sanırım biraz da.. Evimde 2 tane büyük, 9 tane küçük saksılı bitki, 2 de kaktüs var, hiçbirine yan gözle bakmışlığı yoktur benim minnoşun.

Böyle bir durumda sanırım duvarın yüksek bir noktasına raf yaptırıp bitkileri oraya koyardım.
  • peggy  (28.03.17 14:23:08) 
Her kedi icin gecerli mi bilmiyorum, sanmiyorum, fakat benimki meneksemi yemiyor. Ciceksiz baska bir tane bitkim daha var, onu atistirmayi severdi ama.

"Yer mi, zarar verir mi?" diye sormanin disinda, bir de saksidan dokulen kumlarla ugrasmasi sikinti yaratabilir. Daha cok bitki isterdim yoksa.
  • common of demons  (28.03.17 15:21:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.