[]

Benimle fotoğraf bile çekinmek istemiyorlar

Dün bir yerlere gittik ben(erkek), o(kız), onun arkadaşı(kız), ve benim YAKIŞIKLI arkadaşım(erkek). Tabi bol bol fotoğraf çekildik, eğlendik güldük. Bugün şöyle oturdum dünkü fotoğraflara bakıyorum sanki dışlanmış gibiyim. Ortada yakışıklı arkadaşım sağında ve solunda o ve arkadaşı kenarda ben. Şöyle resmi büyüttüm kendimi kestim fotodan filan bildiğin daha iyi oldu foto. Sonra diğer fotolara baktım genelde 3 ü çekilmiş. Bu fotoğraflar sosyal medyada da paylaşılıyor tabi.

Sohbet ederken iyiydi ama.

Ondan sonra öz güvenin yok, kendini sev, kendine saygı duy filan diyorsunuz.
Adamlar benden utanıyorlar lan resmen. Çirkin ördek yavrusundan beter olduk.

Neden ? Ne yapmalı ? Gitmeli mi bu diyarlardan ?

 
çirkinliğe inanmıyorum şahsen. illa dış görünüşünden rahatsızsan tarzını bir gözden geçir. ama hiçbir şey de kendin gibi olmaktan önemli değil bence. rahat etmeyeceğin şekilde de marjinal bir tarz değişikliğine git diyemem ama başkasında gördüğün hoşuna gidecek bir şeyi kendinde uygulayabilirsin.


  • çakıstes  (15.03.17 14:04:48) 
insan çirkin diye dışlanır mı yav? sürekli bunlar beni sevmiyor moduna girersen zaten kendi kendini dışlarsın.


  • bohr atom modeli  (15.03.17 14:09:40) 
Belki sen kendini cekmissindir istemli/istemsiz. Bu durumlarda genelde öyle olur çünkü. Yok cidden dediğin gibiyse ne işin var öyle salak insanlarla? Bundan bağımsız, eğer dış görünüşünle barışık değilsen tarz değişikliği+1 ayrıca spora filan git, biraz şekillenmek giydiğinin yakışması sorunu çözecektir.


  • dahayeniymis  (15.03.17 14:10:15) 
Sohbet ederken iyiydi ama kısmına güldüm. Şu espriyi yapabilen bir adam şu durumu takmamalı bence. Güneş gözlüğü falan takarsan hafiften bir tarz yaratabilirsin.


  • dissendium  (15.03.17 14:11:26) 
Caps at ozelden yorumlayalim hocam. Bunalima girme hemen. Elbet vardir herkesin gizli kalmis bir guzelligi. Baska derdin mi yok yahu.


  • Kizkurusu  (15.03.17 14:16:57) 
ne demiş atalarımız, life is unfair.
görünen o ki, hayatı hard seviyede oynayacaksın.
ölmeyeceksin ama sürüneceksin.
  • supermatik  (15.03.17 14:24:14 ~ 14:38:33) 
okurken güldüm, esprili şekilde anlatmışsın.

yapacak pek bir şey yok, şekillenmek için spor, dişler kötü ise ortodonti, biraz sakal ile de yüzü kapattığınız zaman olabilir.

bazılarının sakallı hali ile sakalsız hali arasında dağlar kadar fark var. sakal candır ama bende çıkmıyor, köseyim galiba.
  • tahin pekmez yoğurt  (15.03.17 14:24:44) 
Ağzınla yakalandın. Çirkin ördek yavrusu demişsin, belki de muhteşem bir varlık olacaksın kendini geliştirip olgunlaştırdığında. Ne münasebet utanmak?? Onlar kendi insanlıklarından utansınlar.

Bi kere kendini olduğun gibi kabul et. Sen busun. Bilmediğin ve bildiğin yönlerinle birlikte böylesin. Ellerinin ayaklarının şeklini rengini değiştiremezsin, busun kabul et. Sev kendini çünkü senden bir tane daha yok. Bu gününü, yani 15.03.2017 tarihini bir daha yaşayamazsın. Her ânın kıymetli, bu anları kimse sana hediye edemez. İyi ki varsın bak beni düşünmeye sevk ettin.

İnsanlar çeşit çeşit. Kimi pek çok derinlikli olur kimi menfaatperestlikten insan bile sayılmaz. Bırak yani sen ne olmak istiyorsan o ol ya, bırak başkalarını. Sen hiç onları değiştiremeyecekleri özellikleri üzerinden değerlendiriyor musun? Yargılıyor musun? Eğer bunları yapıyorsan, yaptığın sürece sana bunlar müstehak. Ama yapmıyorsan da sttret ya, kime ne sendeeeen sana ne kimden. Senin hayatını sen yaşıyorsun, kendine sahip çık.
  • yaren  (15.03.17 14:48:40) 
şimdi cidden çirkinsin diye dışladılarsa burada sıkıntı var.

ama ya senin belirtmediğin ya da farkında olmadığın bir nedenden ötürü de böyle olmuş olabilir. ilk önce onları gözden geçir sonra bir daha değerlendir. cidden tipine bakarak dışlandığın sonucuna varıyorsan o zaman yol ver gitsinler.
  • eindaclub  (15.03.17 14:52:16) 
Koy g.te rahvan. Tektabanca en iyisi... Takma boşver. Zaten arkadaşlarınla ilgili oyle bir hisse kapildiysan coo takılma


  • tociess  (15.03.17 14:56:28) 
@her name was hexadecimale +1 kesinlikle.

Senin açından söylemiyorum yanlış anlama. Benim de özgüven sorunlarım var ve özgüven kazanabileceğim bir şey yok ne aşırı zenginim ne yakışıklıyım ne de kaslıyım. Kimseyi kandırmayın bu özelliklerden biri bile yoksa tercih edilmek çok zor bir şey. Yıllardır yalnız,ne yaparsam yapayım birisini bulamayan müzmin bekar olan birisi olarak söylüyorum.

En azından yakışıklı olsam kazanırdım bi yerden. Olmayınca olmuyor. Hava gazı özgüven de bir işe yaramaz. Kasıntı gibi durur insan dışarıdan.

Ha tabi kas ve para işini halledebilirsin. Ağzın laf yapsa yine şansın olur bak onu da unutmadan ekleyeyim. Ben çok başaramıyorum sen başarabilirsin belki. Ama çözüm sadece kendini sevmek değil. ''kendini sevmelisin'' demek sevgi kelebeği pollyanna olmaktan başka bir şey değil.

edit: ha sakın kendinden utanma ve kendini ezme. Bak ben kendimi sürekli eziklerim açık açık söyleyeyim. Bir faydası yok.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (15.03.17 15:02:01 ~ 15:02:41) 
Sen bile hayran kalmışsın adama kızlar naapsın :)
Ortamda ilik gibi bir kız varken bi tık çirkin diğer kızı biz de görmeyiz.
Bu senin çirkin olduğunu göstermez. Ahval ve şerait namüsait bir durumda olduğu için bu duruma düştün. Yoksa her türlü giderin var panpa merak etme ;)
  • rastinon  (15.03.17 15:03:44) 
Prensip olarak kendinden birkaç kulvar ötede (üstte veya altta) olan insanlardan uzak durmakta her zaman fayda var. Yoksa böyle ummadık anlarda kendini garip durumların içinde bulursun. Senin fiziğinle de çok alakası yok aslında. Misal sen ortalama üstü yakışıklı biri de olsan (ki belki öylesindir) yanına manken gibi bi adam gelse kızlar yine onun yanına toplaşırdı. Sonuçta bu fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak kendi taleplerini yukarı çekmek için kullanıyorlar.


  • mikro patlama  (15.03.17 15:06:29) 
fotoları sen çektiğin için bulunmuyor olmayasın? ver makinayı "ortamın yakışıklı"sına sorunu çöz. abi sen güzel çekiyon diye de gazladın mı oldu bu iş..

ha kendini böyle tanımlıyorsan yapacak bişi yok, hiçbirimiz seni kurtaramayız..
  • hosein  (15.03.17 15:06:51) 
Yav kardeşim ben tip olarak armut gibiyim. Tam bir armutum. Ama hiçbir zaman böylebi düşünceyle bakmam fotoğraflara filan. Yani bence sen biraz alıngansın. Dışlanabileceğine filan inanıyorsun bence içten içe. Bu gerçekten kötü. Bu kafadan uzaklaş olm. Gerçekten doğru düşünüyor olsan bile bu ihtimal aklına bile gelmemeli yoksa bunun sonu iyi değil.


  • sansli pipi  (15.03.17 15:09:45) 
Kız olsaydın durumun daha kötüydü. Sevin.

~ Alttaki arkadaşa çok güldüm. Sen çok yanlış gelmişsin kardeş. Okul hayatın boyunca hiç mi denk gelmedin güzel kızla çıkan tipsiz erkeklere? İkisi de parasız, neyin zenginliğinden bahsediyosun asdgsfg

Kadın tipsiz olunca zenginlikle bile kurtaramaz.
  • mandalina kokusu  (15.03.17 15:18:55 ~ 20:59:50) 
@mandalina kokusu, erkek zengin olmadigi surece o cirkinligine sevinilecek bir durumu yok.

kiz da zengin olsun, o da yakisiklilarla birlikte olabilir.
  • scars dont fade  (15.03.17 15:32:28) 
Zenginliğin yollarını ara.


  • arnold schwarzeneger  (15.03.17 16:17:42) 
allah da seni öyle yaradmış panpa. yapacak bişey yok.
bu diyarlardan gitsen de, çirkinliğini yanında götüreceksin.

  • pangea  (15.03.17 16:36:49) 
En çirkin fotoğraflarını nete yükle etiketle bi de üstüne bunları.
Zenginleri yakışıklıları kıskanmayı da bırak. Kafana yada vücuduna yatırım yap.

  • hasmetizm 2046  (15.03.17 16:42:25) 
E bu kizlar cirkin bir adamla fotografini sosyal medyaya koymak istemezler yakisikli cocuk varken. Yakisikli cocuklarla ortamlarda fotograflarinin olmasi cogu kizin hosuna gider yani normaldir pnp:)

Yapacak bir sey yok, sacina sakalina biraz duzen ver, giyim kusama ozen gosterip tarz yarat falan, bu sekilde toparlamaya calis. Bir de egleneceli bir tip ol her sey once.
  • stavro  (15.03.17 16:51:02) 
s7.uploads.ru
s9.uploads.ru
çirkin adam yoktur bakımsız adam vardır.
  • gozu acik sevisen yahudi  (15.03.17 17:16:16) 
cirkin adam yoktur, az votka vardir. onlara kucuk shot'lar yap.


  • ateistanbul  (15.03.17 18:33:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.