[]

far paleti onerisi

burayi burayi birkac haftadir makyaj/ bakim sorulariyla doldurdugumun farkindayim, hevesim gecene kadar idare edin lutfen :)

bir tane nude paletim var isimi goruyor aslinda ama surekli ayni renkleri kullanmaktan biktigim icin yanina bir palet daha ekleyeyim dedim. Tum renkleri kullanisli, pigmentasyonu yeterli, guzel palet onerileriniz var midir? Tesekkur ederim simdiden herkese.

not: bir palete 200-300 lira para vermem zira duzenli sekilde kullanacagimdan emin degilim. bazen heveslenip kullaniyorum, bazen aylarca elimi surmuyorum. onerileriniz ona gore olursa sevinirim :)

 
Sleek'in far paletlerine bakabilirsin:

s-media-cache-ak0.pinimg.com

Bende Sunset var pigmentasyonu bayağı iyi ama Nude tonlarla benzer olmasın dersen yukarıda çeşitli paletleri de var bir testerlarına bak istersen :)
  • neferkitty  (15.03.17 00:06:15) 
200-300 vermek istemiyorsan balm al bence hem pigment seviyesi iyi hem de palet seçenekleri çok ve fiyatı da uygun.


  • vavien  (15.03.17 00:25:53) 
the balm'in nude dude far paletini kullaniyorum zaten. baska bir sey daha eklemek istedim yanina aslinda. farkli marka olmasi da iyi olur benim icin, denemek acisindan.


  • fraise  (15.03.17 00:28:34) 
Sleek olabilir ben de sunset paletini beğeniyorum.


  • jazzabel  (15.03.17 00:30:12) 
Çeşit olsun diye alacağın için comfort zone : www.suslusozluk.net
WnW farları hem uygun fiyatlı hem de güzel ama biraz fazla ışıltılı gelebilir. Bir de far paleti uzun süre kullanıladığı için the balmdan nude olmayanlardan olabilir. Ya da tekli alakasız markalardan zevkine göre toplayıp kendi far paletini yapabilirsin ki en eğlencelisi bu bence. Nette tutoriallar var.

  • Domuz  (15.03.17 00:32:04) 
Too faced paletleri çok güzel ama burda ne kadardır bilmiyorum.


  • ekaterina  (15.03.17 00:33:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.