[]

Apple Watch Almak İstiyorum

Hem teknolojik aletleri kullanmayı seviyorum hem de spor yaparken bana yardımcı olsun istiyorum. Öyle girip dalarak yüzme gibi bir adetim yok, yüzerken takmasam da olur ki zaten sadece yaz tatilinde bir hafta falan yüzüyorum. Onun dışında koşarken, yürürken adımlarımı takip etsin, nabzımı takip etsin istiyorum. Bir de bildirimlerimi görsem yeter. Series 1 ve Series 2 arasında çok kaldım. Bahsettiğim beklentilerime göre Series 2 çok mu fazla olur? Arada 400 TL fark oluyor neredeyse.

Almak istediğim ürünse şu: (git: www.apple.com

Kullananlar veya hakkında gerçekten fikir sahibi olanlardan yardım bekliyorum.

Teşekkürler şimdiden!

 
Sıkılıp bi kenara atılıyor bunlar, her gün şarj etmek zulüm çünkü.


  • ekaterina  (05.03.17 13:18:42) 
Apple watch değil ama samsung galaxy gear kullandım. Dont bence alma. Mobildeyim düzeltemiyorum da.


  • ekaterina  (05.03.17 13:19:32) 
uzun süre kullanıcısı olduğum için pebble'a da bakmanı öneririm


  • hlt1985  (05.03.17 13:23:03) 
Pebble battı uzak dur, fitbit olabilir ucuz bir seçenek olarak illa spor için denemek istiyorum dersen. Fitbit alta var bende saat başı dürtüyor kalk bi 250 adım at bebeyim diyor, ucuz olmasından dolayı bazen kullanmasam da üzülmüyorum en azından :D


  • ekaterina  (05.03.17 13:38:05) 
pebble alma, bitti adamlar birakti o isi, batti herifler. alanlar kaldi oyle.

xiaomi miband cok ucuz ve kullanan arkadaslarim cok memnun.

bende apple watch series 1, 42mm sport var. herhangi bir soruna yardimci olabilirim. sarji yaklasik 1,5 - 2 gun gidiyor. spor icin henuz kullanma sansim olmadi, fakat iki bildirim goreyim telefon cebimde kalsin, masada kalsin, surekli telefon elimde gezmiyim dersen ve beklentin sadece bu yonde ise memnun kalirsin, ben telefona gun icinde bakmak zorunda olmadigim icin memnunum, hatta saatin sarji bittiginde artik cebimin titremesi cok uyuz etmeye basliyor.

ama oyle aman aman da bir sey katmayacak hayatina bunu bilerek al, beklentini yukseltme. bildirimleri vs gorebilecegin bir alet iste. fiyat / performans olarak cok iyi degil, yuksek fiyatli bir urun.

yuzme de yaparim diyorsan series 2 almani oneririm. saat basi kalk yuru, gun icin de derin nefes al vs gibi seyleri de var, kalp atisini belli intervallerde olcup health uygulamasina kaydetmesi de guzel.

su an aklima gelenler bunlar, beklentin dusuk ise, 1400 tl vermek uzmez, keske almasaydim dedirtmez diyorsan al gitsin. ben aldim, pisman olmadim.

not: yaklasik 1 - 1,5 yildir kullaniyorum.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (05.03.17 14:00:41 ~ 14:06:28) 
Saat alacağına kitap okumayı seviyorsan kindle al kendine. Şiddetli tavsiye.


  • iddaaci  (05.03.17 14:08:08) 
pebble, fitbit, gear hepsini denedim ben. hep de büyük umutlarla.
denemediğim bir apple watch kaldı ama asla denemeyeceğim galiba.
şarj olayı gerçekten zulüm.
  • passion rules the game  (05.03.17 14:41:24) 
Garmin in çok güzel saatleri var. Spor için daha uygun.


  • hayde bre  (05.03.17 14:57:53) 
apple watch alma samsung watch daha guzel f/p acisindan ios uyumlu


  • tiredpanda  (05.03.17 16:52:29) 
Garmin fenix 3 hr a da bakabilirsiniz. Benim hr li değil. Bisiklet ve yüzme aktivitelerim oluyor. Şarjım 1 haftadan fazla gidiyor. Bunun dışında adım sayar gibi alt segmler var. Tam bir outdoor saati olmak ile birlikte günlük kullanım için de oldukça şık. Kıyafetine göre ayarlayabildiğin watchface ile sırıtmadan kullanabilme imkanı tanıyor.


  • hede hodo  (05.03.17 22:09:45) 
Fitbit


  • elcucu  (06.03.17 05:41:40) 
apple watch kullanıcısı olarak şöyle yorum yapacağım kalpatış hızı, telefon ,le senkronizasyonu vs vs evet çok güzel. ama bir çok kişiden de duymuşsundur her gün şarj etmen gerekiyor. Ben ederim sorun değil demiştim ama bir kaç haftadır çantamda dolaştırıyorumşarj etmek zor geldiği için. Series 2 ye gelince kullanmadım ben 1. seri kullanıyorum. Şarj durumunun daha iyi olduğunu duymuştum ama 3 gün yine gitmeyecektir yani 400 TL fark vermezdim.


  • monolog insanı  (06.03.17 10:38:02 ~ 10:38:19) 
fitbit ya da garmin demeye geldim ben de.


  • kayranin kedisi  (06.03.17 11:33:20) 
ben de garmin demeye geldim. sanırım benzerlerine göre az daha pahalı ama kesinlikle sağlamlık ve bilgilerin kesinliği açısından daha başarılı. türkiye yetkilisi baytekin sanırım, türkiye'de online satış yapan hepsiburada, n11 vb. gibi sitelerin hepsinden daha ucuza alabilmiştim.

www.baytekin.com.tr şu modelini önerebilirim. çok rahat 20 gün gidiyor şarjı dahili gps özelliğine yüklenmezseniz.
  • givemesomesubstance  (09.03.17 09:25:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.