[]

sopranos

24 saat oldu ama sopranos'un etkisinden çıkamadım hala, en son six feet under'da böyle olmuştur. bu aralarda biraz yalnızım, sıkılganım zaten, napıcam lan ben?




 
montla sıç:)

şaka bir yana, ben de çok etkilenmiştim. six feet under ve sopranos'tan sonra çok da bir şey kalmıyor izleyecek. Belki battlestar galactica iyi gelebilir size şu an..
  • shut the fuck up donny  (31.01.17 22:52:08) 
Oz ile devam et.


  • sterimar  (31.01.17 23:08:07) 
@sergerde yo, zaten sopranos'u mafya dizisi diye sınıflandırmak çok uygun olmuyo. çünkü o kategori dışında o kadar fazla şey anlatıyo ki.

dizide seyirciyi heyecanlandıracak, bir sonraki bölümü izlemesini sağlayacak olay örgüsünden çok karakterlere ve onların ilişkilerine odaklanılmış ve bu dizinin bitişinden bu kadar etkilenmemin sebebi buydu sanırım.
  • yeteramadenedimherseyi  (31.01.17 23:08:26) 
Yeni bir hbo dizisine başlayacaksın:)


  • nothing in my way  (31.01.17 23:18:57) 
Ayni sey bana da oldu. Bitirdigimde cok uzulmustum. Christopher reyiz.


  • perfectum  (31.01.17 23:21:47) 
2 sezon, 8 bolüm utopia var. sahiden güzel dizi. ingiliz yapımı. renkleri, kurgusu, konusu oldukça güzel.

oz'u da çok sevmiştim, sopranos sadece bir mafya dizisi olmadığı gibi oz da bir hapishane dizisi değil.

edit: oz'da diğer birçok dizinin aksine öne çıkan tek bir karakter yok. birçok farklı karakter ve her birinin ayrı karakter analizleri var. karakterlerin davranışları çok gerçek. spoiler vermemek adına hiçbir şey söylemek istemiyorum bu yüzden çok zor oluyor anlatmak.
  • rahip janick  (31.01.17 23:23:46 ~ 23:38:33) 
oz ya da the wire'a başla.


  • spirit crusher  (31.01.17 23:24:55) 
Ben ki izlemeyenin, övmeyenin kalmadığı malum birkaç diziyi 2-3 sezondan fazla izleyememiş bir insanım, Sopranos'u bitirdiğim günden beri "bi daha ne izleyebilirim ki" diye düşünüyorum. Bütün karakterlerini bu kadar benimsediğim hiçbir dizi olmamıştı sitcom dışında. Bitirdikten sonraki birkaç gün ciddi ciddi üzülüp boşluk hissetmiştim hayatımda.

Sopranos için bizim gibi düşünen insanlar hep Six Feet Under'i öneriyor ama sen onu da izlemişsin. İşin zor. :/
  • ms brownstone  (01.02.17 01:34:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.