[]

işte kendinize ait odanız var mı

kendi departmanınızın içinde ufak bir oda olsada olur. sadece size ait 4 duvar bir yer?




 
var. açık ofise gidince boğulacak gibi oluyorum.


  • kafkef  (27.01.17 16:34:23) 
bir kaç ay önceye kadar vardı, hatta müstakil bir binada oturuyordum. şu an yok, bildiğin koridorda oturuyorum, karşılıklı iki duvarda sürekli açılıp kapanan birer kapı var. iş yerinde (devlet dairesi) ciddi bir yer sıkıntısı var zira, köşe kapmaca gibi yer değiştirip duruyoruz. yaza doğru iki kişilik bi odaya geçicem, bunu yaşayınca orası vaha gibi gelecek :)


  • manuel mandalina  (27.01.17 16:51:04 ~ 16:51:47) 
yok, açık ofis. öncesinde sadece bizim ekibin olduğu bir odamız vardı, açık ofis sayılır mı bilmiyorum. şimdi yaklaşık 200 kişi, öncesinde 10 kişi şeklindeydi.


  • ahmet oturum cerezi  (27.01.17 19:58:28) 
yok amk yok olsa maaşın 3te 1 ini verirdim. lanet olsun gereksiz dedikodu ve konuşmalara.
bütün gün beynim s.kliyo..
susun ulan diye bağırasım geliyor bağıramıyorum. bana ne ulan senin 16 yaşındaki ergen oğlunun ders çalışmayışından..

tamam sakinim..
  • erty_ksk  (27.01.17 20:01:21) 
Yok, açık ofis ne yazık ki. İnsanlarla zorunlu olarak iletişime geçmem gerekiyor, hikayelerini "hıı evet" şeklinde onaylayıp yorumlarına tepki vermekten on birim iş yapabilecekken beş birimde kalıyorum.


  • Sulfoxaflor  (27.01.17 20:51:44) 
Eski isimde odam vardi, suan acik ofis. Ama ofiste olmuyorum genelde


  • MiraTaurus  (27.01.17 22:40:52) 
malesef yok. yönetime her bulduğum fırsatta baskı yapıyorum. yanlış anlaşılmasın ancak bir mühendislik firmasında kadınlarla çalışmak gerçekten zor çünkü baskıyı çok iyi taşıdıklarını söyleyemem. hal bu olunca sürekli bir serzeniş sürekli bir şikayet ve anlamsız dedikodular dönüyor ortamda. yöneticim ile görüşüp ofiste kuytu bir yere geçtim kadınlardan en uzak noktada. şimdi görece daha iyiyim ama odam olsun çok isterdim


  • KidLazer  (31.05.17 11:20:03) 
Evet. Önceden yoktu ama bu seferki işyerimde var. Arada kapıyı kapatıp kafa dinliyorum, çok iyi oluyor.


  • i m cool with that  (31.05.17 12:14:52) 
evet var. eski iş yerimde açık ofisti. şimdi odam var, rahat oluyor.


  • veritaslibertas  (31.05.17 12:28:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.