[]

HObbit lotr hakkında soru spoiler

www.eksiduyuru.com

burda bir kaç sormuştum ama cevapalamdığım oldu.

ben lotro seyrettim ve hobbitin 2 . filminin ilk 1 saaatine geldim. O yüzden fazla spoilere girmeyeeck şekilde cvplarsnız svinirim


- hobbitin ilk filmindeki diğer büyücüye kılıç kaldıran ölü kimdi, aragornun gimliilerle girdiği mağaradaki tarzı lanetlile miydi çünkü görüntüleri aynı?

-hobbit 2. film ilk 1 saatine kadar legolas pek iyi bir karakter gibi görünmedi, sonradan mı iyi oluyor?

- babası orgu niye öldürdü esir aldığı, saurondan bahsedecekti, orayı anlamadım.

- ölü büyücüsü sauraon mu, yani nazgülleri dirilten? Aynı şekilde sauronu da mı diriltti madem sauron yok olmuş?

- lotro da parmağında yüzükle dövüşüyor sonra aragornun dedesi alıyor sanırım yüzüğü parmağını kopararak. madem parmağın takılı, niye görünmez olmuyordu o zaman?

- 60 yıl geçiyor hobbit filmiinden ve sonra lotro başlıyor. 60 yılboyunca neden hiçbir şey yapamadılr o kadar insanlar, elfler krallıklar var?

- gandalf torine niye yardım ediyor, sauraona karşı bir cephe oluşsun diye mi? yurtlarını geri alsalar da 60 yıl sonra sanırım yok oluyorlar zaten? lotroda ilk filmde galiba gimlinin mezarlar dolaşış sahnesini hatırlıyorum ağlayarak yeraltnda, aynı bölge mi?

 
- lotro da parmağında yüzükle dövüşüyor sonra aragornun dedesi alıyor sanırım yüzüğü parmağını kopararak. madem parmağın takılı, niye görünmez olmuyordu o zaman?

Çünkü diğerleri yüzüğün gücüne hakim değiller, yüzük onlara hakim. Başkası takınca ruhlar alemine geçiş yapıyor ve sauron bedenini kaybettiği ve bir maia olduğu için bu aleme de hakim, yüzüğü takanı başkaları görmüyordu ama sauron görüyordu hatırlarsan.

- 60 yıl geçiyor hobbit filmiinden ve sonra lotro başlıyor. 60 yılboyunca neden hiçbir şey yapamadılr o kadar insanlar, elfler krallıklar var?

Hobbit filminin sonunda anlarsın :D ayrıca herkes yüzüğün yok edildiğini düşünüyordu, tehlike olduğunun farkında değiller ki.

-hobbit 2. film ilk 1 saatine kadar legolas pek iyi bir karakter gibi görünmedi, sonradan mı iyi oluyor?

Legolas'ın iyi veya kötülüğüne dair bir şey anlaşılmıyor bence o kısımda.
  • ekaterina  (22.01.17 22:32:16) 
gandalf torine niye yardım ediyor, sauraona karşı bir cephe oluşsun diye mi?

Ben de buradan yürüyeyim, gandalf orta dünyadaki en iyi karakterlerden birisi, kendisi başta ak değil ama sonradan ak büyücü oluyor biliyorsun ama bilinen bir gerçek var gandalf ak olmamasına rağmen ak büyücü sarumardan daha bilge keza en başta ak büyücülük gandalfa teklif edilmiş ve o kabul etmemiştir diye bir bilgi var aklımda. Diğer yandan yaratıcı yani iluvattorun hikayeye etki ettiği çok az olay vardır, onlardan biri de gandalfin orta dünyaya gönderilişidir. Yani gandalf'a niye yardım etti, yani gerek yoktu demek saçma biraz, bir çok olayı neden olmuş ya da olabilecek durum bu. Gerçek dünya tarihinden peygamberlerin hikayeye zuhur ettiği bir karakter bana göre.

İmza: Gandalf the grey hayrani
  • Apocalypse  (23.01.17 02:42:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.