[]

Kırmızı ışıkta arabama çarptılar, pert verirler mi?

Bugün ışıkta beklerken arabaya frensiz bindirdi elemanın biri. 2 ay önce sıfır almıştım. aks gitti sanırım, çünkü sol arka teker kırılmış gibi yamuldu. sol arka kapı açılmıyor. depo kapağı fırmamış. çamurluk ve tampon gidik. belki kapı da değişecek. aracı kenara çektirdi polis, 2 teker de yürümüyor, sürüne sürüne gitti.


1. nelere dikkat etmeliyim sigorta firmasıyla mücadele verirken?

2. sizce perte çıkar mı araç? çıkarsa araç bedelinin ne kadarını tanzim edebilirim?

 
Gecmis olsun,buyuk ihtimal perte ayrilir,bu birazda sizin isteginize bagli olur.eksperden belli bir rakam isteyip ben yaptiracagimda diyebilirsiniz,ya da guncel degeri uzerinden yipranma payi dusup odemenizi yaparlar.tabi kaskoyu yapan firma onemli.camura yatan,sureyi uzatan firmalar mevcut.

Su an nelere dikkat edeceginiz hakkinda bir fikrim yok ama kaza herkesin basina gelebiliyor.iyi bir acenteyle calismak cok onemli.
  • duptıs  (20.01.17 01:34:02) 
Sigorta firmasıyla mücadeleyi sen etmeyeceksin, yetkili servise götür mutlaka aracını, bu kazada rücu var yani karşı tarafın suçu var, o yüzden onun sigortası karşılayacak, sen sadece götür yetkili servise ver. Bu kazadan pert çıkmaz gibi, benim başıma da geldi benzeri ama yaptılar çamurluk ve tampon sonuçta. Araç bedelini alamazsan, kazayı yapan adama değer kaybı davası aç kesin kazanırsın. Bu hep unutuluyor.

Araç ne bu arada merak ettim ama çözemedim.
  • ekaterina  (20.01.17 01:40:13 ~ 01:41:29) 
geçmiş olsun. perte çıkmaz hocam.


  • 1shot2shots  (20.01.17 01:55:53) 
hocam maalesef bu araç perte çıkmaz ama değer kaybı talep edebilirsiniz


  • berginyonbaenre  (20.01.17 04:33:52) 
perte çıkmaz


  • cekilmis gayfe  (20.01.17 09:04:20) 
çok geçmiş olsun, kendi arabammış gibi üzüldüm valla.
kulaktan dolma bilgilerime istinaden ya sigorta şirketi yada servis karar verir bu işe. yani ya servisteki elemanları ayarlican yada sigorta şirketini.

  • sarlatan  (20.01.17 09:22:37) 
geçmiş olsun. perte çıkmayabilir. mutlaka yetkili servise götürün.
Oldu perte çıktı, kaskonuzda büyük ihtimal sıfır araç klozu vardır.
Bu durumda kasko aracın aynısının sıfırını alıp veriyor.

Son olarak perte çıkmasa bile mutlaka değer kaybı davası açın. Çok ciddi
değer kaybınız var yasal haklarınızı sonuna kadar kullanın.
  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (20.01.17 09:39:08) 
artık değer kaybı davası açılamıyor sanırım.
onu da bir araştırın.
geçmiş olsun.
  • kayranin kedisi  (20.01.17 12:17:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.