[]

işten çıkmalı mı çıkmamalı mıyım?

sektörün önde gelen firmalarından birinde çalışıyorum.
diğer firmaların vereceğinden daha fazla maaş alıyorum.
ancak patronumla jenerasyon olarak çok farklıyız.
ve kadın, 10 departman var, her şeye dahil olmak istiyor, yaptığımız işe hiç değer vermiyo ve işlerimizin üstüne yatmaya çalışan bi yöneticim var. aslında baya prestijli bir yer. o yüzden ayrılmak da istemiyorum çok ama yaptığım işe dair güvenimi sarsıyor bu yapı.

bu arada patronum beni enerjim vs. fikirlerim bakımından seviyor. kişisel sorunlarımız yok
ne dersiniz?

 
kişisel sorunun yoksa ve daha fazla alacağın bir yer yok ise bu kriz ortamında b*k yeme otur oturduğun yerde diyorum.
her yönetici karışır sağa sola, kişisel bir sorunun yoksa eğer, sadece işini yap. amacın yükselmek yada kadının yerine oynamak ise bunun için üst yönetime gitmelisin. bunu yaparken de dikkatli ol ve kimsenin gazına gelme. üst yönetim de seninle onun birbirinize girmenizi zevkle izler.

  • hosein  (18.01.17 16:54:43) 
hosein +1.

firma değiştirme kararı mantıklı, zamanlama yanlış.
  • duseyazar  (18.01.17 16:57:00) 
İşten çıkılacak bir dönem değil.
Ben de sıkıntılı zamanlar geçiriyorum, iş bakıp çıkmayı aklımdan geçiriyordum ki patronum bugün önümüzdeki aydan itibaren zam yapmak istediğini bunu oturup bir ara konuşmamız gerektiğini söyledi, biraz tereddütteyim şu an.
Ama iş ayarlamadan çıkmam asla, özellikle şu dönemde.
İlla aklında çıkmak varsa iş bak iyisini bulursan çık. Okuduğum kadarıyla ufak tefek sıkıntılar bunlar her iş yerinde mutlaka olur bu olmaz başka bir sorun olur.
Ayrılmamak için daha fazla sebebin var gibi.
  • mutekebbir  (18.01.17 16:59:04) 
zaten başka iş bulmadan çıkmam da patronla aramızdaki jenerasyon farkı yüzünden işlerde hep eskiye bağlı kalıyoruz. yoksa prestij-para burda var. gelişememek vs gibi kaygılarım var ve işe karşı olan güvenimin düşmesi gibi. gelişememek derken diceksiniz ki insanın içinde ama öyle olmuyo işte sosyal medyayla bile ilgilenen 60 kişilik kadroda sadece iki kişiyiz diyebilirim. bu konularda başkalarından öğrenebileceğim bi şey yok. ve konum iletişim.
o yüzden tereddütteyim.

  • allaccess  (18.01.17 17:02:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.