[]

Zeytinyağı sitemizi yaptık sizce nasıl olmuş? Logosu capsli

bayadır sizlere danıştığım siteyi biraz yoluna koyduk. satışa başlayacağız.
logoyu buradan bir arkadaşımız hazırladı.
iyileştirmeler için önerileriniz varsa alabilirim.

adresi www.zeytinyagikekikbiber.com

reklamlar sona erdi :)

 
genel olarak iyi. haki üzerine yeşil yazılar okunmuyor. bol kazançlar dilerim.


  • cekilmis gayfe  (30.11.16 18:46:36) 
akhisar taze sıkım... yazana tıkladım bi tane fotoğraf var. onu da siz mi çektiniz tam emin olamadım. zaten çok ürün yok bence biraz daha görsel olsun. bu logou şişede de görelim, camın üstüne baskı olmasa bile kağıda basıp şişenin tepesine bağlayarak da olsa falan.

görseller az yani. bize ulaşın yazan yere tıklayınca da italyanca oluyor. size ulaşmak için dil kursuna yazılmam lazım önce, onun linkini de eklerseniz iyi olur asdkjfl
  • nickimin hakkini veremedim  (30.11.16 18:46:43) 
musterilerinizin gorusleri sayfasi daha bitmemis sanirim.

bi de cok yesil.

yazilar bolumu de bitmemis gibi

read more diyo.

umarim hersey istediginiz gibi olur

cok yesil
  • allanpoe  (30.11.16 18:52:26) 
ilk gözüme çarpan sitenin arkaplan renkleriyle yazı renkleri arasında kontrast farkı çok az ve okunması bazı yerlerde imkansız olmuş. Belki sadece arka planı değiştirerek çözebilirsiniz.
Menülerin fontunu büyütmelisiniz, etrafı çok boş duruyor.
Blog kısmında bir şey yazacaksanız bile şimdilik kaldırın onu menüden.
hakkımızda sayfasında yazıyı sola sıkıştırmaktansa sayfaya yayın.
Logo da iyi ama onun da arkaplanıyla site arkaplanı çok iç içe geçmiş. Yeşil kullanıcaz diye her şeyi yeşil yapmayın, yeşille uyumlu kontrast oluşturan renkleri kullanın ve 3den fazla renk tonu kullanmayın derim.
Mümkünse ücretli wp temalarından alıp onun üstünden gidin derim.
Böyle konuşuyorum ama ben de geçenlerde sitem nasıl olmuş diye sormuştum tonla eksik çıkmıştı, bu işin sonu yok. Sitenize girende kaliteli bir hissiyat uyandıracak görünümü yakaladığınız an satışa başlayın, gerisini sonra geliştirin. Ben çok vakit kaybetmiştim.

Ayrıca hayırlı satışlar şimdiden :)
  • inugard  (30.11.16 18:52:41) 
Ben begendim cok ayarinda ve sevimli renkler seçmişsin

Okumakta zorluk çekmedim en azindan mobilde

Hayirli olsun diyelim :)
  • nundu  (30.11.16 19:12:11) 
çok boşluk az içerik.

bir bende mi öyle görünüyor, herkeste mi? ekranın yarısına kadar menü var. ikinci sayfaya doğru scroll edince kocaman başlıklar çıkıyor.

prntscr.com

nacizane fikrim, kullanıcı olarak, site açıldığı gibi scroll etmeden ihtiyacım olan ve görmem gereken şeyleri görmek.

hayırlı olsun.
  • dahinnotha  (30.11.16 19:22:29) 
guzel bir caba. insallah guzel satislar yaparsiniz

gorseller ve yazilar kismi e ticaret sitesi icin gereksiz bir baslik

siteyi tam olarak urun satisina actiktan sonra bu icerikler bir blogda toplayip urunlere yonlendirme yapabilirsiniz, ya da urun aciklamalari icinde buradakai yazi ve gorselleri kullanabilirsiniz

kurumsal renk de rahatsiz edici degil. ama daha clear bir sayfa tasarimini deneyin, renkleri header, footer, menu gecisleri gibi yerlerde daha az baskin kullanabilirsiniz. beyazlik ferahliktir

ek: site adiyla ayni instagram facebook twitter heaaplarini da bir an once alin, footer a birer ikonla yerlestirin, buralardan da post yaparak trafik alirsiniz, uye ol ue girisi gibi menuleri ben mi gormedim yoksa gizli bir yerde mi?

cabanizi tebrik ederim
  • exlibris  (30.11.16 23:33:54 ~ 23:37:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.