[]

Dişte ağrı, sinüzit sinüs filan

BEnde sinüzit yok bildiğim kadarıyla. Yıllar önce yine böyle bir durum olmuştu. Sonra akıp gitmişi sanırım geçmişti bir iki günde. Tam hatırlamıyorum.

Baş ağrısı filan hiç yok bende. Şu ançok nadir alnıma geliyor bir şeyler.

Bir kaç saattir sol tarafımda dşlerimin baskı ve ağrı var. Önce alt taraftı sonra üste geçti. Şimdi devamlı sol üst köpek dişinde bir şey var.

Mesela kafamı sallayınca sağa sola, dişteki akıntıyı hisssedebiliyorum. Hafif bir gıdıklamayla birlikte sızılı.

YIllar önce olduğunda kafamı arkaya doğru kaldırınca bile bayağı zorluyordu. Şimdi yok öyle bi rşey.

Bir kaç gündür grip var. Burnum üst taraftan tıkalı ama fazla akmıyorlar. İLk kez böyle bir gribe yakalandım. Çkarmak için çok zorlamak gerektiğinden fazla zorlamamaya karar verdim çünkü sümkülmek vs artık kasa zarar veriyor bayağı. Normal burnakıntısndaki gibi kolayca çıkmıyor.

ve gece rahat uyuyayım diye hafif nane sürdüm odaya. Nane de bir şekilde burnu acçıyor.

O sümük akmadı, belli ki yukarı doğru gitti ve şimdi dişlere baskı yapar duruma geldi diye düşünüyorum.

Ya da sinüzitim var bilmiyorum.

Napmak lazım, devlet hastanesinde acile gidilecek bir durum mu ya da sağlık ocağıdda kontrol ettirilecek kadar basit, ya da özele gidecek kadar ciddi?

 
Benim de bir disimde sikinti varsa herhangi bir hastalikla beraber o da agrimaya baslayabiliyor. Simdi kbb ve iyilestikten sonra da disciye gidebilirsin. Bana kbbda bir burun deliginden siktiginda diger delikten akan bir sey vermislerdi. Ben sevmedim ama arastirabilirsin. Yoga kulturundeki adini hayirliyorum neti pot. Onlar da icine tuz ve karbonat koyuyormus ilik icme suyunun.


  • Domuz  (25.10.16 08:35:20) 
kafada normalde bir basınç var. genelde poyraz zamaninda havanin da etkisiyle + soguk bunu etkiliyor. haliyle agizdaki çürük, iltihabi durumlarda daha belirginlesiyor. en kötü diş röntgeni çektirin derim veya diş kontrolüne gidin.


  • evimin paspasi  (25.10.16 09:02:05) 
Sağlık ocağı doktoruna gittim anitbiyotik filan verdi almadım. Veganlar protein alamaz filan dedi.

Tzlu su bende işe yaramadı, öyle bir şey ki akmıyr.

DOktor dedi ki burundan genize filan akıyor, o yüzden öksürüyorsun atmak için.

O mukusu temizlemem lazım ama çok üstteler işte. Sümkülsem bile çıkmaz.

Sigara içmiyorum, bu tür öksürükler oluyor yılda bir iki kez. Balgam atmak için. Cİddi bir şey de olabilir. kbb ya da göğüs gitmem lazım sanırım. Ama ordaki doktorların da veganlar protein alamazcı olması ihtimali biraz oğutuyor beni. Gerçi bunu bilmiyor diye sorunumu çözemeyecek ya da bilemeyecek değil de.

Dİğer sıkıntı da yıllardır ilaç kullanmıyorum. kullanmam demiyorum ama alternatifini bulabilirsem.

burdan devam

www.eksiduyuru.com
  • Cursed Chico  (25.10.16 09:22:34 ~ 03.11.16 21:35:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.