[]

Geniz akıntısı olan var mı?

Niye varmış sizde, kronik mi alerjik mi yoksa başka bir şey mi ve tedavisi var mı ya da ilaç m kullanıyorsunuz?

Bende öksüürük var, balgam atmaya çalışıyor ve geniz akıntım olduğunu düşünüyorum da.


 
sinüzit olduğum zamanlarda olurdu.


  • doxanikee  (25.10.16 11:53:23) 
Aynı durumdayım sevgilim de aynı durumda mevsimsel diye tahmin ediyorum


  • gozu acik sevisen yahudi  (25.10.16 12:04:35) 
Geniz akıntıısna bağlı öksürük, üst solunum yollarınızdaki enfeksiyondan kaynaklı olabilir benimki gibi.


  • medre  (25.10.16 12:33:34) 
Benim kronik, sanirim son 3 yıldır falan kesintisi olarak var. Büyük olasilikla alerjik benim zaten alerjik rinitim de var buna bagli dönem dönem sinüzit de oluyo


  • nundu  (25.10.16 12:50:43) 
bende de var. biri şunun çözümünü söylesin yav bir kilo balgamla dolaşıyoruz.


  • jamiro  (25.10.16 12:53:04) 
BEnde balgam gelmiyor. vücudm çırğınıyor öksürüyor ama yok. 10 20 öksürükte br gelirse gliyor. Arada hapşırıyor, o zaman çıkıyor az da olsa.

Sİnus rinse şeyleri kullndım, bir taraftan girip diğer taraftan çıkması lazım suyun, çıkmıyor. O kadar tıkalı yukarılar. Aşağıda bir şey yok, tertemiz.
  • Cursed Chico  (25.10.16 18:17:18) 
dün tesadüfen ekşide gezinirken geniz akıntısı için bir tarif görmüştüm, işe yarıyor mu bilmiyorum.

her sabah iki üç tane keciboynuzunu kaynatıp bir çay bardağı için gibi bir şeydi. sıcaklığı hakkında da bir şey yazıyordu ama tam hatırlamıyorum. soğuğa yakın olabilir.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (25.10.16 18:48:59) 
bende de var. mevsim geçişlerinde burun tıkanıklığıyla birlikte çoğalıyor. en son antibiyotikle burnumu açabildim. ama geniz akıntısı az da olsa var. bazen midemden gelen bir şey olduğunu da düşünüyorum. sağlam yerim yok ki. hee çin yağı aldım en son ama alman yapımı 15 liraya, o iyi geldi gibi. vikise benziyor ama vikis bunun tırnağı olamaz.


  • for day to break  (25.10.16 18:51:16 ~ 18:53:43) 
çin yağını nasıl kullanıyorsun? @for day to break

bende de var alerjik sinüzit ve astım da başladı.. sanırım astım bu nalet geniz akıntısı yüzünden başladı..gece öksürükle uyandırdı 3-4 gün ölüyorum sandım. geniz akıntısını en iti fixdual diye bi ilac var o geçirdi ama ağır bi ilaç sanırım zira çarpıntı falan yapıyormuş... dr önermezse içilmez yani. bunun dışında burun spray i de önemli.
  • omonia  (25.10.16 19:39:42) 
omonia, ekşi sözlükte ve diğer okuduğum yerlerde kaynar suya damlatıp buharını soluyorlarmış ama ben sadece elime damlatıp kokluyorum. gerçi antibiyotik kullanıp burnum açıldıktan sonra kullanmaya başladım. tamamen tıkalıyken denemedim. ama ferahlatıyor ve azıcık tıkanacak gibi oldu mu hemen kokluyorum.


  • for day to break  (25.10.16 20:09:38 ~ 20:10:24) 
kronik bir şekilde var geçen yıl bunun için kbbciye gittim bir sorun yok dedi ama şu an daha iyiyim sanırım


  • limoncello  (25.10.16 20:30:33) 
DOktora gittim ve yeni konu açmak durumunda kaldım.

www.eksiduyuru.com
  • Cursed Chico  (26.10.16 11:19:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.