[]

macfit'ten memnun musunuz?

maltepe ya da kartal macfit'e yazılmayı düşünüyorum.

adam akıllı gidip sporumu yapcam. ne düşünüyosunuz macfit hakkında?


 
Bursa Podyum Macfit inanılmaz gürültülü... Eşim kayıt olacağı zaman gittiğimizde bu ne gürültü nasıl spor yapılır burada demiştim... Her yerde ayrı bir disco havası... Bir yanda zumba, zumba sesini bastırmak için başka, öte yanda başka... Bodrum Barlar Sokağı gibi spor salonu...


  • minyatur dev  (21.07.16 12:33:39) 
Ömür macfitte bizim okuldan bir çocuğun beli kırıldı. Çocuğu karga tulumba aşağı indirip ambulansa bırakmışlar. Trafik kazası diyip yollamışlar. Yanında kimse gitmemiş. 200 kiloyla squat yaparken 2 yerinden kırılmış. Kaç saat ameliyatta kaldı tek başına. Aileye vs haber veren yok. Çantasını da ambulansa sıkıştırmışlar. Pişkin pişkin sorumluluk bize ait değil diyolar. Çocuğun yürüyüp yürüyemeyeceği bile belli değil. Yaklaşık bir yıl boyunca fizik tedavi görecek.
Bu olanlar bir hafta önce oldu
Twitter'a macfit yazarsan görürsün.
  • canercuxy  (21.07.16 12:57:50) 
Bursa carrefour da ayni durumda,kapidan donduk kayit olmadan.


  • brnbrs  (21.07.16 13:41:11) 
ben de bi ara düşünüyordum ama iyi ki Ekşi'deki başlığını okumuşum. hiçkimse memnun değil, şikayetvar'da da baya şikayet var. farklı alternatiflere bak bence.


  • hakim oynayin dedi  (21.07.16 14:17:39) 
kartalı bilemiyorum ama maltepe'dekinin kritik saatleri var. işten çıkıp 7'de salonda olurum diyorsan o iş yalan. 5 kişi sıra beklersiniz valla bi aletin başında.

gündüz rahat, ya da 9'dan sonra. onun dışında gelinmez.
  • timmie  (21.07.16 14:21:51 ~ 14:23:17) 
kartaldakinin önünden geçiyorum bazen akşamları 9dan sonra baya dolu oluyor ama öyle sıra beklenecek kadar dolu gibi de gözükmüyo. sabah-öğlen daha boştur diye tahmin ediyorum. ben de yazılmayı düşünmüyor değilim hatta.


  • passive aggressive  (21.07.16 14:37:57 ~ 14:39:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.