[]

70 lik votka içsem ölür müyüm?

Siz ne hale geliyosunuz 70 lik içtiğinizde?




 
Ne hızla içtiğine bağlı. Yavaş içersen ölmezsin.


  • bigbadabum  (11.07.16 20:05:17) 
Bi kere oyle bi hataya dusmustum onun sabahindada inancsiz biri olarak cami kenarindaki banklardan birinde uyandim tavsiye etmem


  • topraam  (11.07.16 20:06:24) 
5-6 kez yapmışlığım var ama o ara bünyem votkaya çok alışıktı. hatta bi kez 1 şişeyi bitirip sadece çakır olmuştum. bitirmen de zorunlu değildir sanki :)


  • washe  (11.07.16 20:07:35) 
Alisik degilseniz alkol komasina girebilirsiniz cok hizli icerseniz.

Antitez: www.youtube.com

Surada da ayni manyagin viskiyi fondiplemesi var: www.youtube.com
  • crown  (11.07.16 20:07:47 ~ 20:10:52) 
benim içeceğim zaman alkol tercihim votka oluyor genelde çünkü fiyat performans olarak en iyisi o ve 70lik alıyorum hep. ben erken başlıyorum ama. öğleden sonra 2-3 gibi başlıyorum, geceye kadar içiyorum, bitene kadar yani. sağlam sarhoş oluyorum ama ölmedim henüz. tabii bünyeye göre değişir, benim yaptığımı yapın direk demeyeyim o yüzden.

not: akşam saat 8 gibi işler epey eğlenceli bir hal almaya başlıyor.
  • belirsiz biri  (11.07.16 20:13:17) 
Ne kadar sürede içiliyor? Sabahtan akşama kadarsa koymaz mesela.


  • fuzzy olmak istemistim  (11.07.16 20:20:28) 
votkayı bilmem de 3 birada kıvama gelip 4'ten sonra dans etmeye başlayan bir vitaminsiz olarak büyük jager şişesini devirmiştim ben. geç vuruyormuş, bilmiyordum. sarhoş ve yalnızdım. kendimde olsam zaten koca şişeyi içmem. neyse, ertesi gün kendi kusmuğumun içinde uyandım. bilgisayara da kusmuşum, tamir edilemedi tabii. o gece ne olduğunu hiç mi hiç hatırlamıyorum. içmeye başladığım kısmı hatırlıyorum sadece. içip kendimi kaybettiğim ve geceye dair hiçbir şey hatırlamadığım tek gün odur. yoksa 6-7 bira içip (benim için çok çok fazla bir rakam) yerlere düşe düşe eve geldiğimi de biliyorum ama hatırlıyorum hepsini. o kadar alkolle komaya girilir mi bilmiyorum ama girilebiliyorsa şanslıymışım, ya komadan ya da kendi bokumda boğulup ölebilirdim herhalde.


  • der meister  (11.07.16 20:28:41 ~ 20:29:13) 
Bi sene ODTÜ şenliklerinde arka cebime 70lik İstanblue'yu koymuş, arkadaşlar sağ olsun kimde ne bulduysam viski, jager birlikte içmiştim.

Hastanedeydim uyandığımda. Yoğun bakıma almışlar.

Alkolün sonu yok sanıyordum. Kusar, uyurum sanıyordum.
Öğrendim ki ölünebilir.
  • nickini vermek istemeyen uye  (11.07.16 20:42:58 ~ 20:45:21) 
hep 35lik içip sallanıp yamulurum. daha fazlasını içip daha fazla yamulmuşluğum da var ama blackout falan yok. nolurum lan acaba 70lik içtiğimde, deneyeceğim bi ara.

cevap: hiç içmedim, muhtemelen kusma vs vs.
  • rubenanyukov  (11.07.16 21:40:12) 
ben deviriyordum zamanında ama artık içmiyorum, kötü bir içki benim için.

insandan insana değişir yani.
  • Apocalypse  (11.07.16 22:53:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.