[]

Optik Lens Önerisi

Zeiss Contact Life lens kullanmış olanınız var mı öncelikle? Tavsiye eder misiniz?

BC 8.90 olduğundan pek seçeneğim kalmıyor. Doktor sorun olmaz dediği için Acuvue Oasys 8.80 kullanıyorum bir süredir ama yine de istediğim rahatlığı yakalayamadım. Baş ağrısı çok yapıyor, batma yapıyor, gözlerim kuruyor vs.

Bu contact life'ın 8.90 BC'si var, pek kalitesiz de durmuyor ama ne duydum ne de kullanan var etrafımda. Emin olamadım.

Başka tavsiye edebileceğiniz, çok memnunum dediğiniz optik lensler var mı?

www.lensmarket.com

 
Açıkçası lens işinde en iyisi şu diye birşey yokmuş onu öğrendim ben, birine uyan ötekine uymuyor, hatta kendim bile sözlükte giydirmiştim bir markaya yersizce.

En mantıklı olan deneme lensi kullanmak, ülkemizde bu uygulama pek yok ama lensmarketten ücretini ödeyerek satın alabilirsiniz, bir kaç marka denedikten sonra gözünüze en uygununu bulur o markadan devam edersiniz.
  • diabolus79  (06.04.16 19:25:56) 
ben, acvue kullanıyorum ve çok memnunum.
nereden baksan, 5 senedir kullanyorumdur.

  • pangea  (06.04.16 21:36:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.