[]

Erkekler hep mi böyle ?

Evet arkadaşlar çevremdeki erkeklerde gördüğüm şey hep kendinden 7-8-10 yaş küçük kızlara ilgi duyuyorlar ? Aramızda varsa böyleleri nedenini anlatabilir mi ? Erkeklerin geneli mi kendinden küçük kızlardan hoşlanıyor ama öyle 2-3 değil baya küçük 10 yaşa kadar.instagramda da görüyorum kız liseli ama fotolarının altında hep 25-30 yaşında adamlar yorum yazmış aşık oldum falan diye.sizde durumlar nasıl ? Neden küçük kızları tercih ediyorsunuz ?




 
yaşa değil başa bakıyorum ben.


  • omer haybo  (12.03.16 18:49:36) 
şahsen ben farkettim ki, yaşça büyük kızlardan hoşlanıyorum. böyle daha çok anaç, şefkatli olanlar falan, yeterince sevilmedim belki de ondandır.


  • susuz koye hamam  (12.03.16 18:50:34) 
çünkü kadınlar kendinden büyük erkeklerden hoşlanıyor, arz-talep meselesi yani.


  • baba jo  (12.03.16 18:52:55) 
Ya bence kadınlar mecburiyetten büyüklere kalıyor çünkü yaşıtlar hep küçüklere bakıyor e haliyle kadınlar da büyüğe kalıyor.ben şahsen kendimden küçük erkekle de olurum aksine büyükler itici geliyor.@baba jo


  • Esinsin  (12.03.16 18:56:59) 
@Cesario genelde öyle oluyor qma geçen bi kız gayet normal dekoltesiz ama güzel alımlı bi kız ona da yazmış 30+ erkekler o kız da liseli


  • Esinsin  (12.03.16 18:57:41) 
türkiye'de erkeğin kadına bakması değil kadının erkeğe bakması fark yaratır, burada talep eden taraf kadın oluyor. sen kendinden küçük erkeğe gidersen sana abla çekmez ama kendiyle aynı yaştaki bir kadına giden erkek "ben olgun seviyorum" lafını işitir; en azından ihtimali seninkinden yüksektir.


  • baba jo  (12.03.16 19:00:20) 
valla liseli kızın hesabına yorum yazan(asılan) adamı sen isteme zaten. Kaç.

Lakin, normalde kendi yaşıtlarımla ilişki kurmak isteyen biri erkektim. Son zamanlarda kendi yaşıtlarım çok ciddi, heyecansız insanlar gibi geliyor. Ayrıca çok bi aşk hayatım olmadı egomu tatmin edemedim ve 25 yaşında bi kızın yaşadıkları benim şimdiye kadar yaşadıklarımın bilmemkaç katıdır. Bu nedenle 20'li yaşlarının başındaki kızlarla henüz onlar da heyecanlıyken bir ilişki yaşamak daha keyifli olur gibi geliyor bana.

Ha o dediğin adamlar benim dediğime değil, sırf kızın gençliğine vücuduna falan bakıyordur herhalde.
  • rodriguez2  (12.03.16 19:00:46) 
İşte bunlar hep seks. Belirli bir yaşın üstü bin defa duymuştur bunları. Amacın farklı olduğunu bilip ona göre sallamaz ama bunlar hazır küçükken hem de ortalama bir liseli gibi büyük yaş(lı biri ile olmak) çekici geliyorken ekmeğini yemeye çalışıyorlar.

Onun dışında lise 18- kıza yönelik bu tarz kafaya giren (ki muhtemelen en fazla 16'dır o kızlar) 30+'yı da sokakta görürsen yol değiştir derim.
  • nawar  (12.03.16 19:01:04 ~ 19:02:18) 
@ceserio dan inanılmaz bir tespit geldi. İnsanların patates ve domatesi neden hep birbriyle karıştırdığını şimdi daha iyi anladım. Çünkü ikisi de yedi harfli!

Hep böyle değil.
  • bigbadabum  (12.03.16 19:01:48) 
@nawar normali nedir peki 18 yaşındaki bi kıza en fazla kaç yaşın bakması sapıklık olmaz ?


  • Esinsin  (12.03.16 19:07:08) 
bence sosyal medyadaki -özellikle instagram- yorumları çok dikkate almamak gerekir. ona bakarsan 50 yaşında olup, profilinde evli yazan dayı da bana facebooktan "canım" diye mesaj atıyor. şimdi bu dayı bana karşı bir şey mi hissediyor? hayır. aklınca yüz kişiye mesaj atıp içlerinden birini düşürmenin derdinde.

bu durum dışında kalanlara bakarsak, kadın da büyük olabilir erkek de. önemli olan hangi yaşta olduğunuz. 15 yaşındaki çocukla 22 yaşındaki adam ilişkisi sağlıklı bir ilişki değilken, 30-40 yaş ilişkisi tadından yenmiyor olabilir. henüz o yaşlara gelmediğimden bilemiyorum^^

çok da şeyapmamak lazım.
  • ruhen hastayim ben  (12.03.16 19:09:38) 
@Esinsin Bilmem. Bir "normal" yok bence. Yıllara göre toplumun algısı ile değişiyor. Ben 18'in de ergen yaş olduğunu düşünüyorum. Mesela 20-22 gibi bir yaştan sonra kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez. Onun dışında zihinsel gelişim ve kişiliğin oturması gibi şeylerin gerçekleştiği bu dönemlerde 4-5 yaştan fazla farkı "faydalanmak" olarak görüyorum.


  • nawar  (12.03.16 19:09:41 ~ 19:10:38) 
bu yaş algısı sadece erkekte değil genel olarak toplumda mevcut. bir arkadaşım var, bir süredir abisini evlendirmek istiyorlar. işi gücü yerinde, okumuş etmiş 32 yaşında adam. hatun iş yerinden birini yakıştırdı abisine, 30 yaşındaymış, tanıştırmayı düşünüyor. baya övdü övdü, sonra da 'ama keşke yaşı biraz daha küçük olsaydı' dedi. yani hem adam daha genç biriyle evlenmek istiyor, hem de ailesi genç bir kadınla evlenmesini daha uygun görüyor. yani illa 20'lerinin ikinci yarısında olmalı. baya itici ve sığ bir düşünce, ama öyle.


  • gmzo  (12.03.16 19:12:59) 
Bu ülkede kadın doğurganlığını kaybedince değerini de kaybediyor toplumun gözünde, maalesef. Kadın daha erken yaşta doğurganlığını kaybediyor-menapoz-erkek bir süre daha sperm üretmeye devam ediyor. Dolayısıyla yaşı küçük kadın seçildiğinde, bu durum bir nebze dengelenmiş oluyor. Direkt bunun için seçiyoruz diye duymadım, fakat bilinçaltı böyle çalışıyor diye düşünüyorum.


  • kırmızıayakkabılıgargamel  (12.03.16 19:17:15) 
Çünkü kadınlar kişi olarak değil, eşya olarak değer görüyor. Bu açıdan değerleri güzelliklerine bağlı. Güzellik de gençlikte bulunur.


  • harvey  (12.03.16 19:21:04) 
Şu an ki mutlu, mesut ilişki durumumu sevgilimin benden büyük olmasına borçlu olduğumu düşünüyorum.
başka da diyecek birşey bulamadım bu mevzuda.

  • pangea  (12.03.16 20:50:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.