[]

Bu TV Alinir mi?

49PUK7100/12 philips tv alalim mi
123 cm (49 inç),
4K Ultra HD LED TV,
Dört Çek.,
16GB, genişletilebilir,
DVB-T/C/S/S2

teknosa kampanya yapmis, 3500 den 3100 e indirmis bi de ustune magaza indirimi varmismis, fiyati 2800'e dusmus.
ustune bir de yurt disi ucak bileti+ 2 gece konaklama+ 100 tl hediye ceki kampanyasi var

tum ozellikleri icin: www.philips.com.tr

zaten bir tv alacaktik ama bugun ilk girdigimiz magazada bunu gorunce yarin da tum kampanyanin son gunu olunca cok apar topar yanlis bir karar vermek istemiyoruz.

Aksam da sormustuk, cevap alamayinca yeniledik..

 
49 inch 4k tv için çok küçük. şu anda 4k=çöp. o fiyatlara mükemmel full hd tv alınır. sonuç: almayın.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (31.12.15 08:22:17) 
Ben 7150 modelini kullanıyorum. Bu modelle arasındaki fark sadece ses çıkış güçleri olması lazım. Bu tv'den beklentinin ne olduğu çok önemli. Daha önce Philips kullandın mı bilmiyorum ama eğer bu ilk olacaksa Amblight özelliği çok hoşuna gidebilir. Philips görüntü kalitesi baya güzel daha doğal renkler veriyor. Samsung'da ise renklerle oynandığı için daha parlak görüntü var. Bu tv'de o kadar parlak renkler yerine daha doğal renkler var. Tv'nin paneli 4K uydu alıcısı değil. Bu yüzden 4K yayınlar için harici bir uydu alıcısı alman gerekebilir. Ha 4K yayın yapan kanal var mı dersen. Şu anda sadece TRT deneme yayını yapıyor. Bir güncelleme ile TRT 4K'nin bu tv'lerde izlenebileceği söyleniyor ama emin değilim. Android olması iyi bir yanı, Kodi uygulamasına gerekli eklentileri indirince rahatlıkla tv'den aradığın filmleri falan netten bulup izleyebilirsin. Smart olayı bir LG kadar iyi değil, ama çok kötü de değil. Özetle önceliğim görüntü kalitesi izleyiş keyfi dersen al.


  • Dr_Stat  (31.12.15 08:22:47) 
  • jugador  (31.12.15 08:45:55) 
söylendiği gibi 4k'ya gerek yok. üstelik bu fiyata hiç gerek yok.
boyutu yeterliyse eğer şunu alın bence;
www.hepsiburada.com

fiyat performans açısından harika bir monitör (tv değil, tuner'i yok, sadece receiver vb. cihazlar bağlayarak kullanılabilir).
  • orient blue  (31.12.15 10:29:31) 
Abi 50puk6809 var bende. Tek söyleyebileceğim sakın alma, Philips in kendi sitesinde yorumlar var onları oku.

Benim tv güncelleme sonrası açılmıyor, servis bekliyorum.
Yavaşlıktan gına geldi. İkinci El alırsan 1500 e vereyim
  • rhan  (31.12.15 17:22:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.