[]

dogaustu bir olaya hic tanık oldunuz mu?

yani inler cinlerde olur. ama oyle olunca 7 yasındaydım babaannemin evinde tıkırtı duyduma gidiyor mevzu. asıl sormak istedigim bir insanin dogaustu sezilere haiz olduguna tanık olup olmadıgınız.(falcı,sucu mucu vs) cocukluk, ergenlik, emin olamadım yaaaa anıları not allowed..




 
Doğaüstü olduğu için olamadım.


  • angelus  (21.11.15 01:11:57) 
angelus trolluk yapma. paranormali salirim ustune.


  • bluewhale  (21.11.15 01:16:17) 
bu tamamen kişinin o olayı nasıl algılamak istediğiyle alakalı. hiç yaşamadım. yaşadığımı sandığım bir ergenlik dönemim olmadı değil ama.


  • ruhen hastayim ben  (21.11.15 01:18:14) 
bi kez oldu.


  • allanpoe  (21.11.15 01:21:22) 
atayiz olduğum için olmadım. olsam ne güzel açıklardım halbüse.


  • Ufuk  (21.11.15 02:02:19) 
bi kere ufakken hissediyorum bu gece deprem olcak demiştim olmuştu sonra hissettiğim halde olmadı büyüdüğüm için herhalde. oğlun artık eskisi kadar masum değil anne:(


  • 05  (21.11.15 02:12:48) 
şu kadar kamera+kayıt cihazı vs olan dünyada hala elle tutulur bir doğaüstü olay videosu yok. doğaüstü olaylar toplumsal algıların hayalgücü ile birleşmesidir.

bram stoker kontr drakula romanını yazana kadar avrupada polise rapor edilmiş bir vampir saldırısı yok. romanın meşhur olmasının ardından rapor edilen saldırı sayısı onlarca.
  • orpheus  (21.11.15 02:36:11) 
uc harflilerle ilgili oldum. bir de ufakken gelibolu'ya giderken gece bir koye girmistik orada belli evler evliyalarinmis. eve kapi calmadan giriyorsun, kilit yok, evde kimse yok. assagida kabri var. geceleri kalkiyormus. goren goruyor. bir de karavanla gidilmisti 2 aile ile birlikte. cati katinda bir sey gormustuk ve sonrasinda millet apar topar kacti evden.


  • evimin paspasi  (21.11.15 08:25:37) 
Bi kere oldu gibi ama tam kestiremiyorum çocukken karanlık salon gibi bi yerde oturuyoduk iki arkadaş da bi odanın kapısının girişinde oturuyodu daha sonra duruo dururken herhangi hava akışı falan yokken kapı kapanmaya başladı yavaş yavaş kapandı ve benim iki arkadaşı iterek kapandı :) herkes dua ediyodu ben küfür ederek kaçıyodum he bide daha önce o bölgede birisi öldüğü için iyice korkmuştuk


  • topraam  (21.11.15 08:25:51) 
ekonomik olarak çok zor bir dönemden geçiyorduk, ufak bir evimiz vardı onu satabilirsek borçlarımızı ödeyip rahatlayacaktık fakat aylardır taliplisi çıkmıyordu evin

iş yerinde kutuları taşırken dilime shipping up to boston şarkısı dolandı tüm gün mırıldandım, akşam eve geldim babam telefonla aradı, evi irlandalı bir adama sattığını söyledi :)
  • freebird5406_2  (21.11.15 08:57:23) 
Bazı önemli olayları önceden hissederim. Ama çok az Bi kısmını.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (21.11.15 09:27:25) 
safer'in birinde düşüp bileğimi burktum o olur mu?


  • mesgul ve huzursuz  (21.11.15 14:13:36) 
Yok yahu, olmadi bir turlu. Hatta kucukken birkere meraktan ugrastim ciksinlar diye, gece kalktim karanlikta "hadi cikin, cikin da goreyim" falan dedim inler cinler gelsin diye. Gelen giden olmadi, merakimi gideremedim:D


  • stavro  (21.11.15 14:41:06) 
oldum ama ergenlik anısını kabul etmediğin için anlatmıyorum.


  • der meister  (21.11.15 14:47:38) 
hayır, olmadım.
böyle bir iki şamataya katıldım.
birinde ergen olmayan kız çocuğu lazımmış, beni bir de kan kardeşimi bir tas suyun başına oturttular, suda küçük adamlar görünce bize söyleyin dediler. kan kardeşim gördüğünü söyledi ben de görmediğimi söyledim. kadın beni azarladı, sen çık odadan dedi. çıktım. sonra ne oldu bilmiyorum.

ikincisi de şu bir zamanların meşhur mandrake'si. bir sinema dolusu insan çoğu da kadın. soracağımız 3 soruyu yazacağımız kağıtları dağıtttılar. kağıtları sarı madeni bir kaba topladılar sonra da yaktılar galiba, orasını hatırlamıyorum.
sonra da herkese bişeyler söylemeye başladı. liseli bir kıza (ben de lisedeyim o zamanlar) sevgilinin resimlerini yırtmışsın ağacın altına gömmüşsün gibi bi şeyler dedi. kız kaçar gibi koşarak salonu terketti. atraksiyon salonda iyi etki bıraktı sanıyorum, millet pür dikkat dinliyordu.
lakin benimkini bilemedi. yanımda evli olmayan ileri yaşta bi akrabam vardı, zaten onun ısrarıyla gitmiştim, arkadaş olayım diye, ona neler dedi hatırlamıyorum.
oysa ben tek soru sormuştum. (mutlu olacak mıyım yazmıştım) bana sen cinlisin mi dedi ne dedi şimdi hatırlamıyorum. sorumu cevaplarken gözlerimin içine bakıyordu. ben zaten baştan " saçmalık" diyerek gittiğim için işin dümenleri ne olabilir diye incelemedeydim. gözlerime bakarken içimden telapati kuruyorsa anlarım şimdi filan diyordum.
söylemedi, sorumu da, cevabını da söyleyemedi. ama iyi para kırdı.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (21.11.15 14:50:59 ~ 14:52:58) 
cin siktim


  • docrivers  (21.11.15 15:04:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.