[]

[ERKEKLER] Kaş aranızı alıyor musunuz?

Şimdiye kadar hiç kaşlarımdan çekinmedim. Hafif birleşik ve birazkalın. Tabi aklınıza hemen ido gelmesin.

Kadın arkadaşlar da şimdiye kadar hiç al vs demedi. Ama erkekler al deyip tutturuyor Sizce gerekli mi?

Bence lüzumsuz neysem oyum.

Siz alıyor musunuz?

Ve kadınlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

 
Bende çıksa alırdım ya da yapılıyorsa epilasyon yaptırırdım. Bu konuda kendinle barışık olman güzel ama biraz da gereksiz.


  • angelus  (03.11.15 22:25:40) 
Bu kadınların kol kıllarını alıyor olması gibi bir durum. Şu anda zorunlu değil yada yapmayan öyle aman aman ayıplanmıyor. Fakat kol pürüzsüz olunca daha bir güzel görünüyor estetik görünüyor. Ve böyle giderse 100 sene sonra bütün kızlar kollarını almaya başlayacak.

Erkeklerin kaş ortasındada durum aynı. Yapsanda olur yapmasanda, Fakat Ayrık kaşların daha güzel göründüğü mesajı beyinlerimize yerleşti bir kere haberin olsun.
  • zimbirik  (03.11.15 22:29:34) 
Ortasi varsa aldir 3 tel kilin dert olmasi icin hayat cok kisa.


  • neferkitty  (03.11.15 22:29:43) 
Mc donalds gibi dolasmak istemiyorum ve aliyorum


  • okuyucu olmak da iyi be  (03.11.15 22:48:57) 
Alma! Erkek adam kilini alir mi hic? Alirsan erkekligin elden gider. Cocugun falan da olmaz erkekligin gittigi icin. Seks hayatin da biter, kadinlar adam yerine koymaz. Kilini alip da ortalikta adamim diye dolasamazsin. Kasinin ortasini alacagina git kendini at. Kilini aldirana nonoş denir! Gay denir! Topitop denir! Sakin ha, adam yerine koymazlar bak. Millet ne der? Yakin cevreden baslayarak tek tek sormaya basla ne derler diye. Erkek adamin kili olur. Boyle kalin telli simsiyah elinde kolunda bacaginda gogsunde suratinda bogazinda ne kil varsa oyle kalmali erkek adamin. Oyle bebek yuzlu erkek mi olur? Vucudunda ne yamuklu varsa aynen kalcak erkek dedigin. Dis gorunusunu duzelten i*nedir! Dogustan az killi olanlarlar, kasinin ortasi olmayanlar da erkek merkek olmamasi lazim aslina ama neyse onlari bosver, sonradan alirsan erkekligin gider. Benden 2 yas kucuk kardesimin kasini almaya basladigini farkedince evden kovduk, aileden reddettik. Hollanda'ya kacti, hayatta mi degil mi bilmem ama gordugum yerde vururum onu da.

Kadinlarin ne dusunduguyle ne isiniz var? Ortada varsa alin, piril piril olsun. ORtasi olan kas hos gozukmuyor, secim sizin. Aynaya bakinca "boyle gayet de iyiyim yahu" diyorsaniz dokunmayin ama disaridan beni nasil goruyorlar derseniz ortasi olan kasla harika gorunmediginizden supheniz olmasin.

Bir de kadin arkadaslarin soylemezler her seyi. Kasini almani soylememis olmalari bakinca hic de alinmasi gerekiyormus gibi gozukmedigi anlamina gelmiyor. Kadinlar kirici olmaktan kacindigi icin de soylemiyor olabilirler, erkekler cekinmez o kadar cunku erkek soylediginde gucenme ihtimaliniz daha dusuk.
  • stavro  (03.11.15 22:57:21 ~ 22:57:38) 
Yok biraderim.


  • bigbadabum  (03.11.15 22:57:32) 
alıyorum.


  • veritaslibertas  (03.11.15 22:58:33) 
kadinim.

cok azsa alma ama goze takilyorsa al gitsin. iki dklik is zaten, acimiyor da. kalinligina dokunmamani oneririm ama.

birkac arkadasimdan biliyorum, daha hos gorunuyor bence.
  • somethinginthewayshemoves  (03.11.15 23:01:06) 
@stravro ne bu öfken hocam? sakin ol. soru sorduk.

Ne eşcinsellerle ne heterolarla ne kadınlarla problemim var benim.
  • yatagants  (03.11.15 23:15:02) 
ehe, ben daha dün erkek arkadaşımın kaşlarının arasını aldım ağda ile. daha önce bir kaç kez yaptırmış ama son bir kaç haftadır gözüme çok batıyordu, martı olmaya doğru gidiyordu gel alalım dedik aldım, çok da güzel oldu. alındığı belli olmayacak şekilde alındığı sürece ben destekliyorum.


  • yahveyire  (03.11.15 23:16:46) 
Evet. Beşiktaşlıyım.


Edit: Belli olmadıkça falan denmiş ama, kaşlarımın orta kısmı asimetrik o yüzden oraları da düzeltiyorum. Belli oluyo valla bende.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (03.11.15 23:38:55 ~ 23:47:37) 
Alıyorum


  • topraam  (03.11.15 23:39:26) 
Alma, alınmaz, gerek yok, ben de almıyorum.


  • 1adam  (03.11.15 23:41:09) 
Arz talep meselesi olarak bak meseleye bence üstat. Kız arkadaşı adayın, kız arkadaşın al diyorsa al. Alma böyle daha iyi diyorsa alma. Yorum yapmıyor ve gözleri ara ara takılıyorsun kuşlara al derim ben.


  • buffy de vampir sayılır  (03.11.15 23:48:40) 
sen o saçları kestirdin mi?
önce saçlarını kestir sonra kaşa sıra gelir

  • sta  (04.11.15 00:47:23) 
elbette


  • neseranni  (04.11.15 00:49:02) 
ido benim kaşları görse diz çöküp tövbe ister, öyle bir sıfatım var. ben sadece ortasını değil, kendisinin de sanırım büyük bir kısmını alıyorum.


  • kibritsuyu  (04.11.15 10:48:00) 
çıksa bile almazdım.


  • dead and broken  (04.11.15 10:52:37) 
almıyorum. kaş aram alınmış gibi tertemiz.

tek kaş olsaydım, alırdım. hafif birleşik olsa, yine alırdım.
  • [silinmiş]  (04.11.15 10:53:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.