[]

Duyuru ölüyor mu?

Soru-cevap trendi mi sona erdi yoksa duyuru ölüyor mu? Epey bir zamandır hem çok az cevap var, hem de cevaplanmayan duyuru sayısı çok fazla.




 
modlar kamillik yapmaya devam ettikçe giresi gelmiyor adamın.


  • masa penisi  (31.10.15 20:41:25) 
var bi ibnelik.


  • all girls dream  (31.10.15 20:44:57) 
ben de fark ettim bu durumu. yeni üyelik alımı olmamasıyla alakalı olabilir.


  • cok joleli ozgur  (31.10.15 21:00:26) 
troll kat sayısının artışı duyurudan tabi ki soğuttu. dude saolsun özellikle. kimi zamanda efendi efendi sorulan soruya ossuruktan cevaplar da verilmeye başlandımı, sözlüğün bozması gibi duyuruda nasibini almaya başladı durumdan

yeni üye alımı olmaması bence güzel.
mevcutlar dizginlenemiyor zaten şu anda, lakin üyelik isteyen bağışla yine alıyor.

tik vermeyen duyuru üyeleri de cabası

ölmek üzere...
  • qxgviper  (31.10.15 21:05:18 ~ 21:57:44) 
bitti.


  • sen git ben geliyorum  (31.10.15 21:15:10) 
cevaplanmayanlar genelde ya aşırı spesifik(kimsenin pek bilgisi olmayan) ya da defalarca sorulmuş ya da google'dan küçük bir aramayla bulunabilecek şeyler. Bence herkes bildiği şeyi az çok cevaplıyor. Bazen özel mesajdan detaylı konuşulduğu da oluyor onları kimse göremiyor tabii.

(bu arada keşke herkesin aklına gelseydi de soruna kimse cevap yazmasaydı :D güzel bir cevap olurdu)
  • rodriguez2  (31.10.15 21:20:14) 
Millet trollugun mnakoyar ama trolluk ile ilgili bir kural olmadigi icin istedigin kadar mesgul edebiliyorsun duyuruyu ve uyelerini. Sen anca ara sira kendini eglendirmek icin saka maksatlk cevaplar verince aninda ucuyor ama cevaplar. Eh cok da skmdeydi diyorum o yuzden artik. Simdi burada duyuru anasayfasinin yarisini doldurayim hep de sacma sapan seyler sorup baska insanlarin yardim almalarina mani olayim sorun yok soruya cevap degilse veya azcik konudan sapmis konusma varsa direk silinsin. E olur tabii duyuru.


  • floydian  (31.10.15 22:06:57) 
modlar işgüzarlık yapıyor. ucundan silinebilecek her şeyi siliyor.

aferin size kızlar.
  • [silinmiş]  (31.10.15 22:08:08) 
giderek ölüyor,çünkü soru soranlar işi bittiğine soruyu siliyor,haliyle verilen cevaplar çöpe atılmış oluyor.cevap yazmak için birkaç defa düşünüyor insanlar.


  • izole  (01.11.15 00:11:49) 
goygoy bilgi alışverişinin önüne geçtiğinden beri soğuyor bence insanlar, her yerde sosyalleşeyim, kimliğimi ortaya koyayım sevdası sebebiyle oluyor bana kalırsa bu.


  • diabolus79  (01.11.15 00:19:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.