[]

Telefon no ile yer tespiti

Telefon ile yer tespiti yapan android uygulamalari hangileri? Hangi programi tavsiye edersiniz?




 
Yok oyle bir sey.


  • stavro  (26.10.15 22:06:47) 
anca kendi kendinin yer tespitini yapabilirsin.ilginç ama gerçek.


  • izole  (26.10.15 22:13:20) 
sen adamı telefonda tut ben yerini tespit ediyorum


  • timmie  (26.10.15 22:15:29 ~ 22:15:38) 
Ahahaha

telefonu kullanan elemanin goole kullanici adi ve sifresini biliyorsan yaparsin :)

Ya da emniyette falan calisiyorsan, gerekli izinleri savcidan falan alarak yapabilirsin tabi. Metodun adi triangulation :)
  • whoami  (26.10.15 22:28:44 ~ 22:56:37) 
yok ya boyle birsey var, ama ayrintisini bilmiyorum. bunu genelde bulug cagindaki genclerin aileleri kullaniyor, cocugundaki telefona bir uygulama yukluyor, kendi telefonundan nerede oldugunu gorebiliyor. yani o kadar anormal degil.


  • mavicorap  (27.10.15 00:02:14) 
@mavicorap,sonuçta benim dediğim şey oluyor.çocuğunun telefonu sonuçta senin telefonun(parasını sen ödedin değil mi?).ister kendi telefonuna program kurarsın çocuğun seni takip eder,ister çocuğun telefonuna program yüklersin sen onu takip edersin.
inşallah düzgün anlatabilmişimdir.aç karnına yazıyorum da.

  • izole  (27.10.15 23:59:31) 
bana onay vermemis :(

ahahaha ilahi :)

izole, senin dedigin mevzu. birinin telefonuna admin olarak erisebildigin surece her halti yaparsin. ama evet ayni seyi soyluyorsunuz. tabi bu telefon numarasindan olmaz. program kurmana da gerek yok, google androidlerin yerini, apple da iphonelarin yerini gayet de verir.
  • whoami  (28.10.15 01:18:44) 
Whoami haklı. Aynı teknik kullanılıyor eğer çocuklar için üretilmiş özel bir telefon almadıysanız. Ki eğer gps kapalıysa çılgınlar gibi şaşar o konum. Kimse de gps açık gezmez.

Sorun telefon numarası üzerine, telefon numarası üzerinden yapamazsın. Simi sökeyim o programı kur yaparsın ama. Olay internete bağlı olmak. İnternete bağlı olduğu sürece 100 metreye kadar sapabilir sorun değil diyorsan öğrenirsin.

Ama az biraz anlıyorsa telefondan, gpsi nelerin kullandığını çok rahat görebileceği için bu ne ameka der siler.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (28.10.15 01:43:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.