[]

boşanmış bi kadınla beraber olmak

evlenmiş boşanmış bi kadınla evlenir misiniz?
aileniz ne der?

yaşadığım evliliği biliyosunuz dedem babanem sürekli bundan sonra hayatına girecek kişi yaşlı da çocukluda olabilir en iyisi kocana dön deyip bende pskoloji bırakmadılar bekar çocuğun seni alacak hali yok bu saatten sonra deyip duruyolar babam annem destek oluyor gibi ama herkes biran önce biriyle evleneyim istiyolar.

çocuğu olan biriyle yada yaşı büyük biriyle falan evlenmek istemiyorum hatta ben evlenmek istemiyorum.. yeniden birini seversem evlenirim belki ama çocuklu yaşlı neden evleneyim yanlış bi evlilik yaptım diye üstüme bu kadar gelinmesine anlam veremiyorum çıldırmak üzereyim. dışarı çıkmıyorum işi bıraktım annemle yaşıyorum evden ayrıldığımdan beri.. doğru değil dimi söylenenler?

sizinde var mı bi önyargınız varsa söyleyin de dışarıya çıkmadan önce neyle karşılaşacağımı bileyim..

 
boşanıp boşanmadığı hiç önemli değil, nice insanlar gördüm evlendikten sonra 180 derece değişen, her türlü evlenirim


  • psyence fiction  (13.10.15 12:15:42) 
Ohoo, boşanmış, ardından başkasıyla evlenmiş ve şu an 2 tane harika kızı olan akrabam var..
Çok da iyi bir anne kendisi..

Her kuşu öptük bi eski evlendiğimiz kaldı hakkatten..
7 milyara yaklaşan insan var şu dünyada, aynı hatayı neden tekrar yapmak için başkasını zorluyoruz anlamadım..
  • quaker  (13.10.15 12:17:46 ~ 12:17:59) 
ahaha bak evlenmiş ayrılmış bir adamla birlikte oldum. sonra eski eşiyle yaşadığı problemlerin onda yarattığı travmatik etki yüzünden dengesizce davrandı. sanki ben onun eski eşi gibiymişim gibi...

ben pek sormazdım, beni ilgilendirmez (di) insanların geçmişleri ama önemliymiş. neler yaşamış, nasıl etkilenmiş, atlatış süreci nasıl gelişmiş vs hepsini konuşmalısın. çok aşığım, çok seviyorum, çok iyiyizle olmuyor ne yazık ki evlilik hatta flört etmek bile.

bunları göz önünde bulundurup karar vermelisin.
  • makarnacanavari  (13.10.15 12:19:06) 
senin bile önyargin var baksana.
"neden evleneyim yanlış bi evlilik yaptım diye" diyosun da karsindaki adam da yanlis bi evlilik yapip cocuk sahibi olmus olamaz mi.
ayrica illa evlenmek zorunda degilsin. kendi ayaklarin üzerinde durmayi ögrenebilirsin mesela.
  • pilav  (13.10.15 12:20:58) 
pilav tabiki olabilir. ama ailemin söylediği şey yaşlı çoluk çocuk sahibi karısı ölmüş biri anca alır seni. delirttiler beni 1 aydır gerçekten pes edip lan lanet olsun o hayvan bile beni üzüyodu ama sizin kadar yaralamadı deyip çekip gidesim var.


  • heee  (13.10.15 12:22:37) 
yeni boşandın daha şimdiden yeni bir evliliği mi düşünüyorsun? pes! vallahi pes billahi pes. ya sen öyle bir enkazdan kurtulduğuna baksana, az nefes alsana, kafanı boşaltıp kendine zaman ayırsana, istediğin şeyleri yapıp kendini geliştirsene biraz onun bunun lafına bakacağına. büyükler konuşur durur, onların eskiden yaşadığı dünya ile şimdiki arasında hiçbir ortak nokta yok. zaman değişiyor, o tarz kişilere kulak asmamayı öğrenmelisin. artık sadece kendin için, kendi zevklerin için yaşamalısın.


  • köstebek kurabiye  (13.10.15 12:24:17) 
madem ailen seni boğuyor, koskoca insansın, hem işten neden ayrıldın ki asıl şimdi çalışmalısın. gerekirse başka eve çık. git bi tura falan katıl, yurt dışına çık. o ortamdan uzaklaş.


  • köstebek kurabiye  (13.10.15 12:25:44 ~ 12:26:41) 
köstebek kurabiye düşünmüyorum ama sürekli aynı muhabet dönüyor artık mideme ağrılar giriyor dayanamıyorum söylenenlere gerçekten büyük dinlemeyip boğazına yapışasım var. bıktım insanların konuşmasından. nasıl bişeyden kendimi kurtardığımı bildikleri halde bu kadar üstüme gelmelerine anlam veremiyorum


  • heee  (13.10.15 12:26:17 ~ 12:26:31) 
evlendiğimde şehir değiştirdim mecbur ayrıldım işten. burdada daha hiç iş bakmadım bile.


  • heee  (13.10.15 12:26:54) 
Ne alakası var ya, nasip kısmet işi bunlar, öyle bi genelleme yapmak yanlış olur. Boşandın diye ailen kuruntu yapıyor. Takma kafaya fazla.


  • bigbadabum  (13.10.15 12:27:01) 
takma sen onları, bir şey olmaz. senin eşin nasıl yeniden evlenebilirse, sen de evlenebilirsin. boşanmış olman bu sefer daha doğru birini bulma ihtimalini güçlendiriyor. çünkü sadece boşanmışsın diye evlenmeyecek bunca saçma adamı baştan eliyor.

o evlilik zaten sana yaramazdı. evlenmezsen de evlenmezsin. artık birey olarak ayakta dur, çift olmak zorunda değilsin.
  • prodeq  (13.10.15 12:27:01) 
anladığım kadarıyla çok dar görüşlü ve eski kafalı bir çevrenin içinde sıkışıp kalmışsın. bir an önce doğru düzgün bir iş bulmaya gayret et, böylelikle daha çağdaş ve dünyaya farklı pencereden bakan insanlarla karşılaşırsın ve karamsarlıktan bir nebze olsun kurtulursun.

hem illaki evlenmek zorunda mıymışsın? anlamıyorum ya çok komik geliyor :) seni artık sadece yaşlı ya da çocuklu insanlar tercih edecek ve sen de onları tercih etmek zorunda kalacaksın he mi? :)) e sen de onları tercih etmeyiver bir zahmet. biraz kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış. bu kadar korkunç bir durum mu bu sence?
  • köstebek kurabiye  (13.10.15 12:30:42) 
ona dair her şeyi bildikten ve inandıktan sonra sakıncası olmaz, olmamalı.
kimse yoğurdum ekşi demez fakat benim yaşadığım boşanmanın ardından kafam rahat, yanlış bir kişiyle yanlış bir ilişki yaşamışım deyip geçiyorum. arkama baktığımda gereğinden fazla değer verip çabalamışım diyorum hatta. yaşanan her şeyin bir sebebi var, sen ne yaşadığını samimi bir şekilde anlatırsan ve bir şey saklamazsan karşındaki için bir sıkıntı olmaz.

sevgilinin geçmişte ne yaşadığı önemlidir, geçmişe dair iz kaldı mı kalmadı mı bu da önemlidir. birdaha evlenirsen ki o senin hayat arkadaşın olacak; sana destek olması ve gerekirse herkese karşı seni savunması için şeffaf olmakta yarar var. çok da şeyapmamak lazım, rahat olun. tek boşanan siz değilsiniz, hayatta herşeyi "bir gün ben de yaşayabilirim" diye düşünmek gerekir.
  • bomba atmasini bilmeyen hayvan  (13.10.15 12:50:17) 
evlenmiş boşanmış, defolu ürün almam. sezon sonu iki alana bir bedava verirlerse, belki.


  • [silinmiş]  (13.10.15 12:58:20) 
yalnız demek istediğim şu: boşanmış bir erkeğe de önyargı var, bu maalesef oluyor. bunları umursamadan mutlu mesut yaşamak en güzeli. dünyaya bir kere geliyor insan, eve kapanmak nedir?


  • bomba atmasini bilmeyen hayvan  (13.10.15 12:59:23) 
deden filan büyük ihtimal bakire olmayan birinin normal bir evlilik yapamayacağını ancak yaşlı birine verilebileceğini ya da zor durumda bir adamın bu durumu kabullenebileceğini filan sanıyordur. bence o yüzden böyle konuşuyorlar.
boşanıp tekrar evlenmiş bir sürü insan var. söylenenleri siktir et ve bence nerede hata yaptığını bulmaya çalış. insan ilişkilerini düzelt, saçma sapan hırslarla hareket etme. ve bir an önce iş bul. meşguliyetin olmadıkça bu laflara takılacaksın zira.

  • red g  (13.10.15 13:13:41) 
boşanmış ve hatta çocuklu olması çok önem teşkil etmeyebilir bilemiyorum seviyorsam bunları çok da düşünmem, ailemin de benim bu kararımda bir etkisi olmaz.

ancak benim bu hususta dikkat edeceğim tek şey, evliliği neden yürütemediği ile ilgili olur. özellerine girmek tüm her şeyi didik didik etmek değil amaç ancak; sonuçta eğer evlenmeyi düşünüyorsanız, daha önce bunu başaramayan birinin sebeplerini güzel anlamak gerek.
  • jugador  (13.10.15 13:23:33) 
bekar bir adam almaz orası doğru. onun da dedesi,babanesi kabul etmez. evleneceğin adam da evlenip boşanmış olur ama yaşlı olmayabilir. orası şans artık. bekar da alabilir ama az bir ihtimal. ama çok zenginsen şirketlerin falan varsa çok evlenmek isteyen de çıkabilir :)


  • kelepir  (13.10.15 13:42:51) 
kadının dördüncü, adamın ilk evliliği olan evlilik biliyorum. muhafazakar kesimde var bu tür filtreler hala.


  • screamshot  (13.10.15 13:53:38) 
anneannenin dedenin dediği eskidenmiş. çevremde evlenmiş boşanmış hatta çocukları olan kadınlarla evlenen daha önce evlnmemiş veya çocuğu olmayan bir çok insan var.
takılma yaşlıların söylediklerine artık evlilikler ömürlük değil o yüzden o dedikleri eskide kaldı.

not: kadınların çocuklarının olmasını özellikle belirtmemin sebebi çocukların velayeti annelerinde olması.
  • kuzey li  (13.10.15 13:55:12) 
Ben evlenmem diyen her iki cinsi de kezban olarak görüyorum. Kadın erkek fark etmiyor. Böyle şeyleri kriter olarak almak aptallık.


  • angelus  (13.10.15 13:59:16) 
He, benim dayım da daha önce 4 kez evlenip boşanmış bi kadınla evlenmişti bi ara :D Kadının çocuğu da vardı üstelik. Sonra da daha önce hiç evlenmemiş başka bir kadın, çocuğu da olmasına rağmen dayımla evlendi.

Böyle çok katı yargılarla yaşamak normal değil arkadaşlar. Dedeni medeni dinleme. Onlar adam seni aldatsa da "erkek adam yahuuu görmezden gel kehkeh" diyecekler zaten. Bakış açıları çok sağlıklı değil.
  • pandispanya  (13.10.15 14:03:51) 
bunu sorun yapacak biriyle de bunu sorun yapan ailesine karşı senin yanında duramayacak biriyle de birlikte olma zaten.

böyle bir durumda müstakbel eş adayının kişiliğini de görmüş olursun yol yakınken, sonra "ailesine karşı beni hiç savunmuyor" gibi sorunlarla karşı karşıya kalmazsın.
  • justice  (13.10.15 14:04:56) 
what we do in the shadows filminden bir replik gözümde canlandı:

"if you are going to eat a sandwich, you would just enjoy it more if you knew no one had fucked it."
  • [silinmiş]  (13.10.15 15:41:38) 
Evlenirdim. Daha önce evlenip evlenmediği neden önemli olsun? Onunla olmaktan keyif duyuyorsam ve güzel vakit geçiriyorsak ne önemi var bunların. Kafan karışmış senin. Bu sorunun cevabı senin için önemli olmamalı bence. Gül geç söylenenleri. Ayrıca geçmişte evlendiğini duyup bundan rahatsız olan biriyle de evlenme mümkünse. Sonra daha çok sıkıntı yaşarsın.


  • birazbira  (13.10.15 15:55:14) 
Halam hiç evlenmemiş, kendinden birkaç yaş küçük biriyle ikinci evliliğini yaptı. Erken menopoza girdiğini, kocasının ailesinin doğulu ve tutucu olduğunu, kendisinin aileye hiç uymayan bir tip olduğunu da ekleyeyim. Mutlular. Düşünme bunları. Sana uygun birisini bulursun.


  • Lim5  (13.10.15 17:09:55) 
Burayı kıstas alma
Bekaret sorununu aşamamış Büyük bir kesim var değil ki dul kadınla evlilik. Bana kalsa çok enterese etmez bir ilişkim de böyle birşey oldu inan hiç umursamadım bile ama Türk insanı böyle değil

  • Frederick Co  (13.10.15 19:27:24) 
önyargılı olduğum tek evlilik arada kadın veya erkek, 15+ yaş farkı bulunanlar. yoksa evlenilir, neden olmasın.


  • sayns  (13.10.15 23:43:47) 
ileride evde kalirim korkusu ile bosanmamak? wtf?

cevap: evlenmem.
  • chaotic good  (13.10.15 23:52:15) 
sevgili Hee... günaydın. zaman su gibi akarken ne çok şey yaşamışsın. iki ay önce evleneceğim heyecanındayken gecen ay balayında gerçekleri görmüş boşanmuş bu ay yeniden evlenmenin ön planlamasını yapıyorsun. evlen tabi evlenme demiyorum. ama biraz dinlen kendini dinle. balayında ayrılmışsan evliliği daha giç yaşamamışsın demek oluor. evlilik çok yorucu sabır emek isteyen bir yok. önce bir kalbini bedenini tamir et kendini iyileştir. sonra yeni birilişkiye hazır olduğunda o seni bulur zaten. aşk varsa geçmişe bakmak ahmaklık olur. fakatb sen hnuz geçen ay ayrıldın hukuksal süreç dahi bitmmiştir diye düşünüyorum. bak hala geçmişe dönülecek etkenler kapanmamış. herşeyi kapat önce. yeni bir sayfa için acele etme


  • gulsum  (14.10.15 09:23:31) 
Bence asıl önemli olan ne yüzünden boşandığı. Vaktinde bol miktarda servet avcıları da gördüm, dünyalar iyisi olup manyak kocaya düşüp şiddet görenleri de.


  • cleric  (14.10.15 09:53:28) 
Off boşa konuşuyoruz. Sen yine barışacak ve seneye de çocuğu kucağına alacaksın. Sonra o seni aldatacak, ona sinirlenince öyle ya da böyle sen de onu aldatacaksın. 5 sene sonra derbeder bi kadın olarak bugünkü aklına küfredeceksin. Çok üzgünüm ama göremediğin gerçekler bunlar.


  • pandispanya  (14.10.15 09:59:06) 
Ben senin kocanı kayırmak istemiyorum ama sen de öyle acayip bir görüntü veriyorsun ki "kesin adamcağız haklı taraftır" diyorum. Şimdi bakıyorum, durup dururken nikah kıyıp nişanlın askerdeyken kayınvalide evine taşınıyorsun; mecburi bir nedeni yokken böyle yapman bana normal gelmedi, sonra düğün yaptın, diyelim haklı olarak gurur yaptın balayında, çekip geldin. şimdi de yeni bir şeyler düşünüyorsun, daha mahkemen bile bitmeden, belki de başlamadan.
Karşı tarafın yerine koyuyorum kendimi, evlilik çocuk oyuncağı mı, sen resmen evcilik oynamışsın. Belli ki geleneksel bir çevreniz var, adamcağız rezil oldu etrafa. Ne diyorsa eşe dosta. Hani eş dost lafı için evlilik sürdürülmez ama bu kadar da kolay olmamalı.

  • firez  (15.10.15 01:10:27) 
Geleceği dert etme, ailenden uzaklaş. Muhakkak mutlu olacaksın. Ailen seni zehirliyor.

Benim ön yargım yok.
  • yirmisantim  (18.10.15 11:14:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.