[]

Fanli camasir kurutma makinasi

1+0 dukkandan bozma sirin bir evim var. Amma velakin Camasir kurutmak gibi buyuk bir sorunum da var.

Bu verdigim linkteki camasir kurutuculardan kullanan var mi? Varsa memnun mu? Memnunsa uygun fiyata alabilecegim bir yer biliyor mu?

mcdn01.gittigidiyor.net

Not: ikamet ist b.evler

 
kış geliyor zaten evi ne ile ısıtıyorsunuz orda yakın bi yere assanız?


  • allanpoe  (04.10.15 18:31:04) 
Elektrik harcamasına, bozulduğunda servis olanaklarına bakın almadan önce.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (04.10.15 18:39:43) 
Normal askılığa asıyorum ben. Akşamdan sabaha çabucak kuruyor. Hiç gerek yok bence.


  • johnmalkow  (04.10.15 18:54:22) 
istanbulda pek oyle cabucak kurumuyo malesef @Johnmalkow :) yattigin odaya camasir sermek asrin hatasi diyolla :)

Evi isittigim elektrikli soba tavana asili @allapoe. Kurutmada yeterli olmuyo yani.

ise yarar birseye benziyor aslinda. Servis olanaklari tabii ki iyi degildir orasi kesin de :) kimsenin bunu kullanmiyor olmasi iskillendiriyor beni
  • okiler  (04.10.15 20:44:35) 
abi mantıken baya iyi kurutur ama tek odada hiç bir şey fark etmez. açık havada işe yarar bu haberin olsun. Çalıştırdığın zaman odanın havası hemen rutubetlenir ve alet de işe yaramamaya başlar.


  • yakuza123  (04.10.15 20:58:40) 
Çok tercih edilmemesi normal bence, çünkü çamaşır kurutmak için ayrı alet kullanmaya / ayrı masraf yapmaya gerek olmuyor genelde.
Kullanmadığın zamanlarda ona ayıracak yer sorunun yoksa , fiyatı bütçene uyuyorsa kullanışlı bişe aslında. Eskiden kömür sobalarının bacalarına benzer şekilde aparat takılır çamaşırlar orada kurutulurdu.
Bu nevresim gibi büyük parçalara da uygun.

Üzerine geçirilen torbada buharın çıkacağı delikler yoksa çamaşırlar nemli kalabilir. O da çözümü bulunmayacak bişey değil, torbayı aralarsın, delik açtırırsın filan.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (04.10.15 21:15:49) 
Delik var tepesinde bir kac tane. 59tl de fiyati var. Ben deneyim bunu en iyisi. Tesekkurler hepinize


  • okiler  (04.10.15 22:52:08) 
59 tl çok değil, ödediğini çıkaracak kadar işe yarar kesin.
arada sauna niyetine bile kullanabilirsin. gir içine açılmadık gözenek kalmaz. pamuk :)

  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (04.10.15 23:32:30) 
Sirf sauna icin aliyorum okey :))


  • okiler  (05.10.15 17:46:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.