(13) 

İnsanların bana karşı tahammülü az

her gece aç #1344579 
Aynı şeyi başkası yapsa hoşgörürler ben yapınca tepki görüyorum. Bu nedenle insanlara soru sorup bilgi ve tecrübemi artıramıyorum. Önce iyilikseverce yaklaşanlar iki bişey isteyince dirsek çeviriyor bu durumun önüne nasıl geçerim seksi bir kız olmak dışında?
(15) 

Spordan sonra kıyafetlerinizi napiyorsunuz

her gece aç #1344334 
Ben tişört ve sortumu çıkardığım gibi asıyorum tekrar spor yapınca yine giyiyorum hep aynılarını
(11) 

Insanları bunaltıyor rahatsız ediyormuşum

her gece aç #1343965 
Özellikle hoşlandığım kanka olmaya çalıştığım kızlardan böyle tepkiler alıyorum. Bu benden hoşlanmadıkları anlamına mı gelir. Ne yapmalıyım böyle bir durumda?
(3) 

İnsanlarla samimiyet kurmak

her gece aç #1343772 
Şuan buna gerek duymuyorum zaten hoşlanmıyorum da fakat işe yeni başlayan çömezler onlarla muhatap olmadığım için beni dışlayıp hatta asosyal imasında bulunmaya kalkıyorlar. Bazen düşününce bu kadar gamsız nasıl yaşanır bilemiyorum. İlla içinden gelmediği gibi davranmam gerekiyor heralde çevre edinmem için.
(9) 

insan kendini nasıl sevdirir bilmiyorum

her gece aç #1343002 
arkasından konuştuğum insanın yüzüne gülemiyorum. karakterinizden ödün vermediğiniz için özellikle iş ortamlarında antipatiklik üst seviyeniz çok yüksekte görülüyor diğer insanlar tarafından. okul yaşamınızda, arkadaş çevrenizde sizi illa ki seven birileri oluyor, hatta değerli görenler bile. ancak iş ortamında hele bir de efendi, saygılı bir insansanız üstünüze oynayanlar ya da üstünüze oynanan oyunların haddi hesabı yok. taş olsanız çatlatırlar adamı, peygamber sabrına sahip olsanız şalterinizi koparacak seviyeye getirirler. beni sallamayan bir insana zorla kendimi nasıl sevdirebilirim?
(3) 

Beyaz yakalar haftasonunu nasıl geçiriyor?

her gece aç #1342844 
Dışarı mı çıkıyorsunuz yatıyor musunuz? Kurs veya başka akviteler yapıyor musunuz?
(8) 

İktidara gelenin şımarması nasıl önlenir?

her gece aç #1342707 
Demişler ya güç yozlaşmaya eğilimlidir ve mutlak güç mutlak surette yozlaşmaktadır diye bu nasıl engellenir? Meclisin güçlü olduğu vekillerin gerçekten halkın temsilcisi olduğu yerde belki bu sağlanır ama siyasetçi demek demagog demek. Cumhur ittifakı kazanamasa yerine gelen de onun laciverdi olduktan sonra ne anlamı kalıyor ki?
(9) 

Sizin de ofis ortamınız böyle mi?

her gece aç #1342686 
kapıdan içeri girdiğinizde gördüğünüz ofis manzarası ve duyduklarınız karşısında hümaniteye olan inancınızı her gün sil baştan kaybediyor musunuz?

Tarif etmek gerekirse:

sabahın o saatinde fonda çalan aptal bir pop şarkısı eşliğinde ikinci beşinci falan kocayı almayı düşünen, hep diyette ama hiç küçülmeyen şişko kızlarla , bunlar kız lan deyip burun kıvırarak sabah seramonisini tek bir günaydınla geçirip bilgisayar başına oturur oturmaz dünkü maça ne demişler merakında takılan ve asla ciddiyetini bozmayan bir grup erkek vardır iş ortamı dediğiniz yerde. az sonra birinci grup internetten çanta ,ayakkabı lüzumsuzluğuna ; ikinci grupsa bilmem hangi sitelerde spor sayfalarının başlıklarına bakma (okuma değil dikkatinizi çekerim) gerekliliğine daldığında dış görünüş tüm iş arkadaşlarının deli gibi çalıştığı ve çok yoğun olduğu yanılgısına sürükler sizi.
ama görünüş aldatıcıdır.
özellikle de iş yerlerinde.
sonra siz kendi kendinize nerden düştüm bu nalet ortama diye hayıflanır durursunuz.

zaten bir süre sonra ukala, burnu büyük,aptal ve daha hiç duymadığınız pek çok sıfatı da da siz yükleneceksinizdir farkında bile olmadan.

artık iş öyle bir hale gelir ki ben niye uyum sağlayamıyorum bunlara yaa diye kendinizi suçlamaya , sosyal uyumla ilgili tavsiyeler edinmeye bile çalışırsınız.ama ; suçlu sizin kendini beğenmiş beyninizdir.suçlu o filmleri izleme , kitapları okuma , haberleri izleme merakınızdır.suçlu siz'sinizdir.

işte tüm bu nedenlerden ve sayamadığım pek pek çok tanesinden ötürü ilerleyen zamanla beni de aptallaştırabilecek tehlikeli bir boyutta olduğunu düşünüyorum.
(1) 

Mülayim sessiz olarak tanımlanıyorum

her gece aç #1342272 
Yıllardır böyle tanımlandım. Alnımda yazıyor herhalde. Az buçuk muhabbetim olduğu çoğu erkek bana fırlama ol falan diyor. Bu doğuştan olan bişey değil mi kaldı ki ben kendimi fırlama sanıyorum
(8) 

İnsanlarla samimiyet kurmak

her gece aç #1342075 
Bunu sanırım yapamıyorum. Arkadaş olsak bile en sevdiği kişi değilim kimsenjn. Zira yemeğe gidince falan geriliyorum hep bir mesafe olsun istiyorum. Son zamanlarda içten davrandığım kişilerin kahpeligi de bu tutumumu pekiştiriyor. Yani şöyle diyim milleti arayan halini hatrını soran doğum gününü kutlayan biri olamadım hiç. Siz nasılsınız bana ben hariç herkes inananlarla sürekli etkileşim halinde gibi geliyor.
(1) 

vpn açınca lunrac.com diye bir pop-up çıkıyor

her gece aç #1340078 
şu sitede virüs olduğu söyleniyor

hotvirusmalwareremoval.com

bilgisayarı taratınca bişey çıkmıyor. bilgisi olan var mı
(3) 

Amerikan bağımsızlık savaşını anlatan bir film izledim

her gece aç #1340031 
karşılıklı dizilip siper almadan birbirlerine ateş eden sonra silahlarını tekrar doldurana kadar bekleyen askerlerin yaptığı tarihi açıdan doğru olsa da beni şaşırttı: niye böyle savaş yapıyorlardı ki? Sanıyorum napolyon savaşları da böyle yapılmış. Siper savaşına ne zaman geçildi peki? 1. Dünya savaşına kadar böyle gitmemiştir heralde. Kalkan zırh falan da kullanmıyorlar. Osmanlı da mı böyle savaşıyordu acaba süvarilere tabanca verip salsan daha mantıklı. Bunu anlatan ingilizce türkçe kaynaklar biliyor musunuz?
(8) 

Stressiz mutlu bir hayat nasıl yaşanır

her gece aç #1339862 
Kendimi bildim bileli hayat beni bişey yapmaya zorlamadıkça zamanını çok boş geçiriyorum. Yani okula işe falan gitmediğim zamanlarda ortamlara akmak yerine bişey okuyor veya izliyorum. Spor veya sanatsal tarzda aktiviteler ilgimi çekmiyor. Denedim devamı gelmiyor çünkü zevk alarak değil görev olarak yapıyorum. Benim gibi biri ne gibi hobi edinebilir. En son kick boxa heves ettim ama aradığım gibi bir salon bulamadım.
(4) 

Özgüvenli insanlarla anlaşmamak

her gece aç #1339737 
Yani herkesle iyi geçinen popüler diye nitelenen kişilerle. Neden böyle bilmiyorum bu nedenle ortamlarda dışlanıyorum ve benim gibilerle arkadaşlık kurmaya çalışıyorum onlar bile benle arkadaşlık yapmak istemiyor son kerteye gelmeden. Sanırım yalakalık yapmadigim icin beni kaba olarak görüyorlar. Neden böyle oluyor yoksa doğru yolda mıyım?
(8) 

Kibar insanın bile bi noktadan sonra tahammülsüzleşmesi

her gece aç #1339391 
Bu nedenle ailem dışında hiçbir insanı sevmiyor ve güvenmiyorum. Size menfaati olmadan yardım eden insan görevi bu olsa bile ve siz her zaman ona karşı kibar olsanız da bir süre sonra kabalaşıyor. Bikaç dönemdir sadece kayıt yenileme zamanlarında mesaj atıp soru sordugum bir asistan geçen ben bunun cevabını önceden vermistim bak bul gibi biseyler yazmis. Önceki kibarliklarinin ve yardımlarının bir anlami kalmıyor bu durumda benim için bu nedenle dostum yok. Siz nasılsınız bu durumda?
(1) 

Arka fonda çalan müziğin adı nedir?

her gece aç #1337263 
(1) 

6:30'da çalan müziğin adı nedir?

her gece aç #1337120 
(1) 

Sevilen ünlüyle fotoğraf çektirmek

her gece aç #1336947 
Sırf bunun için konsere ve maça para verip giden ve amacına ulaşan var mı?
(1) 

Bu tür durumlarda devlet napıyor

her gece aç #1336795 
twitter.com

Uyuştucu silah falan ele geçirilince imha mı ediyor kullanıyor mu?
(8) 

Tamircilerle falan arkadaş oluyor musunuz

her gece aç #1336741 
Sanayide çalışan sitelerde mobilya yapan berber şoför gibi mesleklerde çalışan kişilerle samimiyetiniz var mı. Yoksa parasını vereyim işimi görsün gitsin mi diyorsunuz benim gibi?
(1) 

Bu sözlükteki çaylak mesajındaki değişim nedir

her gece aç #1335618 
Günlük mesajlaşma limitinin ne zaman başlayıp bittiği belli değil. Ayrıca mesaj şikayet etme özelliği her mesaj için geldi mi?
(1) 

Güncel olayları takip edebileceğim tartışabileceğim whatsapp grubu

her gece aç #1335564 
Duyuruda bir sürü grup kuruldu çoğunda geyik muhabbeti döndü. Gündemi tartışabileceğimiz bir grup var mıdır veya kurulsa kimler katılır? Mesela pugb hiç oynamadım nasıldır bilmiyorum. Bu tarz deneyim ve bilgi paylaşımı olan hazırda bir grup varsa katılmak yoksa kurulmasını isterim
(4) 

Akıllı telefonunuzla wifi yokken neler yapıyorsunuz

her gece aç #1335504 
Ben twitter ve sözlüklere giriyorum. Internet olsa youtube girerim 9gag var ama o sıkıyor beni. Başka instagram ve face hariç vakit geçirten uygulama öneriniz var mi?
(14) 

Neden Ekşi Sözlüğe giriyorsunuz

her gece aç #1335457 
Bu kadar dışarıya kapalı kasıntı bir platformda takılmak bu devirde saçma değil mi. Kimse umursamasa zaten ya şartlarını gevşetir ya da kapanır gider. Bunu neden yapmıyor insanlar? Googleda ilk çıktığı için mi? Hadi 20 sene önce başka seçenek yoktu insanlar alışkanlıklarını mı bırakamıyor anlamadım ki. Çaylaklara verilen mesajlaşmayı da geri almışlar opsiyonel olduğu halde. Gerçekten saçma ve faşist bir platform bence. Mevcut zihniyet degismedikce yazarlığım olduğu halde kullanmayı düşünmüyorum. Siz neden kullanmaya devam ediyorsunuz?
(6) 

Sözlükte çaylaklara mesaj limiti gelmiş

her gece aç #1334999 
Direkt özelliği kapatsalar daha iyiymiş. Zaten opsiyoneldi küfür yemek jstemeyen kapatıyordu. Gerçekten ekşi yönetimi degismedikce bu sitede yazılmaz
(9) 

Gece uyurken midem ağzıma geliyor

her gece aç #1334811 
Boğazım yanıyor bazen nefessiz kalarak uyanıyorum. Birkaç senedir var doktora gitmedim bunun için. Nedir bunun sebebi doğal yollarla tedavi etme en azindan önleme şansım var mı?
(1) 

Dostlarınızla nasıl konuşuyorsunuz

her gece aç #1333096 
samimi konuşmam insanlara kabalık olarak mı geliyor anlamıyorum. Eskiden arkadaş şuan küs olduğum kişilerle mesajlarıma bakıyorum o ara normal gelen yazdığım şuan düşününce rahatsız edici olabilir gibi geliyor. Insanlardaki bu işine gelince ses etmeme işine gelmeyince trip atma olayından bunaldım. Sen aynı davransan tepki gösterecek biri başkası yapınca normal karşılıyor Veya mesela birebirde samimi başka biri gelince seni tanımıyor gibi davranan tipler. Bu tür insanlar bana güvenilmez geliyor ve bir daha konuşmak istemiyorum onlarla. O nedenle de samimi arkadaşım yok.
(1) 

Şu tarz şeyler öğreten videoları nerden bulabilirim

her gece aç #1331775 
Office programları (excel, word, power point) ve outlook gibi uygulamaların püf noktalarını anlatan şu tarz videolar arıyorum

twitter.com

Olduklarını biliyorum youtubeda falan da var ama karman çorman çoğu. Cs dersi alırken ingilizce bir site vardı access falan anlatırdı. Ama şuan hatırlayamıyorum.
(6) 

Ofisteki geleceğim

her gece aç #1330789 
Burhan altıntop muamelesi görüyorum aylardır. Geçen sene başladım 4 kişiydik gayet arkadaş ortamı vardı. Sorunsuz geçen 6 aydan Sonra şöyle bir tip geldi

eksisozluk.com
eksisozluk.com

Beni bu üçünün yanından alıp bununla karşılıklı oturttular. Anlaşamadım tabi bu üçünden ayrıldım diye de üzüldüm. Bunlar da benim yerime oturtulanla anlaşamamış ama benim anlaşamadigim kişiyle anlastilar ve beni biraz dışladılar ben de o ara bunların anlaşamadığı adamla muhabbet ettim. Sonra hepimiz aynı ofise geçince gördüm ki 6 ay beraber çalıştığım bu üç kişi bana karşı cephe almış. Şuan yeni gelenler de onların cephesinden dışlanmamak için benimle samimiyet kurmuyor bence.

Özgüvenim azaldı önceki müdürlerine de böyle yapmışlardı. Kendilerine biat etmeyeni müdürleri bile olsa dışlayarak sindirmeye çalışıyorlar. Tüm işi ben yapsam da yaptığım iş zor değil ama takdir görmüyorum ve bana bişey katmıyor. Bölüm değiştirmeyi düşünüyorum fakat pişman olur muyum diyorum. Bunların tavırları kendimi değersiz hissetmeme neden oluyor ben de onlara artık umursamaz davranıyorum. Bu sağlıksız ortamda nasil bir yol izlemeliyim?
(1) 

Üstünüzde iyi duran elbiseyi nasıl bilirsiniz?

her gece aç #1329952 
Bedenimi falan bile tam bilmiyorum satıcı karşısında afallıyorum. Genelde tek gitmem ama ona rağmen denemeyince tam olmuyor. Bakıyorum millete sanki üstünde dikilmiş gibi sar kalıp seyler giyyorlar. Ben zaten öyle bişeyle rahat edemem herhalde. Giyimde şıklık nasıl sağlanır?
(4) 

internet bitti mi?

her gece aç #1329893 
Sosyal medyaya sıkışıp kaldı insanlar. Yeni site açılmıyor açılsa da tutmuyor. Misal sözlükte artık beni heyecanlandıran bişey yok. Twitter da öyle. Instagrama zaten girmiyorum. Mesela beb instagramın elestirili yorum yapılabilen halini isterdim. Blog tv falan vardı zevkliydi isim değişirip kapandı connected2.me vardi para uğruna hic etmisler. Siz internette nasıl vakit geçiriyorsunuz?
(8) 

Kullanmadığınız eşyalarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?

her gece aç #1328925 
Bakıyorum da kitaplar ve elektronik eşyalar istif gibi duruyor odamda. fakir birine mi vermeli yoksa letgo gibi uygulamarda satmaya mı çalışmalı.
(8) 

Sizi sevmeyen insanlara nasıl davranıyorsunuz

her gece aç #1328571 
Sizi sevmediğini belli eden birine karşı naparsınız. Veya nötr davranan ama ona yalakalık yapmayınca dark side'a geçecek tiplerle aynı ortamdaysanız tutumunuz nasıl olur.
(10) 

Türkiyede sosyal çevrem yok Amerika veya Batı Avrupada hayat kurabilir miyi

her gece aç #1328022 
Buradan tası tarağı toplayıp orada beyaz yaka olabilir miyim? Neler lazım bunun için tek başıma başarabilir miyim? Yoksa hayat buradakinden daha mı zor oralarda. Oralarda buradaki 6 bin liralık kazancı sağlayacak bir hayat kurulabilir mi tek başına?
(15) 

iş yerinde taciz iftirası

her gece aç #1327785 
Sanıyorum böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Biz bir odada 2 erkek 2 kız işe başladık. 6 ay çalıştık. Aramızda iyi bir arkadaşlık olduğuna inanıyordum. Daha sonra benim odam değişti hatta ben çok üzüldüm. Bunların o kadar üzüldüğünü sanmıyorum zira beni ziyarete bile gelmediler. Ben fırsat buldukça gittim ama ve beni tacizle suçlayacak olan kızla muhabbet ettim daha çok. Arakadaş olduğumuzu sanıyordum hatta seni ablam olarak görüyorum bile dedim. Ben yeni yerimdeki kişiyle onlar da benim yerime gelen kişiyle anlaşamamış. En başından beri Odaların birleşmesi için çok uğraştım. Ne var ki odalar birleşince daha önce çalıştigim 3 kisinin bana cephe aldigini gördüm. Sebebini sorunca onları rahatsiz ettigimi söylediler. Herkes benim yerime gelen kişiye tavır almisken ben almadim ona da bozulmus olabilirler. Beya samimiyetine güvendiğim kıza yaranmak için yapıyor olabilirler. Artık muhatap olmuyorum onlarla ama hala tavırları devam ediyorm Gecen toplantı oldu ben son gittim bu kızın yanı hariç yer kalmamis yanindaki erkege yer değiştirelim falan diyor müdür de duyyor. Korkma yemem diyesim geldi de ses etmedim. Ama böyle nereye kadar gider bilmiyorum. Ofiste büyüyoruz git gide ama bunların tavırları yüzünden yeni gelenler de Bi tuhaf davranıyor sanki. Bu kezban yüzünden kariyerim tehlikeye girerse başlarım böyle işe.
(6) 

Üniversite hocası doktora yaptığı bölümün hocası mı olabiliyor

her gece aç #1323771 
Atıyorum bu kişi lisansı x masterı y doktorayı z bölümünde yapmış olsun. Akademik kadrosunu hangi bölümden alıyor?
(13) 

Şu tarz sorulara kafam basmıyor

her gece aç #1323728 
Genel kültüre ilgim var ama şunu kafamda canlandıramıyorum. Kalem kağıt olsa anca çözerim

galeri14.uludagsozluk.com

Püf noktası var mı bu işin?
(3) 

Dövize yatırım nasil yapılmalı

her gece aç #1323609 
Her ay tam altın almak istiyorum. 6.61 gram oluyor galiba yaklaşık. Bankanin mobil şubesinden yapıyorum işlemleri. Neye dikkat etmem gerekir. Günlük fark yüzde 1'den fazlaysa almamak gerekir heralde. Mesai saatleri dışında öyle oluyormuş sanırım. Bir de düşüşteyken mi almak gerekir. Püf noktası ne bu isin. Kanara atıp unutup ihtiyaç zamanı kar getirsin istiyorum.
(9) 

AKN Hakkında

her gece aç #1321024 
Kablonet kullanıyorum. Internetten film indiren biri değilim. Evde 3 kişi daha kullanıyor interneti. Hd video izlerken yüklenme sorunu yaşıyorum. Video oynatıcısıyla da alakası olabilir belki. Bu internet hızları benim için yeterli midir. Indirme hizini azaltip yukleme hızını falan artirmak mümkün mu?
(9) 

Is arkadaşlarım ben yokmuşum gibi davranıyor

her gece aç #1319952 
Bu şartlar çalışmak istemiyorum. Birden bana cephe aldılar yeni gelen elemanlardan sonra. Motivasyonum kalmadı ne önerirsiniz
(3) 

şu konularda kendimi nsıl geliştirebilirim

her gece aç #1319655 
- Yabancı Dilde Kompozisyon
- Yabancı Dilden Türkçe’ye Çeviri
- Türkçe’den Yabancı Dile Çeviri

YDS'den 90 civarı bir puanım var. ingilizceyi işim gereği kullanmıyorum. bu writing olayını kursla mı halletmeliyim yoksa online çözümler de mümkün mü?
(5) 

rahat şık ve sicak tutan ayakkabı

her gece aç #1319191 
Şuan giydiğimin bağcıklari bi tuhaf. Smart casual denen tarza uygun ayakkabi arayışındayim ama kışın kaymayayım.
(1) 

Küçük presin dünyalı dostu bana mesaj atabilir mi

her gece aç #1318244 
Keske mesajlasma herkese açık olması default olsa da uğraşmasak
(3) 

Kulaklığın jag girişindeki sıkıntı

her gece aç #1318161 
Sık kullanmadığım bir kulaklık birden çok az ses vermeye başladı sorun jag girişindeki temassızlıktı arkadan itince düzgün çalışıyordu. durduk yere neden böyle oldu anlamadım. şimdi yeni kulaklık almam gerekecek bu sorun yüzünden. nasıl çözerim bunu ve alacağım kulaklıkta neye dikkat etmeliyim böyle bi sorun yaşamamak için.
(2) 

Patronun işi (bilerek?) yokuşa sürmesi mobbing midir

her gece aç #1317864 
1 yıla yakındır çalışıyorum. Önceden kontrol etmezdi şimdi kusur bulmaya çalışıyor gibi. Kendisine diyeceğim kontrolleri ise baslamdan yapın ki düzeltmesi kolay olsun diye ama redderse bu mobbinge girer mi?

Ayrıca aynı odadaki kıdemli elemanın veya sekreterin kızların sorularını cevaplayıp sizi geçiştirmesi iş yerinin yazısız kuralı mı yoksa mobning mi?
(5) 

İş yerinde nasıl vakit geçirebilirim

her gece aç #1316546 
Önceden sohbet muhabbet vardı o da bitti. Herhangi bir sınava da girmeyi düşünmüyorum zaten girsem de işe devam ederken hazırlanamam. Işleri de öğrendim artık genelde hemen bitiyor. Patron da vekil olarak bakıyor. Yaptığım ekstra işleri falan sallamıyor maillere bakamadim diyor. Benim de motivasyonum düştü haliyle. Mesai saatleri içinde Keyifli ve verimli nasil vakit geçirebilirim. Youtube videoları izlemeyi ve ekşi şeyler okumayi düşünüyorum yoksa ciddi şeyler okuyunca odada gürültü oluyor verim alamıyorum maalesef.
(17) 

Arkadaşlarınızla her sırrınızı paylaşıyor musunuz

her gece aç #1316124 
Benim ilkokukdan sonra böyle bir dostum olmadı. Diğerleriyle de iletişimim koptu. Üniden bi kişi var onla da sık görüşmeyiz. İs arkadaşlarımla ilk 6 ay iyiydi bana göre sonra odam değişti baska gelişmeler de oldu şimdi ayni odadayız ama nefret ediyorum neredeyse hepsinden. Candan birinin açlığını çekiyorum ailem de olmasa dertleşecek kimsem yok. Sizce bunun sebebi nedir.
(4) 

Bedelliye nasıl başvuru yapacağım

her gece aç #1315820 
Parayı yatirdim askerlik şubesine gitme saçmalığı var. Ama çok sıra var sabahtan bile e devletten de randevular dolmuş. İşim olmasa gider beklerim de iş var. Bunu nasıl halledebilirim? Ne zaman gidersem sıra olmaz?
(7) 

iş arkadaşlarımla küstüğüm için çalışmak istemiyorum

her gece aç #1315461 
Aslında işe başladıktan sonra 6 ay kadar gayet iyiydik. Sonra yerim değişti yeni elemanlar geldi en sonunda aramız baya açılmış gördüm. Önceden amirlerden övgüler alırdım zira işime çok bağlıydım. Artık bunların tavırlarını gördükçe inisiyatif almak biseyler katmak istemiyorum. Isin kötüsü ben yapmayınca kimse de yapmıyor o nedenle operasyonel işleri yine yapmak durumundayım ama diğerlerini yapmayacağım. Sizce bu iyi bir yol mu yoksa birim değiştirmeye kadar varır mı?
(4) 

Anksiyete bozukluğu yüzünden iş gezisine gitmek istemiyorum

her gece aç #1313637 
mide bulantısı, ellerde karıncalanma,falan oluyor. En düşük doz paxil alıyorum aspirin gibi ona rağmen var. ama her zaman değil. özellikle kendimi ispatlamam gerektiği zamanlarda oluyor. çözümü nedir bilmiyorum ve durum cidden iyi değil. Comfort zoneumdan çıktığım çıkacağım her durumda iştahım kapanıyor geriliyorum midem bulanıyor aklıma hep en kötü ihtimaller geliyor. Bu durumda olup başarılı bir kariyeri olan var mı. Kendi kendime nasıl yenebilirim.
12345  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık