Bu nedenle ailem dışında hiçbir insanı sevmiyor ve güvenmiyorum. Size menfaati olmadan yardım eden insan görevi bu olsa bile ve siz her zaman ona karşı kibar olsanız da bir süre sonra kabalaşıyor. Bikaç dönemdir sadece kayıt yenileme zamanlarında mesaj atıp soru sordugum bir asistan geçen ben bunun cevabını önceden vermistim bak bul gibi biseyler yazmis. Önceki kibarliklarinin ve yardımlarının bir anlami kalmıyor bu durumda benim için bu nedenle dostum yok. Siz nasılsınız bu durumda?




 

Durum aynı :)

birdost

Senin istediğin tek bir şeyi hemen yapmadı diye siliverirsen ilişkilerin uzun sürmemesi kaçınılmaz olur, her denileni yapana arkadaş değil köle denir çünkü. O asistan birkaç defa evet olur hallederiz dedi diye her konuda bunu sürdürmek zorunda değil veya onun konumunda sen olsan sen de değilsin.

dafaisss

ya tek taraflı bakmamak lazım duruma. o asistana acaba kaç kişi soru soruyor günde, illallah etmiş olması bi anda huy değiştirmesinden daha olası değil mi? bir ton saçma sapan soruya maruz kaldığına eminim, veya cevabı rahatça başka yerden bulunabilecekken kolay geldiği için ona sorulduğuna..
kimsede tahammülsüzlük yok demiyorum tabii ki, bence yaşadığımız dönemin sorunlarından biri hatta. ama bu yüzden asosyalleşmek çok mantıksız, insanları rahat bırakarak da ilişki kurabilirsiniz diye düşünüyorum.

bxgx

hata senin.suçlu sensin.bilmen gereken şeyi ikinci kez sorup cevap almak istiyorsun.
kimse sana açıklama yapmakta zorunlu değil.

AĞLA

bardakigüneşgözlüğü

Cevabini dahaonce verdiyse ve kendin arastirmak ya da geri donup bakmak yerine yine soruyorsan “nasi olsa cevap verir” diye haksizsin. Asistansa ozel asistanin degil sonucta. Kibarca cevap vermis. Fazla alingan ve muhtemelen tembelsiniz.

kuehles blondes

bir şeyi tekrar sorma olarak anlayamadım orayı ama, kibar davranmak konusunda haklısın.

benim de dekanlıkta işlerim oluyordu. yazı işlerindeki kadına bana göre "normal" davrandım. görevi olmasına rağmen her bilgi için teşekkür ettim vs. ama diğer öğrencilere bakıyordum hiç ne teşekkür ediyorlardı ne de çıkarken iyi günler, girerken merhaba diyorlardı. garibime gitmişti.

sonuç, bu kadın bir ara benim bir hocamı yerinde aramış bulamamış. ben bir hafta sonra bir şey için yanına gittiğimde bana durduk yere bağırdı "sizin aptal bölümünüzden bıktım" diye. aptal gibi kalakaldım ben de napıyım, böyle şeylerde pısıp kalıyorum. olayla alakam bile yok ama azarı ben yedim anlayacağın. şimdi ben de diğer öğrenciler gibi davranıyorum ve mümkün mertebe onla muhatap olmuyorum. zaten zorunluluktan oluyordum.

çok uzun yazdım özür, işin özeti hele bu memur tayfasına "normal" davranmaya gelmiyor. ayı gibi davranın. sevgiler.

windows95

insanlarin aileniz gibi mevlana sabriyla yaklasmalarini beklemek... ne diym. O bahsettiginiz global family kavrami bu dunyada zor. Ozetle;
ne kimseden kirilin, Ne de kimseyi kirin.

tunaktunaktun

çok dayak da yemişsindir bence küçükken sen.

proletarier aller lander vereinigt euch
1

mobil görünümden çık