(1) 

Call of duty veya total war tarzı mobil oyun var mı

her gece aç #1279464 
Easytech ve gamloftun bazı oyunları var ama çoğunda para vermeden bölüm geçemiyosun hele gameloftun bazı oyunlarında beklemden oyuna devam edemiyorsun. Dreal league soccer fifa ve pes gibi oynaması keyifli. Onun kalitesinde ama başlıktaki oyunların türünden google playde olan mobil oyun önerir misiniz
(3) 

Steam'e neden alışamadım

her gece aç #1279414 
Bikac oyun indirdim de indirim falan sanki kaziklaniyomusum gibi hissediyorum. Halbuki indirim olunca parayi geri iade etse veya fiyat politikası sabit olsa böyle olmazdı belki. Ayrıca sanki pcyi kastiriyor bilmiyorum. Bunu silince indirdiğim oyunlari oynayamaz miyim?
(1) 

Yazlık pantolon önerisi

her gece aç #1279407 
Resmi rahat ve dayanıklı olması yeterli.
(7) 

Yan etkisi olmayan cesaret verici ilaç

her gece aç #1279068 
Nedir kediotu mudur bu. Ergenlikte yaşadığım zorbaliklardan sonra negatif bir insan oldum. Herseyi kafaya takıyorum misal geçen gün burada bana iğrenç gelen sağlıkla ilgili bir duyru gözüme çarptı yemeden içmeden kesildim. Örnek vermem gerekirse sokakts bikac kere köpek kovalasa o yoldan bi daha geçemem rahatça. Bikac kere yemek boğazıma takilsa yemek yerken gerilirim artik veya metal bi yerden elektrik carpsa oraya dokunurken dikkat ederim. Kedi tırmalar diye sevemiyorum. Bu çekingen halimi nasil asarim. Okuyunca alkol almak mantıklı göründü ama muhafazakar bir ailem var
(6) 

Hastalıkla ilgili duyuruları görünce kafama takıyorum

her gece aç #1278292 
Adamın biri damarla ilgili duyru açmış gördüm görmez olaydım. Ya bende de çıkarsa naparım diye düşünüp kahroluyorum. Birden çıkıyor ya bi de insan sinir oluyor. Bu yüzden tıp okumadım. Çözümü ne bu durumun nasil etkilenmeyebilirim.
(10) 

Param var ama yalnızım

her gece aç #1278269 
Belki de bu nedenle param var. Akrabalarla falan görüşüyorum ama olmuyor belki tek çocuk olduğum için ama anne babamdan baska beni seven biri olduğunu düşünmüyorum. onları kaybetsem naparım diyorum. Bu yüzden çoğu insana önce güvenimi sonra sevgimi kaybettim. Genelde hayattan da zevk alamıyorum. Görücü usulü evlilik düşünüyorum son çare olarak sizin öneriniz var mı?
(6) 

İş yerinde gömlek pantolonun dışında dolaşılır mı

her gece aç #1277330 
Malum yaz yaklasti havalar ısındı kısa kollu gömleğe herkes yaşlı işi dediğinden ben de böyle bir çözüm düşündüm. Kravat da takmıycam tabi ki ama ceket giycem yine
(1) 

Kumas gibi yirtilma riski olmayan yazlık pantalon

her gece aç #1275306 
Kışın kanvasla idare ettim ama yavaştan terletmeye başladı. Kumas ince ama dayanıksız gibi geliyor. Ne tür bir pantolon onerirsiniz
(8) 

Görücü usulü evlilik

her gece aç #1273769 
Sanırım bunu yapıcam bu gidişle. 5 bine yakın maaşım var geçen sene iş ararken feci bunalıma girmiştim o dönem ekşiden ve gittiğim kurslardaki çoğu kıza yürüdüm ama baktım alakasız tipler olmaz yani. İş yerinde de şuan bu işe kalkışacak ortam yok. İş ev arası mekik dokuyorum zaten gece hayatım kızlı erkekli ortamım hiç olmadı evcimen biriyim. Benim gibi biri görücü usulü dışında nasıl kız bulabilir ki?
(2) 

Eski gazeteleri okuyabileceğim bir site

her gece aç #1273767 
Sanırım vardı bir ara böyle bi site. Ingilizce veya türkçe gazeteleri kolayca okuyabileceğim bir site var mi mümkünse resimli gazeteler olsun isterim.
(7) 

Survivordaki mustafa kemal

her gece aç #1273598 
Izliyor musunuz bilmiyorum bence talimatla yapılıyor olabilir. Mk düştü turabi mk ya karşı mk atamadı mk kaybetti tarzı laflar ediliyor sürekli kemalist veya atatürkçü kesim rahatsız oluyor mudur aceba?
(4) 

Savcı ve hakime dava açabilir miyim

her gece aç #1272075 
Hsk'dan bahsetmiyorum. Sade vatandaşın günlük yaşamında gıcık kaptığı biri savcı çıktı diyelim paşa paşa kaderine razı mı olacak yoksa hakkını arayabilir mi? Bence hukukun bugı budur. Hakim ve savcının yaptığı işi yapay zeka veya yurt dışından getirilen emekli hakim ve savcılar yapmadıkça bu ülkede hukuk çökmüş demektir. sevgilisi cevap vermiyor diye yurt basan savcılar varken bir gün basılan olup o savcıdan hesap soramayacagimi bilmek adalet sistemine güvenimi bitiriyor.
(6) 

Kağıtları taratacagim bir aplikasyon

her gece aç #1271981 
Officelens indirdim adobe pdfleri acmadi sildim. Şimdi cam scaner indirmeyi düşünüyorum. Istediğim sey kolayca kağıtları taramasi ve bunlari pdf olarak dosyalamasi ve tabi bu dosyaları mail atabilmem bunu en sorunsuz nasil sağlarim
(11) 

En iyi teknik servis sağlayan teknoloji mağazası

her gece aç #1271331 
Bimeksten 2 sene önce laptop aldım garanti var falan fıstık dediler satarken bugün götürdüm aldığım yere kapanmis. Kendi kendime dedim toplama bilgisayar veya internetten alayim daha iyi sattiktan sonra ilgilenmeyecekse diye.

Size sorum şu ki cep telefonu bilgisyar yazıcı ve diğer teknolojik ürünler satan ve bunlara uzun süre teknik destek sağlayan hangi firma var. Bimeksin öyle olmadığı açık diğerlerinde durum nedir?
(8) 

Maaşınızı neye harcıyorsunuz

her gece aç #1270603 
Yatırım yapma imkanınız varsa bunu nasıl değerlendiriyorsunuz. Yoksa yattığı gibi duruyor mu paranız?
(4) 

Cizemediginiz bir kitabı nasıl notlar çıkararak okursunuz

her gece aç #1270536 
Normalde kitapları not olarak okumayi sevmem ama ders amaclı okuyorum. Ustune cizim yapmamam lazım ve not çıkarmam lazim. Deftere yazsam dikkatim dagilir post it tarzi kagitlar yapıştiriyorum ama ne kadar efektif olur bilmem
(11) 

Ankaradayım yapacak bişey bulamıyorum

her gece aç #1270486 
Ev iş arasi mekik dokuyorum resmen pelte gibiyim. Geyik yapacağım alınmayacak birini arıyorum ama yok kesin bi alınma oluyor o alınmasa başkası alınıyor. Çocukken put gibi dururdum o da batardı millete. Tek çocuğum insanlarla ciddi muhabbeti benden bilgili olmadıkları sürece sevmem. Mesela haftasonu film izleyip kritik yapabileceğim birini arıyorum ama imkansız elbette. Hiçbirşey ilgimi çekmiyor ise girmeden önce de hastalık hastası olmuştum. Ickim sigaram kumarım yok ankarada bunları yapmıyorsan dışarı çıkmak sa anlamsız oluyor sanırım.
(11) 

arkadaşlarınız için ölür müsünüz

her gece aç #1267404 
çoğu kişinin yıllardır görüştüğü hep aynı kişiler oluyor bende bu bi şekilde hiç olmadı. kardeşim de yok zaten kimseye kardeş de demem. yağ da yakmam. ama kafa dengi bi dostum olsun isterdim lakin elin evladına ağam paşam çekmeyince olmuyor galiba bu iş onu da ben yapamıyorum bu nedenle uzun vadede yalnız kalıyorum sanırım.
(5) 

önceden muhabbet olan birinin sizi görmezden gelmesi

her gece aç #1267403 
bi kız vardı hasbelkadermuhabbet kurup arkadaş olmuştuk okulda. son sene ve bitince 6ay falan görüşmedik. sonra işe alım sınavında gördüm beni atlatmaya çalışır gibiydi. fazla üstelemedim. sonra tesadüf bu ya bikaç ay sonra başka işe alım sınavında tekrar gördüm görmezden geldi. sizce bunun nedeni nedir. aramızda tatsızlık olmamış sadece uzun süre görüşmemişiz hemen tanımazlıktan neden gelinir ki. hadi liseden beri görüşmesek neyse amaa 6 ay görüşmeyince böyle yapılması ilginç
(4) 

Sketchersın resmi modeli var mi

her gece aç #1264079 
Tabanı jel gibi olması ilgimi cekmisti. Ceket gömlek ve kumas pantolon altına giyilebilen modeli var mi
(2) 

Kötü havalarda kaymayan rahat ve resmi görünümlü ayakkabı

her gece aç #1263909 
Yani ceket ve gömlek altına giyince sırıtmaması lazım ne önerirsiniz
(3) 

Ceket giyince sırt çantası takılır mı

her gece aç #1263847 
Ufak kağıt ve eşyalarımı taşıyabileceğim bir canta istiyorum ama boyna asılan veya elde taşınan modeller istemiyorum. Resmi görünüme sahip bi canta var mi böyle
(7) 

Dağcı ayakkabısı mı alayım napayım

her gece aç #1263844 
Oxford ve Derby tipi ayakkabılarım var ama yağmurlu havalarda sıkıntı çıkarıyor. Hangi ayakkabıyı alirsam kaymaz
(3) 

sözlük mailimle duyru mailim aynı olursa ne olur

her gece aç #1262505 
sözlük hesabıyla giriş yapınca iki hesap birbirine mi geçiyor.
(1) 

askerlik tecili hakkında

her gece aç #1259407 
benim e devlette haziran ayına kadar gözüküyor ama askerlik şubesinden aldığım kağıtta ekim ayı gözüküyor. neyse ben yüksek lisansa tecil için kağıt verdim 2 hafta öne ama hala e devletteki tarih aynı. sizce napmalıyım. okulla iletişime geçmeme gerek var mı.
(2) 

Spor yaparken nasıl giyiniyorsunuz

her gece aç #1252778 
Benim üst tarafım terliyor bacaklarım üşüyor. Yaptığım da dışarda 1 saat yürüyüş yani. Teri emen şeyler ki var içlik giymek gerekir mi bacakların üşümesi sıkıntı mı.
(6) 

bıçağı sol çatalı sağ elle tutup yemek yemek

her gece aç #1252496 
bakıyorum da herkes tam tersini yapıyor. çatalı sağ elle tutmak daha mantıklı değil mi. bıçağı sağda tutmamın görgü kuralı olduğunu biliyorum da saçmalık yahu vakit kaybı bence. çatalı sağ elde tutmak kabalık mıdır?
(13) 

Seksi kadın belli ya seksi erkek

her gece aç #1252149 
Kadınlar gerçekten kaslı erkeklerden tahrik mi oluyorlar. O zaman yaşlı adamlarla birlikte olan ilik gibi kızlar midesiz mi. Demek ki kas falan isi kolpa. Kadınlar erkeklerin fiziginden baska seylere onem veriyorlar. Hatta ben kadınların erkeklere karşı cinsel çekim hissetmediklerini sadece islerine geldiği için erkege katlandiklarini düşünüyorum. Sonuçta kadinlara yönelik erotik dergi yok. Belki özel bir soru ama merak iste isteyen özelden de yazabilir kızlar sizi tahrik eden düşünce kaslı erkek bedeni midir nedir?
(2) 

takım elbiseyle nasıl tarz giyinilir

her gece aç #1251160 
mecburi kravat takıyorum ama kadir mısıroğlu gibi takıyorum. onun dışında bazen altına giydiğim pantolon düşüyor gömlek dışarı çıkıyor falan.görenler ne düşünüyor bilmiyorum. aslında kaliteli markadan aldım tüm ürünleri. 3 çeşit ceket 5 çeşit gömlek bikaç kravatım ve 2 de ayakkabım var. her hafta bi kombin yapıp onu giyyorum. haftada bir değişiyor. nasıl sizce tarz mıyımdır.
(14) 

erkeklerde parfümün önemi

her gece aç #1251159 
şimdiye kadar hiç pahalı bir parfüm kullanmadım desem yeridir. hatta uzun zamandır düzenli parfüm kullanmıyorum. ama acqua di gio veya issey miyake almaya karar verdim. sizce yapayım mı. kızların olduğu bir ortamım yok. iş ev arası mekik dokuyorum. gereksiz mi sizce.
(1) 

gömlek üstüne giyilecek düğmeli süveter

her gece aç #1240481 
ceket yerine giyecek bişey istiyorum. ceketi sırt çantası takmayı düşündüğüm için giymeyi düşünmüyorum. önerileriniz nelerdir.
(3) 

tablo yapmam lazım ama excel bilmiyorum

her gece aç #1238214 
wordde de yapılıyormuş sanırım işimi görecektir. kişi ismi iletişim bilgisi konaklama şekli geliş gidiş tarihi gibi bilgiler girmem lazım. benden önceki kişi hep excelde yapmış bunları ama bana karışık geliyor. wordde yapsam laf mı yerim. excelin hesaplama dışında tablo için kullanılması gereksiz değil mi.
(5) 

telefonu pcyi nasıl teknik servise veriyonuz

her gece aç #1237372 
bi sürü hesap açılmış halde değil mi ya adam bilgilerinizi çalarsa demiyor musunuz.
(3) 

aynı numarayla iki farklı telefondan whatsapp kullanabilir miyim

her gece aç #1236975 
mümkün değil deniyor da önceki hesabımdan çıkış yapmadan aynı numarayla yeni hesap açamıyor muyum. bi cihazdan çıkınca ötekinden de otomatik olarak çıkıyor mu. bi de arka planı seviyorum yeni cihaza da otomatik yükleniyor mu. şu yedek olayını da anlamadım son yedekleme yerel 02:02 diyor yedekle deyince tarih güncelleniyor ama dosyaları yüklerken mi nedir hata verip başarısız oldu diyor. yeni cihazda whatsapp kurunca konuşmalar da gelir mi
(4) 

Bütün boğazlardan geçiş ücretsiz mi

her gece aç #1080665 
Montröye göre istanbul ve Çanakkale boğazından geçen gemilerden ücret alınamıyor ama süveyş Panama gibi yapay kanallardan ücret alıyor o ülke yapay olmadığı için mi ücret alamıyoruz eğer ingiltere cebelitarıktan para alıyorsa fena kekleniyoruz. Nedir durum dünyadaki doğal boğazlardan geçişte.
(3) 

uzun ince, iğne gibi olan kılıç

her gece aç #1075698 
Çılgın korsan jack gibi Çizgifilmlerde falan görürdük düello yapanlar da böyle kılıç kullanıyorlar. Game of Thronesdaki aryanın kılıcı da böyle. Peki nedir bu kılıcın amacı ve işlevi. Sadece saplamak için mi kullanılıyor yoksa aynı zamanda kesici mi.
(3) 

Her Kablosuz modem bir router mıdır

her gece aç #1072307 
Değilse modemin router kullanıp kullanmadığını nasıl anlarız.

Edit: sorduğum modem şu

www.netmaster.com.tr
(6) 

Uzun cümleler kurup konuşamıyorum

her gece aç #1069302 
Özellikle tanımadığım kişilerle ve bir grup içinde yaptığım konuşmalarda rahatça uzun süre konuşamıyorum. Konuşmaya başlamadan ne diyeceğimi düşünüp tartıp hazırlanıyorum sonra da hazır hissedince bir anda söyleyip susuyorum.

Hazırlıksız konuşursam veya lafı uzatırsam insanlar bana ne diyo bu amk der gibi bakiyolarmis gibi geliyo gerçi böyle konuşunca da oldukça garip geliyo olabilir. Grup içinde nasıl rahatça konuşup düşüncelerimi uzun cümlelerle anlatabilirim.
(4) 

Olmayan hastalıktan olacak diye korkmak

her gece aç #1068497 
Ne zaman biri böbrek taşı düşürdüm dese içim tuhaf oluyor anksiyete midir nedir bilmiyorum ama düşürenlerin yazdıklarını okuyunca umarım bende olmaz diyorum. Ne engeller ona da bakmıyorum iyice takılmayayım diye ama su falan içmeye çalışıyorum tuvaletimi tutmamaya çalışıyorum. Size soracağım normal mi böyle bi korku sakınan göze çöp batma hadisesi olmaz umarım.
(3) 

Ortaçağ islam alimleri yunan eserlerini nasıl biliyorladı

her gece aç #1068335 
Ibni rüşd mesela aristonun eserlerini nasıl bulmuş Avrupalıların eli armut mu topluyormuş adam ta ispanyadan binlerce yıl önce yunanistanda yaşamış filozofun eserlerine şerhler yazmış koca avrupada başka Yunanca bilen yok muymuş.
(1) 

site yönetiminin size takması

her gece aç #1064676 
silinen hesaptan sonra yeni hesap açsanız bile tanıyıp kaydınıza engel olabiliyorlar sanırım. bunu önlemenin en kolay ve garanti yolu nedir. yoksa yönetim boktan diye siteleri kullanmayı bırakacak mıyız mecburen.

bu ipden tanıma işinin sınırı ne aynı modemden bağlanan her cihaz site yönetimine aynı kişi gibi mi gözüküyor.
(3) 

mezun olduktan bir süre sonra yüksek lisans yapmak zor mu

her gece aç #1060803 
bunun ideali hemen mezun olur olmaz başlamak mı. zira 1 sene kpss kasmayı düşünüyorum eğer bu sene giremezsem bir yere ve yüksek lisansla uğraşmayı düşünmüyorum o süre içinde. yine olmazsa yüksek lisans düşünürüm heralde de geç mi olur sizce. mezun olmadan önce helletmek mi gerek o işleri yoksa mezun olduktan 1 sene sonra da rahatça halledilir mi.
(5) 

pc'de google chrome ile vikipedi okurken kör olacam

her gece aç #1055488 
yok mu bi eklenti bişey yeni tema yapabileceğim. en azından arka planın rengini değiştirebileceğim pratik bir uygulama
(1) 

niye bu kadar evhamlıyım

her gece aç #1055472 
bunun bilgelikle alakalı olduğunu cahil insanların mutlu olduğunu duymuştum ama bi olay gerçekleşmeden ya kötü şekilde gerçekleşirse diye kafamda kuruyorum. daha olumlu düşünmek kendini saf gibi kandırmak olarak geliyor bana ama böyle de yok yere kendimi paralıyorum. akışına bırakamıyorum dostlar doğru gelmiyor bana. napaceğim
(3) 

bir yazıyı neye göre okuyorsunuz

her gece aç #1055443 
bana göre nitelikli şeyler okunmadıkça veya izlenmedikçe insana faydadan çok zarar verir peki neyin nitelikli neyin değil olduğunu deneyimlemeden nasıl anlarız. çoğu kişi yorumlara bakıyor ama herkesin zevki aynı değil daha kesin bir yöntem bilen var mı.
(4) 

yorum yapma isteği

her gece aç #1055177 
sözlük kullandığım için mi yoksa sosyal medya yüzünden mi oluştu bilmiyorum ama misal bişey izliyorum veya okuyorum diyelim oradaki ilginç şeyleri sözlükte orda burda paylaşma hissi doğuyor tabi bu yüzden asıl taslağı bırakıp internete vakit harcıyorum. misal maç izlerken görüş bildirme veya izlediğim film okuduğum kitap veya yazarı hakkında yorum yapma hiç olmadı kitaptaki ilginç bir kelimeyle ilgili bir düşüncemi yazmak istiyorum. haliyle sözlükte çaylak olunca millet okumuyor diye yazmak istemiyorum bu yüzden de boşa okumayayım veya izlemeyeyim diyorum yazar olana kadar. böyle yazınca aptalca geliyor ama benle aynı düşünen tipleri görmek ve onlarla konuşmak istememdir midir nedir bilmiyorum. sizce kurtulmam gerekli mi ve kurtulamazsam sözlük dışında bunu rahatça yapabileceğim bi ortam(tercihen türkçe) var mı.
(1) 

sünizit mi 20lik diş mi

her gece aç #1054961 
cuma günü hava yağmurluydu ben de şemsiyeyi yanıma almadığım için 5 dakika yağmurda yürümek durumunda kaldım ama saçlarım ıslanmadı sadece yüzüme soğuk vurdu ve ıslandı. bundan 2 sene önce sinüzit geçmişim var ama tedavi edilmişti onun dışında perşembe gecesi banyo yapmıştım ama saçımı kurutmuştum ayrıca yine perşembe akşamı 20lik dişin çıkacağını düşündüğüm yerde bir diş hisseder gibi olmuştum ama ağrı bu yağmurda yürüdükten sona başladı. bugün ağrı kesici almama rağmen devam etti sizce nedir bu.
(1) 

note 5 kapakları note 2 ye uyar mı

her gece aç #1053797 
ikisi de aynı inç uzunluğunda diye biliyorum uyar mı sizce.
(2) 

tanışmayı düşündüğüm kişi sevilmeyen insanın arkadaşıymış

her gece aç #1052477 
stalklarken farkettim. napayım yine de tanışayım mı.
(21) 

güzel kız görünce napıyorsunuz

her gece aç #1052251 
hemen tanışmaya mı çalışıyorsunuz yoksa kızı bir sonraki görme ihtimali için planlar mı yapıyorsunuz.

mobil görünümden çık