(6) 

yüksek lisansa ne zaman başlanır

her gece aç #1052243 
şimdi haziranda mezun oldum diyelim okullar master başvurusunu hangi zamanlar alır. biraz dinlenmek istiyorum açıkçası hemen yaz biter bitmez okula başlamnak istemem. çok boşluğa düşersem kışın falan başvuru imkanı var mı. varsa süreç nasıl işliyor.
(7) 

samsung galaxy note 2 şarj bitmesi

her gece aç #1050578 
batarya şiştiği için 2 kez batarya değiştirdim son değişimden beri 1 ay geçti ama şarj durumunda tuhaflıklar oluyor bataryadan mıdır yoksa telefon artık bitik midir. bataryadansa nasıl bir batarya almalıyım
(3) 

fotoğrafları telefondan silince google fotoğraflardan da siliniyor

her gece aç #1048587 
ya bu yedekleme yapmayacaksa ne anladım. senkronizasyonu açık heralde ondan mı oluyor anlamadım ki. ben oraya attığım her fotoğraf kalıcıdır diye rahatım bi baktım telden silince ordan da kayboluyor. e ne anladım o zaman hem telde hem orda niye saklıyım ki fotoğrafları. oraya yüklediğim fotoları telden silsem bile orda kalmasını nasıl sağlarım.
(4) 

oyun için laptop önerisi

her gece aç #1047765 
hayatım boyunca hiç kendime ait laptopum olmadı ama steamden oyun indirip oynamak için alacağım yazın başında. masaüstü pc oyun kaldırmıyor sırf oyun oynamak için de çalışan masaüstü pcyi çöpe atacak halim yok. hem gittiğim her yerde kullanabilmek için bi de yattığım yerden film izleyebilmek için istiyorum. fakat;

oyun oynamak için almak mallıktır.

1- laptop ekran kartı ve işlemcisi farklıdır. masaüstü performansının yanına yaklaşamaz.
2- laptop ekran kartı ve işlemcisi pahalıdır.
3- işlemci neyse de laptop ekran kartını soğutmak başlı başına derttir.
4- benzer performansı alabileceğiniz laptoplar masaüstü bilgisayarların neredeyse iki katı fiyata satılmaktadır.

diye zırvalayanlar var ama dedikleri doğru bile olsa pc oyunu oynamak için götümüzü dümdüz etmeye niyetim yok açıkçası.
(4) 

kullanmadığınız elektronik cihazlarınızı napıyorsunuz

her gece aç #1047764 
evde bir çekmece bunlarla dolu eski bataryalar telefonlar şarj cihazları falan. nokia 5200 ve 66600 var büyük ihtimal çalışıyodur bunlar arkadaşlara sorum eski telefonlarını satıyolarmış nereler alıyor bunları nedir bu işin taktiği.
(3) 

haberin yokmuş gibi nasıl davranılır

her gece aç #1046381 
millet utanmadan yalan söyler ben doğruyu söylerken bile ezilip büzülüyorum. lisede bi kıın çantasından çıkardığı eşyaya yapışkan bişey sürülmüş ergen arkadaşlar döl imasında bulundu herkes yarıla yarıla gülerken ben kesin kızarmışımdır yine arkadaşın birinin cüzdanı çalınmış kesin sınıftan biri diyor ben mal mal sessiz kalıyom sanki ben çalmışım gibi. öfke bozukluğu duygu kontrol bozukluğu mu ondan var heralde normalde cok sakın, cok mantıklı, her seye olagan yaklasan, fazla duragan bi tıpim ama böyle durumlarda nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum sanki suçluymuş gibi davranıyorum.
(4) 

1 nisanda 4.5g geliyor ama telefonum uyumlu değil

her gece aç #1045407 
mobil interneti sosyal medya veya internette birşeyler okumak için kullanan biriyim ki o internetin 3g ile bile bittiği oluyor. video izlemem genelde izlersem nadir durumlar dışında de 5 dakkadan uzun olmaz veri inidirme ile ilgili şeyleri wifidan yapıyorum. şimdi ben 1 nisandan önce 4g uyumlu telefon alayım mı yoksa yıl sonunu beklesem çok şey mi kaybederim.
(7) 

note 2'den sonra hangi telefon keser beni

her gece aç #1045398 
4g geldikten sonra belki biraz daha bekleyip değiştireceğim büyük ihitmalle ama hala memnunum bundan 2013'de aldım batarya şişmesi dışında problem olmadı. ama 4g ile uyumlu değilmiş belki tablet gibi kullanırım yeni telefonu alınca da bunu aratmayacak bir android telefon var mıdır piyasada. oyun oynamam sadece google ürünlerini kullanırım ve androidin sunduğu içerikleri iosdan daha kullanıcı dostu buluyorum.
(2) 

master nedir nasıl ve niye yapılır

her gece aç #1044740 
daha mezun olmadım önceliğim kpss ama olmazsa 1 sene boşa gitmesin diye mastera başlamayı düşünüyorum. master yaptığım bölümün bi önemi var mıdır masterı mezun olduğum okulda yapmamı önerir misiniz. genelde master başvuru şekilleri nasıldır ve mezun olmadan başvuru yapmak mümkün mü tarihi ne zamandır. ales, ortalama ve dil sınavı harici bişey yapmam gerekir mi..
(2) 

lisedeki sevmediğim tipleri üniversitede görmek

her gece aç #1042472 
lise biteli baya oldu da bunları nasıl sevmediysem artık hala yüzlerini görmek istemiyorum. bazılarına 40 yılda bir görürsem selam veriyorum o kadar. neyse böyle önceden tanıyıp ısınamadığınız kişileri sonradan görünce nasıl tepki veriyorsunuz diye soracaktım. bu kişilerle aynı ortamda bulunmak zorundasınız mesela napardınız onlar yok gibi mi davranır yoksa ortamı mı terk ederdiniz. ortamı terk etmeseniz bile rahatsız olur muydunuz onların varlığından.
(7) 

bir kadının burnunun estetikli olduğu nasıl anlaşılır

her gece aç #1042195 
ya şebnem paker ne güzel kadın diyodum

galeri12.uludagsozluk.com

:(

bir burun fetişisti olarak sinir oluyorum böyle kadınlara. güzel diye evlensem çocuğum olsa temel olacak demek ki. yok mu bunu anlamanın yolu trt örtülü ödenekle yaptırmış galiba baya iyi yapmışlar. sesleri falan değişiyor sanıyodum o da değişmemiş heralde. nası anlayacaz peki eski halini görmeden.
(7) 

eski bir deezer kullancısı olarak soruyorum deezer mi spotify mı

her gece aç #1042152 
memenunum deezer premiumdan. offline modunda da bi sürü şarkım var hazır ama spotify da çok övülüyor gibi. dinlediğim şarkılar number one veya radyo fenemon gibi radyolarda çalan yabancı popüler şarkılar türk şarkısı pek dinlemem ama yine popüler olanlara bakarım youtubedan dinliyorum onları fazla dilime takılmasın diye. her neyse öneriniz nedir premium kullanacam tabi ki.
(2) 

4.5g ile uyumlu sim kart

her gece aç #1042146 
benim avea sim kartım 4.5g ile uyumlu değilmiş ki telefonum da uyumlu değil. çok düşündüm 1 nisandan çnce teli ve simi yenilesem mi diye ama sanırım en azından yaza kadar bekleyecem tel için. simi de telle aynı anda yenilerim diyodum ama 4.5g li hatlar 1 nisandan sonra daha hızlanacak tarzı bi yazı okudum doğru mudur. bi de evde uydunetin falan modemi değiştirmek gerekir mi 4.5gye geçince. sonra olarak 4.5g gelince vpn kullnılamayacak fala ndiye de bişeyler yazmışlar ağzı olan konuşuyor aslı nedir bunun.
(6) 

almanın biri youtube videoma yorum yapmış

her gece aç #1041918 
Ihr wixer wie kann man sowas unterstützen diyor. küfür mü etmiş. kesin kötü bişey demiş.
(3) 

samsung galaxy note 2 kullanan birine hangi telefonu önerirsiniz

her gece aç #1041914 
telefon 4g ile uyumulu değilmiş şu telefonlardan hangisini önerirsiniz

www.4nokta5g.com
(4) 

aveanın türk telekom olmasındna sonra dolaşım uyarısı

her gece aç #1041903 
bu akşam gerçekleşti bu olay dün falan mobil internette kopma oluyordu ben ki aycellden kalma sim kartı kullanan biriyim şuan android telefonumda dolaşım devrede deyip duruyor bu uyarıyı ayarlardan kapatmayı biliyorum ama sizce sim kartı yenilemeli miyim yoksa call centerı arasam çözüm sağlarlar mı.
(4) 

samsung galaxy note 2 batarya şişmesi

her gece aç #1040724 
2 seneden biraz fazla oldu alalı geçen yaz arka kapak kapanmıyordu dedim kapat bozuldu heralde meğer batarya şişmiş yeni batarya alınca düzeldi geçen yine aynısı oldu batarya biraz şişmiş dedi yeni batarya taktık yine tam kapanmaz gibi olunca sağlam deri bi kap da aldım. şimdi bu batarya niye şişer oyun oynamıyorum internetten bişeyler okuyorum video bile izlemiyorum adam gibi bir de şimdi bu yeni kap yüzünde anlayamazsam şiştiğini patlama olayları olur mu.
(2) 

google chromeda ip şaşırtmaca eklentisi

her gece aç #1037668 
var mı? Dünya'yı ele geçirmek gibi kötü niyetlerim yok sadece fake hesap açtığı belli olanı banlarız falan diyen site sahiplerine gıcığım. mesela asıl hesabım ceza yiyince aynı pc ve modemle yeni hesap açsam bunun fake olduğunu naparsam anlayamazlar. Program olabilir, yöntem olabilir tek tıkla yapılacak bir eklenti olsa daha iyi olur garanti bir yöntem var mı.
(3) 

kickbox için fitness önerisi

her gece aç #1036747 
yükseklere tekme atabiliyorum ama vücudum hantallaşmıştır heralde dövüş sanatlarının tümünde stamina şarttır deniyor bu bende yoktur sanıyorum çünkü formsuz kalmış ve hafif yağlı, göbekli biriyim. ne kadar sürede dalaşan birini bi daha dalaşamayacak hale getirebilirim?

fitness'la başlamak, cardio'yla kilo vermek, ağırlıkla destekleyip kas kaybetmemek ve sonra üstüne çıkmak, belli vakit sonra savunma sporlarına başlamak en güzelidir.

ham vücut savunma sporu kaldırmaz. antremanlarını bile çıkaramazsınız. diyorlar bunun için belli bir fitness programı var mı?
(6) 

kaygı olayını nasıl atlatacam

her gece aç #1031533 
ya olur olmadık şeyleri kendime dert ediniyorum ya şöyle olursa diye kuruntuluyum yani. dün duyrudan birinde böbrek taşım var yazmış bi arkadaş ya bende de olursa diye tırsıyorum mesela ya da hastane ziyaretinde tanımadığım biir bende kalp kapakcığı bozuk saat sesi gıbı kalp sesim geliy odeyince acaba bende de olur mu diye kendimi dinliyorum. doktor olsam kafayı yerdim heralde. veya araba kullanırken iyi kullanıyorum ama biri gelip çarpsa şuan nolur acaba diye düşünüyorum. napmam lazım ilaç dışında basit bi yöntem söyleyebilir misiniz bi de literatürde bunun bi adı var mı
(1) 

fransızca mı ispanyolca mı

her gece aç #1031350 
bu iki dili de temel seviyede 3 aylık öğrenme imkanı olsa hangisini tercih edersiniz. fransanın kültürü ve fransızların yaşayış tarzı daha çok hoşuma gidiyor ispanyollar çingene ve eğitimsiz gibi geliyor nedenseama hem iki dili de almış arkadaşların ispanyolca daha kolay demesi hem de ispanyolca konuşan insan sayısının fransızcadan fazla olması beni oraya doğru itti nihai kararı bugün vericem ne diyorsunuz.
(1) 

sanırım yiğit özgür karikatürüydü

her gece aç #1030681 
yine klasik diyalog şeklinde adamın biri diğerine aa üstündeki çok şıkmış diyor öbürü de pazardan aldım 10 lira diyor yine aa gözlüklerin çok şıkmış diyor bu da pazardan 5 lira falan diyor sonrası klasik yiğit özgür sonu hatırlıyor musunuz böyle bir karikatür.
(2) 

şu videoda kullanılan aletin adı nedir

her gece aç #1030675 
ne için kullanıldığını az çok biliyorum çocukken çizgifilmlerde de görürdüm sahneleri bölmek için kullanılıyor sanırım ama ne gerek var bilmiyorum günümüzde de kullanılıyor mu hala nedir bunun sırrı.

www.youtube.com
(4) 

1 dakika ödeve 1 saat internete bakıyorum

her gece aç #1029497 
sanırım ödeve önem vermediğim için. pc başında ödev yapmayı nasıl zevkli hale getirebilirim.
(3) 

sanver nikli yazar

her gece aç #1029187 
bu tip bilgi veren adamların iletişim bilgisi falan olmalı ya duyruda da kaydı yok. sırf soru sormak için mesaj atamadığımdan dolayı okumuyorum ekşide bilgi veren tipleri. adamsan blog aç bişey yap veya twitterla bağlantı kurdur. aslında yönetimin çaylaklara günlük mesaj atma kotası vermesi lazım. ekşide sıra falan beklemiyorum ekşi yazarı olma gibi bir düşüncem yok ama sözlükte ilginç bilgiler veren tipleri görünce bilgiyi mabadından mı uyduruyor yoksa cidden birikimli mi bilmek istiyorum. daha önceki aşırı kısa süreli yazarlık deneyimlerde bu tiplerin çoğu sorunlu çıktı.
(1) 

saçımı taradıktan sonra sağ kulakta ısı artışı

her gece aç #1028762 
saç diplerimde kepek biriktiğini düşündüğümden masaj olsun diye uzun süre dipleri tarakla taradım lakin şimdi sağ lobumda ağrı ve sağ kulağımda ısı artışıyla birlikte kızarma var neyi yanlış yaptım acaba niye oldu bu.
(5) 

sözlükte yazan kızlar sarkıntılık edenler hakkında ne düşünüyor

her gece aç #1026572 
geçtim gerçek kızı unisex takılınca bile erkekler üşüşüyor insana internette. hele ki bazı sitelerin yöneticileri ve yazılım geliştiricileri bile utanmadan yürüyor kız olduğunu düşündüğü kullanıcılara entrylerini okudum ve bence okuyan yok sözlük için fazlasın falan diyerek. erkek olan anlar tabi karşısındakinin amacını da buna bilinçli veya bilmeden kanan kızlar var mı acaba. böyle olacağını bilsem yazılım okurdum lan.
(12) 

instagramda günaşırı selfie paylaşırken hiç utanmıyor musunuz

her gece aç #1026016 
sorum her iki cinsiyet için de geçerli ama özellikle erkekler. sığ mısınız arkadaşım şu adamdan ne farkınız kalıyor.

alkislarlayasiyorum.com
(8) 

kıl dönmesi ameliyat olmadan geçmez mi

her gece aç #1024260 
2012 senesi sömestrde ankaranın en iyi cerrahı denilen tipe ameliyat oldum benim tahminime göre 2013 yazından beri kesin var belki daha da önce kendi çapımda pansuman yapıp mikrop kapmamasını sağlamaya çalışıyordum işte bu yaz başı annemin bu yara kapanmıyor belki doktor dikiş atar diye yönlendirmesiyle başka bir cerraha gösterdik tekrarlamış ameliyat dedi. ben de hem ağrı olmadığı hem de annem yara küçük dediği için alternatif yöntemlere yöneldim ama onlar da üçkağıtçı çıktı hastayı alternatif yöntem diye çekip yine ameliyat ol sen en iyisi diyolar. dediğim gibi ağrım yok annem de iğne başı büyüklüğünde yara diyor hatta kapandığını söylemişti bugün yine akıntı olmuş ama az sanıyorum. napacağımı bilmiyorum doktorlara da sinir oluyorum. uzun süre oturan biriyim kabul ama insan adam gibi ameliyat eder sürekli tekrarlıycaksa ben de kurbanlık koyun değilim heralde. garanti veremiyor hiçbiri ilkinde de ağrı yoktu ama yara büyük diyolardı şimdi ameliyat olmam saçma mı olur.
(3) 

pc de ödev yaparken internete sarıyorum

her gece aç #1023942 
bunu önlemenin yolu var mı ödevden 1 paragraf okuyup sonra saatlerce netteyim.
(5) 

instagram ve snapchat kullanmanın mantığı

her gece aç #1023759 
instagramın işleyişi biliyorum snapchati hiç uzun süre kullanmadım ama sığ geliyor bana bunlar. tamam manken olan kendini güzel bulan falan kullansın da internette binlercesine ulaşabileceğimiz manzara fotolarını oraya koymak da işsizlik bence. teşhircilikten başka bir amacı olduğunu sanmıyorum bu uygulamaların. siz kullanıyor musunuz evetse teşhircilik mi asıl amacınız. böyle bi amacı olmayan uygulamarın popüler olmasına da ayrıca sinir oluyorum.
(4) 

arkadaşın atar yapması

her gece aç #1022934 
biz 3 kişiyiz gardaş. demin vazzap grubunda mesajlaşırken bu 2sinden aklı başında olanı atar yaptı öbürü de mal mal emojilerle kafan güzel mi gibi laflarla buna destek verdiğini gösterdi ben onu muhatap almadım atar yapana da gider yaptım. konuyu burda kapatayım mı görüşürüz falan demeden muhabbet bitti.
(5) 

bardan başka karşı cinsle tanışacak yer önerisi

her gece aç #1022705 
barlar clublar gibi bilumum eğlence mekanları karşı cinsten gençlerin tanışabileceği yegane ortam gibi lanse edilmektedir günümüzde. sonra niye türkiye cinselliğin afrikası. sen gençler için bardan başka sosyal mekan üretmezsen onlar da ya internetten medet umar ya da hoşlanmadığı gürültülü bir ortama katlanmak durumunda kalır. yok mu başka ekstrem olmayan seçenek.
(11) 

ingilizceye en çok benzeyen yabancı dil

her gece aç #1022704 
onu öğrendikçe ingilizcemi de pekiştirebileceğim bir dil var mı. almanca ve ingilizce benziyordu ama almancadaki artikeller gıcıktı. şimdi önümde fransızca ispanyolca ve italyanca seçenekleri var bu üçünüden birinin basic seviyesini almayı düşünüyorum dediğim şartlara hangisi uyyor. rusça da var aslında ama hem apayrı bir dil hem de kiril var kiril olmasa onu alırdım da basic için kirille uğraşamam.
(1) 

e yds'ye başvurabildim

her gece aç #1022492 
herkes zor diyordu doluyor falan diyordu ama ben ilk deneyişimde başvurdum. şimdi çalışma tavsiyesi ve bundan sonra neler yapmam gerektiğini tecrübeli olanlar anlatabilirler mi. binlerce kelimelik essayler yazabilen biri olarak sadece çıkmış soruları mı çözeyim yoksa reading kitabı alayım mı grammer çok kasıyor mu nedir önerileriniz.
(7) 

anne babaya bulaşmak

her gece aç #1022102 
öncelikle tek çocuğum ve okul dışında evden çıkmıyorum dolayısıyla en çok etkileşime geçtiğim kişiler onlar. normalde ikisiyle de muhabbetim var ama arada sarıyorum galiba bunlara el kol şakası yapıyorum alınıyolar galiba üzülüyorum. napayım yani odamda hapis mi olayım. nasıl bulaşmayabilirim onlara evcil hayvan alalım diyorum binbir türlü bahane sunuyolar sizce faydası olur mu veya başka öneriniz var mı.
(1) 

facebook hesabı olmadan tinder kullanamam mı

her gece aç #1021787 
ne saçma bişey ya bu değer mi bari facebooka üye olmaya.
(5) 

kim milyoner olmak ister yarışmasının güvenilirliği

her gece aç #1021493 
nefret ediyorum bu yarışma bana yapmacık geliyor. kesinlikle adaletli sorular sorulmuyor gelenin backgroundına göre sorular seçilip veriliyor bence. köylüyüm acıların çocuğuyum diyene kaşımızın altında ne vardır diye sorarken başkalarına scientia dux vitae certissimus nedir diye soruluyor. cidden bu şartlar atlındaki bir yarışmada kazanılan ödüllerin hakkaniyetli verildiğini düşünen var mı merak ediyorum.
(2) 

soğuk havalarda sürücünün görüşü bozulur mu

her gece aç #1020359 
kışın fazla araba sürmedim. araba soğukta bekleyince ve hava da karanlıksa aynaları falan görmede sıkıntı olur mu olursa nasıl engellenir bu durum kazaya mahal vermeyecek şekilde.
(2) 

galaxy note serisi telefon kullananlar

her gece aç #1018843 
özellikle s pen denen aletten randıman alabiliyor musunuz bir de bu serideki modeller arasında bariz bir fark olduğunu düşünüyor musunuz. note serisi ve s serisinin kalem dışında bariz farkı var mı bi de note 5 yerine iphone 6 plus almanın farkı nedir.
(2) 

kepek şampuanını başka bir şampuanla birlikte kullanmak

her gece aç #1018795 
nizoral adlı şampuanı saç derime yedirdikten ve beklettikten sonra saçlarım kurumasın diye bebe şampuanını saç kremi gibi saçıma sürüyor ve duruluyordum. diğer kepek şampuanlarının tavsiyelerinde başka şampuanla kullanılması önerilmez falan yazmışlar. sizce kepek şampuanını başka şampuanla kullanmakta sakınca var mıdır yoksa kepek şampuanının etkisi azalır mı böyle yapınca.
(3) 

şuraya girebilmem için hangi sınavlara girmem lazım

her gece aç #1018393 
anladığım kadarıyla ydsye kesin bi girmem gerekiyor ama kaç puan almam gerektiğini anlamadım. "Kamu Personel Seçme Sınavının (KPSS) KPSS-36 ve KPSS-108 puan türlerinin birinden en az 80 puan almış olmak gerekmektedir." yazmışlar kpss 108 gk gy ve dil puanlarından oluşuyor ben de diyorum ki bu durumda alan sınavına yani a grubu derslerine çalışmasam olur mu siz ne dersiniz anlayan var mı bu işlerden.

ilan.memurlar.net
(2) 

Sözlükte Yeşillendirsin tarzı tavsiye isteyen bilgi vermekten uzak entryler

her gece aç #1017979 
Bir konu hakkında bilgi almak için giriyorum yapıp sevdiğimdir yazan mı ararsın bulamadığımdır bulan yesillendirsin yazan mı ama bilgi ararsan yoktur. Bu tiplere cidden cevap mı yağıyor anlamadım ki adam olsalar cevap alınca editlerler buymuş işin doğrusu diye. ben onların subjektif çöp olan yazılarını okuyup sinir krizi geçirmek zorunda mıyım. Bu tipler duyurunun varlığından habersiz mi yoksa pislik olsun diye mi böyle boş beleş entryler giriyorlar anlamış değilim ve yönetim niye ses çıkarmıyor bu duruma.
(1) 

sınavlardaki katsayı olayı

her gece aç #1017749 
pazar alese gireceğim ama eşit ağırlık bölüğmünde olmama rağmen sözel kısımıı çözeceğim. 3 test çözsek yetiyormuş bu katsayılara göre nasıl bir yol izlemem lazım. türkçe 2deki 40 poarapgraf sorusundan sonra katsayısı türkçelerin yarısı olan mata mı geçeyim süre konusunda da emin değilim uzun zamandır denemeye girmedim bu sınav deneme olacak bi açıdan

www.kpssrehber.com
(9) 

bu kepeğin kesin çözümü kelleşmek midir

her gece aç #1017722 
düzenli banyo yapan veya saç yıkama aışkanlığı olan biri değilim. saçlarımı banyo yaptığımda yıkarım ve diplerini taramam daha sirke sürüp dün banyı yaptım ama bugün saçlarımı elleyince kepek geliyor dün banyodan sonra annem bakıp geçmiş demişti ne ara arttı hemen çocukken hatırlıyorum babam siyah ceket giyince omuzları kar yağmış gibi olurdu şimdi tepesi açıldı kepek geçti benim de sonum böyle olmasın o kadar yok bence ama yine de geçmedi yıllardır yazın geçiyor denize falan girip kısa kesitirince ama kışın ve baharda artıyor.
(3) 

omurilikteki (sırt) yorgunluğun sebebi kıl dönmesi olabilir mi

her gece aç #1017627 
son günlerde sırtımda sırt üstü yatınca daha net farkettiğim bir yorgunluk sezdim. hani ağır bir sırtlı çantayı uzun süre taşıyınca kolda oluşan ağrı gibi bişey. sırt üstü yatınca yoğunlaşıp azalıyor sanki yük taşımışım gibi. kilodan ve hareketsizlikten midir yoksa kıl dönmesi ile alakalı olabilir mi.
(1) 

ankarada ingiliz aksanına sahip sevgili bulmak mümkün mü

her gece aç #1017023 
the sleeping dictionarydeki gibi dil öğretebilecek bir kızı nasıl bulabilirim. etnisitesi mühim değil "aksanı" güzel olduğu sürece.
(4) 

tam süt beyazı olmayan meni

her gece aç #1017022 
çocuğu olmayan ve srerm sayısının sıfıra yakın olduğu söylenen bir akrabamız akıyor akmasına gibi bir cümle kurmuştu o zamana kadar kısırlarda meni olmaz sanardım. ben de daha ergenliğe girmezden önce beri o bölgeye aldığım darbelere karşı hassasımdır zaten bölge de hassas neyse aldığı darbe sayısı bir elin parmaklarını geçmez heralde meniyi de alıp incelemedim ama porno filmlerdeki adamlarınki süt beyazı renkte akıyor benimki ise şu renkte

www.diamocosmetic.com

belki bundan daha beyazdır bilmiyorum ama mastürbasyondan sonra temizlerken gördüğüm bu renk süt beyazı mı olması lazım sağlıklı spermlere sahip erkek dölünün.
(2) 

eşit ağırlık bölümünden mezun biri sözel bölümden yüksek lisans yapabilir m

her gece aç #1015292 
alesin sözel kısmına girmek gerekiyor sanırım bunun için. başka bir gerekliliği var mı. ayrıca yüksek lisans ve memurluk aynı anda yapılabilir mi.

edit: 2 ayrı alese girip birinde sözel birinde eşit ağırlık testlerini çözsem 2 ayrı puanım hesaplanır ve ben başvuracağım yere göre istediğimi kullanabilir miyim yoksa sadece yüksek olan mı geçerli.
(3) 

gözlüğün kırılması nasıl engellenir

her gece aç #1014416 
her gece allaha emanet uyuyodum yatağı genişliğine güvenip gözlüğü çıkarıp yanıma koyyodum. bugün eve gelince çıkardım yatağın üstüne koymuşum uzandım yorganı çektim o ara düşmüş galiba birileri gelince kalktım gözlüğü aramak için ama üstüne basmışım. neyse adam kırılabilir falan dese de yaptı. ne önerirsiniz gözlüğü sağlama almak için.

mobil görünümden çık