Aynı şeyi başkası yapsa hoşgörürler ben yapınca tepki görüyorum. Bu nedenle insanlara soru sorup bilgi ve tecrübemi artıramıyorum. Önce iyilikseverce yaklaşanlar iki bişey isteyince dirsek çeviriyor bu durumun önüne nasıl geçerim seksi bir kız olmak dışında?




 

az şey isteyerek. demek ki çok şey istiyorsun. başkası bir kez yapıyorsa sen 3 kez yapıyorsundur mesela? bilmiyorum, yeterli veri yok elimde

meyal

milleti darlıyorsun muhtemelen ondan. yoksa normal şekilde sorsan cevap alırsın

prasinos

Tarzınız mı itici acaba? Bir şeyi on farklı şekilde sorabilirsiniz sonuçta. Ses tonu, mimikler, el kol hareketleri... Kendinizde bunları bir analiz edin bakalım.

inawen

Darladigimi söyleyenler var ama sorun menfaatsizlik bence

her gece aç

Siz bence kendinizin farkında değilsiniz. Önce bi çuvaldızı kendinize batırmayı öğrenin. Büyük ihtimalle karşı taraftan beklentileriniz olması gerekenden çok fazla. İnsanlara size yardım etmek zorundaymış gibi davranırsanız negatif dönüş alırsınız.

zimbirik

@zimbir başkasına yapıyorlar bana yapmıyorlar sorun orada

her gece aç

bakın beni anlamadınız yine :) zaten sorun onlarda değil sorun sizdedir diyorum. Neden hala onları değerlendiriyorsunuz? Biraz kendinize dönün bakın yahu.

zimbirik

Dostum gecen de boyle bir duyuru actin ama seni ovmeyen insana tik vermemissin. Bu durum beni insanlarin hakli olduklarini dusunmeye zorluyor.

Traveler

çirkinsinizdir.

kljgslsdkjsd

Jest ve mimiklerin, ses tonun, konuşma tarzın gibi şeyler etkiliyor olabilir imawen+1

Bir de darlıyorsun demişler açık açık, bence bu eleştiriyi ciddiye alıp özeleştiri yapmalısın.

Mossy

Midende sorun var mı, ağız kokun olabilir mi? Umarım geçici bir şeydir.

windows95

@zimbir sizi sallamayan birilerine karşı ne yapabilirsiniz ki? Onlar terbiyeli davranıp ben davranmasam haklısınız. Yılışık tipler değil ben mi suçluyum

her gece aç

@pink mesela doğum gününü soruyorum söylemiyor

her gece aç
1

mobil görünümden çık