Bakıyorum da kitaplar ve elektronik eşyalar istif gibi duruyor odamda. fakir birine mi vermeli yoksa letgo gibi uygulamarda satmaya mı çalışmalı.




 

Kullanmadığım eşyam yok. Ama olsaydı satmakla falan uğraşmaz, direkt isteyene verir veya sokağa falan bırakırdım. Mamafih dediğim gibi, kullanmadığım eşyam yok.

sopiro

Letgo'ya 1 liraya koy ekonomik ömrünü tamamladıysa. Gelir alırlar.

bos gezenin bos ustasi

Kullanmadığım ama kullanılabilecek durumdaki her şeyi ihtiyaç sahiplerine veriyorum veya kurumlara bağışlıyorum.

fotrsapka

çok değerli -bu görecelidir tabii ki- değil ise ihtiyacı olan birine vermek en mantıklısı . elektronik eşyalarınıza talip olabilirim ayrıca.

abyuksuet

ilk etapta letgo'ya koyarim. cunku sirf bedava diye kullanmayacak olmasina ragmen almaya calisacak dolu freecycleci var. parasi degil onemli olan. yeter ki birisi o esyayi hakkiyla kullanacak olsun. hatta parasini saga sola bagislarsiniz. askidanevar uzerinden ogrencilere yemek ismarlarsiniz vs.

kitaplar icin de ilk tercihim arkadaslarima hediye etmek olur. uygun olanlar okullara yollanabilir. birkac tanesini otobus koltuguna, duraklara, parklara vs. birakabilirsiniz.

jimicik

Istifleme arsivleme hastaligim var biraz. O yuzden genelde durur kenarda.
Ama dagcilik ekipmanlarimi elden cikariyorum bu ara. Cok yer kapliyorlar ve para ediyor.

stavro

kitapları kütüphaneye bağışlayabilirsin.

ser bronn

satıp parasıyla ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirsin. yardımcı olurken karşılıksız olmasın ama. evde bir tamirat yapsınlar, temizlik yapsınlar, getir-götür işi yapsınlar, vs ne olursa.. fakir birine eşya veya para verirsen bu şekilde bedavacılığa çok kolay alışıyorlar sonra makarna, kömüre neler yaptıklarını hepimiz biliyoruz.

hocam
1

mobil görünümden çık