Giriş
(4)

Excelde tarih değiştirmek

Kediyi üzdün
Selamlar, excel yılı otomatik 2025 yapıyor, ben her sütuna sadece gün ve ayı değiştirerek veri gireceğim ama yıl hep 2024 olsun istiyorum. Nasıl yapabiliriz? Teşekkürler şimdiden.
Selamlar,

excel yılı otomatik 2025 yapıyor, ben her sütuna sadece gün ve ayı değiştirerek veri gireceğim ama yıl hep 2024 olsun istiyorum. Nasıl yapabiliriz?

Teşekkürler şimdiden.
0
Kediyi üzdün
(07.02.25)
hepsini girdikten sonra yılı değiştirmek çözüm olabilir.
edit: merak edip biraz baktım da pek mümkün görünmüyor. direkt sistemden aldığı için tarihi yılı olduğu gibi kabul ediyor. ya benim dediğim ya da küçük bir makro yardımı gerekecek gibi
0
kisa
(07.02.25)
aa buldum
format dedikten sonra isteğe uyarlanmış seçip
gg/aa/"2024"
yazarsan oluyor
ingilizceyse
dd/mm/"2024"
0
kisa
(07.02.25)
hepsini yazdiktan sonra ctrl+h ile 2024 yerine 2025 yazarak replace all da yapabilirsiniz.
0
12309845761230984576
(07.02.25)
@kisa'nin ikinci cevabı +5

@12309845761230984576 cevabı da çözüm ama @kisa'nin ikinci cevabı daha makul olarak çözüm
0
put it in your appropriate place
(07.02.25)
(1)

Excel Ayarları Hk.

emcekare olmadi einstein olsun bari
Her nedense bilmiyorum excel ile yeni sayfa açtığımda A sütunu ekranın sağında gözüküyor. B, C, ... diye sola doğru devam ediyor.Ayarlardan gelişmiş-->görüntüleme-->varsayılan yön-->soldan sağa diye seçip onayladığımda yine aynı şekilde kalmaya devam ediyor.Nerede eksik bir şey yapıyorum?
Her nedense bilmiyorum excel ile yeni sayfa açtığımda A sütunu ekranın sağında gözüküyor. B, C, ... diye sola doğru devam ediyor.

Ayarlardan gelişmiş-->görüntüleme-->varsayılan yön-->soldan sağa diye seçip onayladığımda yine aynı şekilde kalmaya devam ediyor.
Nerede eksik bir şey yapıyorum?
0
emcekare olmadi einstein olsun bari
(27.10.24)
muhtemelen freeze edilmiştir sayfa. Freeze’i düzelir.
0
12309845761230984576
(27.10.24)
(10)

galata köprüsünün altındaki mekanlar çok mu kötü?

Jux
ilk defa istanbul'a gelecek bir tanıdığım heves etmiş buradaki mekanların birinde rakı-balık yapmaya. hiç gitmedim, bilgim yok; gereksiz pahalı ve lezzetsiz mi? aralarında gitmeye değer olan bir mekan var mıdır önerebileceğiniz? uzaktan turist silkeleme yeri gibi duruyorlar çünkü.teşekkürler...
ilk defa istanbul'a gelecek bir tanıdığım heves etmiş buradaki mekanların birinde rakı-balık yapmaya. hiç gitmedim, bilgim yok; gereksiz pahalı ve lezzetsiz mi? aralarında gitmeye değer olan bir mekan var mıdır önerebileceğiniz? uzaktan turist silkeleme yeri gibi duruyorlar çünkü.
teşekkürler...
0
Jux
(10.07.19)
buradan cevap gelmezse google yorumlarına bakın derim.
0
orijinal nick bulamadim
(10.07.19)
@orijinal nick bulamadim, oradaki yorumları önüne gelen yapıyor, o yüzden çok güvenemiyorum. buradaki insanların tecrübelerine daha önem veriyorum ama teşekkür ederim fikir için.
0
🌸Jux
(10.07.19)
Evet, ne yazık ki çok kötü.

En fazla birkaç bira içsin. Rakı için başka mekanları tercih etsin. Yakında Akın Balık ve Karaköy Lokantası mevcut rakı için.
0
reyals
(10.07.19)
Doğru tespit, uzak durun.
0
temasettin
(10.07.19)
gorundugu gibiler, hizmet kotu cidden. hamdi var orda manzarasi da guzel, eger turistse fiyatlar da cok komaz.
0
brkylmz
(10.07.19)
kötü. arap turist işi oldu. illa o tarafa gidilecekse, turyol iskelesinin yanında salaş ama güzel mekanlar var. özellikle akşam güzel oluyor.
0
scudman1
(10.07.19)
Akın balık +1
0
kafanguzelolmus
(10.07.19)
Ortamı oralardan daha nezih olmakla beraber akın balık da silkelemeyi seven bir mekan. Son yıllarda çok rağbet görmesinin sonucu olarak da hizmet kalitesi çok düştü. Ben üç ay önce son kez gittim ve bir daha gitmem dedim. İlla o taraflarda olmak zorunda değilseniz sarıyer taraflarında daha keyifli mekanlar var.
0
temasettin
(10.07.19)
para derdin yoksa kotu bi yer degil. manzara ve hizmet iyi. para derdinden kastim biraz turist fiyati cekiyolar.
0
mayeskuel
(10.07.19)
rakı-balık olarak değil ama nardis jazz club var. çok nezih bir ortam, ilgilenirsen oraya da gidebilirsin ama rakı içmeyi düşündüğün için derdine çare olmaz sanırım(:
0
12309845761230984576
(10.07.19)
(3)

guinness kahveli bira midir?

12309845761230984576
arastirmamin uzerine roasted coffee and roasted grains icerikleri cikti karsima. kiz arkadasima biranin israrla kahveli oldugunu soyledim fakat roasted coffee kahveli olmasi manasina gelmez dedi. peki ya sizce?
arastirmamin uzerine roasted coffee and roasted grains icerikleri cikti karsima. kiz arkadasima biranin israrla kahveli oldugunu soyledim fakat roasted coffee kahveli olmasi manasina gelmez dedi. peki ya sizce?
0
12309845761230984576
(07.07.19)
roasted olan arpa, kahve yok
0
passion rules the game
(07.07.19)
Roasted barley Not coffee
0
themanhekilled
(07.07.19)
tesekkurler
0
🌸12309845761230984576
(07.07.19)
(4)

Avrupa Sinemasının En İyileri

levent bilgen
Sizce hangileri? Son yıllarda en beğendikleriniz, eskiler de olabilir.
Sizce hangileri? Son yıllarda en beğendikleriniz, eskiler de olabilir.
0
levent bilgen
(01.07.19)
tom tykwer
ken loach
almodovar
paulo sorrentino
yorgos lantimos
haneke
fatih akın
susanna bier
lone scherfig
0
sameidiott
(01.07.19)
yenilerden
ruben östlund
françois ozon
joachim trier
christian petzold
pawel pawlikowski
lars von trier

eskilerden
eric rohmer
jean-luc godard
ingmar bergman
chris marker
werner herzog
guy ritchie
0
12309845761230984576
(02.07.19)
Melville
0
dedim dedim de kime dedim
(02.07.19)
xavier dolan ve felix van groeningen i de listeye ekle hocam
0
sameidiott
(02.07.19)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.