[]

zengin olmak

Kızlar dürüst olalım aylık 100 000 TL ve üzeri bir geliri olan adam,lüks bir araba ve lüks bir restoranda sizi yemeğe götürse sizi tavlama ihtimalı daha yüksek olur dimi ? Yani adam çok yüzüne bakılmayan bi tip olmadıkça sevgili olursunuz dimi ? Ne düsünüyorsunuz ?




 
Lüks restoranta gitmelik uygun kıyafetim yok açıkçası. (Tavlayamadı)


  • mandalina kokusu  (04.10.15 12:17:46) 
Paraya tapan kızlar da var tam tersi bu durumu onemsemeyen, kisiligine karakterine daha onem veren kızlar da.. zengin kocis bulmak isteyen kızları genelleyerek, butun kizlar boyledir soyledir demek sacma.

Benim kendi gorusume gelince, oyle biriyle birlikte olmam, o derece para kazansam, ailem asiri zengin olsaydı filan gorusurdum.
  • funl  (04.10.15 12:19:38) 
yoo?


  • rivulet  (04.10.15 12:21:53) 
para eşit değildir kişilik. zenginlik arttıkça empati düzeyinin düştüğünü gösteren çalışmalar ve hayat tecrübelerimiz var. dolayısıyla zenginlik -1'dir benim için. bir de (bkz: davul bile dengi dengine çalar)


  • bıdıbıdı  (04.10.15 12:23:43) 
1- Aylık 100.000,00 TL geliri olan bir adamla tanışacağım bir ortam yok, hem ben o ortama girmem, hem de o ortamda denk geleceğim insan o olmaz. Oldu diyelim, ''İyi kazanıyormuşsun, bereketi bol olur, hayırlı işlere vesile olur inşallah, daha bol kazanırsın vb şeyler geveleyip (Özetle ortamdan uzaklaşmaya hızla adım atmak) konuyu kapatırım.

2- Haydi denk geldim diyelim, haydi parası ile hava da atmadı (ki bunun için parasından hiç bahsetmemiş olması gerek) ve iyi gitti her şey, kibar komik, eğlenceli, aklı başında. Beni bir yere davet etti. Öyle bir ortamda yemek yiyeceğimi bilsem gerilirdim. ''Ne gerek var ki, daha yeni tanışmışız, ben bununla hiç kokoreç yiyemeyecek miyim sokakta?'' diye düşünür, karnıma ağrılar sokardım.

3- Olur da o mekana gittim, yemeği yedim, ''Bu tarz şeylere gerek yok inan.'' demek için an kollardım. Standardı düşürsün bir zahmet, aşırı özel durumlar olmadığı müddetçe israf olarak görüyorum bunları.

4- Tavlaması yemekten, restorandan, arabadan, gelirden bağımsız olurdu. Aksine tüm bunlara sahip olması benim ona dair çekincelerim olurdu.
  • kaymaktutmayansicaksut  (04.10.15 12:28:34 ~ 12:29:00) 
konuyla alakalı şöyle boktan bi film var

www.imdb.com

kadınların çoğu hatta hemen hemen hepsi hayır der buna tabii ki. :)
  • washe  (04.10.15 12:32:42) 
sadece zenginse tavlama ihtimali yüksek olmaz, büyük ihtimal o lüks arabaya binip lüks restorana zaten gitmem. ha ama bu demek değil ki zenginlik bi eksi, hayır. adamla kafalarımız uyuyorsa, eğleniyorsak olur

şu da var ki başkasının parasına ihtiyacım yok, hem ailemden hem mesleğimden ötürü. o paraya çok ihtiyacı olan kişiler de var. gerçi o kişiler için "tavlamak" olmuyor, o da ayrı konu
  • la noix  (04.10.15 12:34:40) 
abi kızlar dürüst olalım deyince dürüst olmuyor, ne yaparsan yap bir en yakın arkadaşlarına oldukları dürüstlük seviyesi var, çünkü kızlar zayıf, güce tapıyorlar, şurda para(money is the power) önemsiz yazmaları bile daha güçlü bir erkeğe ulaşma çabası. internette nicklerini kimin bildiğine göre değişen bir başka dürüstlük daha var, bir de çevreye takındıkları maskeleri var. böyle ajite saldırgan kızlar var, bunlar dışarıya karşı aşırı güçlü ve acımasız görünür. iyilik meleği görünenler var, iş bazen öyle bir noktaya gelir ki içlerinde aynı sestonunda kibar kibar konuşan tehditkar bir yaratık çıkar. bazısı bildiğin maldır. bu arada ayda 100 kazanan adam evlidir hacı.


  • kaledekiyalnizlik  (04.10.15 12:46:06) 
hahahahah ne edebiyat yapmışlar ya. ben dürüst olucam, aynı karakter özelliklerine ve tipe sahip olan iki aday önüme gelse zengin olanı seçerim. birinin zenginliğinden gözüm korkacak, eziklenecek, çelişkiye düşecek kadar fakir olsaydım fakir olan erkeği seçerdim ama.


  • ambrosia  (04.10.15 12:58:17) 
Aylık 100.000 gelir ne yav? Aylık geliri 10bin olan adamın dahi havasından, yatırım uzmanlığı konuşmalarından vs. kafayı yiyecek gibi oluyoruz. Oturup geyik yapılması, samimi bir sohbet edilmei imkansız adamlar... Haliyle aylık 100bin kazanan bir kişiyle hiçbir ortak noktamız olmaz.

Ama zengin bir kadın olsaydım da herhalde halihazırdaki kendim gibi ay sonunu anca getiren insanları sıkıcı bulurdum. Yani bu biraz da sizin konumunuza ve ne istediğinize bağlı...

Ha Bu Tarz Benim kızları filan hayatlarını ortaya koyuyorlar bu adamları tavlamak için ama onları da ayırt etmek çok kolay be.
  • stratejisizsiniz  (04.10.15 13:05:23) 
Cevap olamayacağım ama "... dimi? Yani ..... dimi?" yapısı "Ben buna inandım. Onaylayın rahatlayayım." demektir. Yazmamış çare etmiyor.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (04.10.15 13:25:15) 
okumadım bile. :/ dediğiniz durumu kabullenecek tipler bellidir zaten, "normal" bir kadının kabul edeceğini düşünmüyorum.


  • benim adim fts  (04.10.15 13:33:19) 
mandalina kokusu +1

ayrıca aylık 100k geliri olan adam gidip fabrika işçisina aşık olmuyor başka bir holding sahibinin kızına aşık oluyor. o kızın da durumuda ona denk oluyor. bir nevi davul bile dengi dengine. nersen adam 50 yaşında kız 20, bunun sonu metreslik olur tavlayamaz. en azından beni.
  • kuzey li  (04.10.15 13:38:00) 
@kaledekiyalnizlik +1

kadınların büyük kısmı en yakın arkadaşlarına bile dürüst olamıyorlar, sır saklayanlar, yüzüne gülüp arkasından kıskananlar, kuyusunu kazanlar falan... neler gördü bu gözler.

ha, karizmatik bir erkek kızı yemeğe götürse, kız yemekte erkek söylemeden tesadüfen adamın aylık gelirinin 100.000 olduğunu öğrense masanın altını sel götürür oracıkta.
  • benim adim kerim hepinizi severim  (04.10.15 14:06:49 ~ 14:07:31) 
Aylık 100.000 ve üzeri kazanan adam ile çok çok çok büyük olasılıkla dünya görüşüm uymuyordur, kafalarımızın uyuşacağını sanmıyorum. O parayı kazanan kişinin yapacağı işler bellidir, o işleri yapan kişilerle işim olmaz. Sevgiliyi geçtim, arkadaş olacağımı bile sanmıyorum. O nedenle bayağı eksilerden başlar o kişi. 20000 kazananını geçen sene boğasım geldi.


  • aychovsky  (04.10.15 14:30:59 ~ 14:39:10) 
evet. hayir diyeceklerin orani en fazla yuzde 1dir. bakma sen.


  • baldur2  (04.10.15 14:36:27) 
dürüst oluyorum: kibirli olmayan ve sürekli parasından bahsetmeyen bir tipse evet, tabii ki, geliri az olan birine göre beni tavlama ihtimali daha yüksek olur.
kibirli, kendini beğenmiş bir tipse olmaz zaten, itici gelir ve rahatsız olurum.

günümüzde güç=para. ilk çağlardaki hemcinslerimiz avcılık becerileri gelişmiş kaslı, kuvvetli adamları tercih ederken, şimdi biz parası olan adamları tercih ediyoruz.

bu durumu "kadınlar paraya tapıyor" şeklinde ifade etmek yanlış. günümüzde insanların yüzde 99'u paraya, yani güce tapıyor.

benzer şekilde, zengin erkekler de zengin kadınları tercih ediyorlar.

yoksa, karakteri oturmuş, kafa yapısı size uyan, eli yüzü düzgün, seven bir adamla sırf çok zengin diye yapamam demek saçmalık sanırım. aradaki sınıf farkının sorun olacağı, uyum sağlanamayacağı düşünülüyor ama zenginliğe alışmak çok kolay.
  • peggy  (04.10.15 14:57:10 ~ 14:58:15) 
Zengin erkekler zengin kadınları tercih ediyor cümlesi dışında peggy +1

Benim gördüğüm zengin erkekler zengin kadınları değil güzel kadınları tercih ediyor.Etrafımda çirkin kadınla evlenen zengin görmedim hiç.

Üstte edebiyat parçalayanlara bakmayın siz,adamın aylık 100 bin ortalama geliri varsa maça 5-0 önde başlar.Kendi ligindedi her takımı ezerek yener
  • turkuaz  (04.10.15 16:16:15) 
adam diyor ki hoşlandığın normal 'acaba bu ay sgk yattı mı' diyen biri var. birde bu adamın aynısının ayda 100.000 TL kazananı var.. hangisini tercih edersin?
benim gördüğüm 100.000 TL genelde kazanıyor..

  • dedim dedim de kime dedim  (04.10.15 16:39:15) 
aychovksy+1
bir de 100 bin kazanmasını bir kenara koy, diyelim ki ailesinden mal mülk kalmış olsun. onu nasıl harcadığı önemli çünkü karakteri gösteren o. lüks arabaya para verme sığlığını göstermiş bir adamla hiçbir şey olmam, eşyayı araç değil amaç yapan insan hakkında hoş bir şey düşünmem mümkün değil çünkü.

  • kül  (04.10.15 18:58:00) 
tabii ki daha yüksek olur, kimse aksine evet diyemez.
ama yine tabii tek sebep para olamaz, adamın parası var gerizekalı, ya da ter kokuyor, ya da dişleri bakımsız, ya da görgüsüz kaba, ya da cahil, ya da kompleksli, ya da çok tipsiz, ya da ego manyağı hiç biri olmaz:)

  • kurcalamabozarsin  (04.10.15 23:46:41 ~ 23:51:12) 
100 bin çok bir para değil kızlar.ucuza gitmeyin samimi diyorum.


  • adidas giyen nike iscisi  (04.10.15 23:48:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.