[]

Amsterdam'i Bilenler

Selamlar,

Kasim'da Amsterdam'a gidecegiz, kalacak yer bakiyoruz da nerden bakacagimizdan emin degiliz.

Fotografta cizdigim kirmizi bolge icinden herhangi bir yerde ev/oda tutmak mantikli mi? Kirmizi bolge icerisindeki yerler yurume mesafesindedir diyebilir miyiz?

Bir de airbnb'den, booking'ten falan bakiyoruz da; 2 kisi gunlugu 500tl'den asagi yer yok nerdeyse, olanlar da vasat alti, normal mi bu fiyatlar?

 
resim yanlış.
çok güldüm dikkat et tehlikeli resimler koyma :)

  • basond  (03.10.15 17:54:34) 
amsterdam pahalı bir şehir. ortalama bir yer isterseniz 50 euro tutar kişi başı. booking'e bakın, fiyata göre sınıflandırın ucuza da güzel yerler bulursunuz, 40 eurodan aşağıya zor ama. kış diye belki varsa vardır. ama genel olarak hollanda epey pahalı. sadece otel değil, beslenmek, tren, ulaşım. hepsi el yakıyor.

fotoğrafta bi gariplik var bi de sanırım.
  • mula  (03.10.15 17:55:09) 
fotografi duzelttim, ayni isimde farkli uzantili dosyalar olabiliyormus, onun kurbani oldum :)


  • nawres  (03.10.15 18:00:10) 
kırmızı bölge yürüme mesafesi diyemeyiz
sana bu konuda taktik vereyim aç google maps i iki noktayı işaretle yürüme yi seç kaç km olduğunu görürsün. Kaç dk olduğu yazıyor.
size tavsiyem günlük kartlardan almanız.Amsterdam yorucu oluyor.
  • basond  (03.10.15 18:04:36) 
@basond

Aslinda asil onemli olan yurume mesafesi olup olmamasi degil de, kalacak yer icin uygun olmasi. Biraz uzakta kalinip gezilecek yerlere otobus/trenle de gidilir gibi?

Yani; kalacak yer bakarken kirmizi bolge icine mi bakmak gerek?
  • nawres  (03.10.15 18:14:39) 
kendi amsterdam turumuzda uzak bir otelde kalmıştık tek yanlış yaptığımız otel seçimi idi dur bulabilirsem onu bulayım, osdorp bölgesi idi sanırsam türk mahallesi imiş şans öyle denk geldi temiz düzgün bir yerdi ama şehre biraz uzaktı tramvayla kolayca ulaşmıştık ama.

Ha unutmadan Kesinklikle offline harita olan STAY i indir öyle git.
otele bakıyorum

Edit: New West Inn Amsterdam
Edit2: 1-5 kasım 4 gecelik 2 kişi 905 tl çıkardı.
  • basond  (03.10.15 18:21:12 ~ 18:25:15) 
Mobilden baktığım için foto göremiyorum.


  • iason cape  (03.10.15 18:27:25) 
inner hostel'e bak. tavsiye ederim.


  • pinman  (03.10.15 18:33:55) 
sagolun tavsiyeler icin, bakiyorum tek tek.

cadirda bile kalirim ben aslinda ama esim ortak olmayan banyo ve tuvalet olsun istiyor, o yuzden hostellere bakmiyoruz.
  • nawres  (03.10.15 18:53:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.